- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
tamam canım bakıyım buna. ben de mevsimlik battaniye ve 4 katlı müslin aldım annem de nohut alacak bir de kalın alayım dedim. kızımdan da kalan bikaç var zaten yeterCanım cok yumusacik ya insanin elinden bırakası gelmiyor bence kalınlığı yeterli canım daha kalını bebegi bunaltir zaten memnun kaliriz bundan bence ben sevdim baska da kalin almicam zaten.nohut battaniye birde bunu aldim. bir tanede ince penyeden alicam üstüne o kadar. Ben öyle sıkı sıkıya kapkalin seylerle sarmam cocugu büyüyünce cok hassas oluyorlar canım.bildigin battaniye bu bizim kullandiklarimiz gibi sadece boyutu küçük
Amin inşallahçok şükür yolu bitirdik sayılır Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin ismini ne düşünüyorusunuz :)
benimkide erkek uraz istiyorum Allah nasip ederse :)Amin inşallahOğlumun adı Demir olacak kısmetse Siz ne düşünüyorsunuz, cinsiyet neydi ?
Senin minik kuş erkenciymiş canımMasallah cnm benim oglum 36+5 de doğmuştu abisi gibi erkenci olursa 3 ayımız var demektir :)) esimle konustuk gecen üç bucuk ay kalmis ne cabuk geciyor filan diye insallah sağlıkla kucağımiza aliriz ikinciler daha heyecanlı oluyormus
Çok güzelmiş adıyla yaşasınbenimkide erkek uraz istiyorum Allah nasip ederse :)
Bize de anlatın 2. Kez anne olacaklar :)) tecrübelerinizi, ilk doğumda yaptığınız ama şimdi yapmayacaklarınızı. Mesela neler öneriyorsunuz bizlereSenin minik kuş erkenciymiş canımbenim kızın daha geleceği de yoktu, sancısız girdim doğuma epidural spinal sezaryenle doğdu içerde fazla kalmaktan burnu ödem olmuş, gargamel gibiydi, bir an korktum öyle mi kalacak diye, 5-6 gün sonra fındık burnu ortaya çıktı ve kesinlikle 2.ler daha heyecanlı çünkü neler yaşayacağımızı biliyoruz , çok özel ve unutulmaz anlar olacak…inşallah herkesin doğumu güzel geçer
Cok doğru bi tercih cok kullanışlı gerçekten ana kulaklarıBen bu ana kucaklarına hep heves etmişimdir, kısmet oldu çok şükür, inşallah sağlıkla kullanmak da kısmet olur çiçeğimeJoie Dreamer modeli, şimdi 1250tlye çıkmış ben 800tlye aldım takip etmek lazım gerçekten
Evet o konuda gerçekten haklısın 18 22 arası geçmedi şimdi yine koşuyoruzBi yndn HIZLI bi yndn yavas gibibebiS kokusunu bildiğim icin hemencecik saglikla gecsede kucaklasam koklasam diye düşününce yavas :)
Hangi siteden aldın kuzum. Takip edeyim ben de kalın battaniyesi yok. Örme battaniye, nohut battaniyesi var sadeceKızlar bebiş için bu kalın battaniyeden aldim o kadar yumusacik ve rengi tatli ki battaniye alacaklar için atiyorum bir foto.yalniz ben 69 a aldim takip edin indirime düşünce alabilirsiniz renk secenekleride varEki Görüntüle 2933936
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın canımBen bu ana kucaklarına hep heves etmişimdir, kısmet oldu çok şükür, inşallah sağlıkla kullanmak da kısmet olur çiçeğimeJoie Dreamer modeli, şimdi 1250tlye çıkmış ben 800tlye aldım takip etmek lazım gerçekten
teşekkür ederim canım:)Çok güzelmiş adıyla yaşasın
Bağlantıyı attim canımHangi siteden aldın kuzum. Takip edeyim ben de kalın battaniyesi yok. Örme battaniye, nohut battaniyesi var sadece
Bende aldim simdi bimde görünce penye battaniye battaniye faslıni kapadimtamam canım bakıyım buna. ben de mevsimlik battaniye ve 4 katlı müslin aldım annem de nohut alacak bir de kalın alayım dedim. kızımdan da kalan bikaç var zaten yeter
Bu arada biz kesin isimine karar verdik sanırım, Bilge Han olacakher an fikrim değişebilir diye isimli takımını sipariş geçmedim
Abisine çekerse uyurKeyfe gel allahim inşallah doğunca da böyle keyifci olur hep uyursun masallah
Amin cnm inşallah. Beslenmemize çok dikkat ediyoruz hayırlısıyla az kaldı atlattık sayılır inşallah.Anladım canım, çok iyi o zaman, bir daha hasta olmayın inşallahEt haşlama gibi şeyler yiyin de bağışıklık güçlensin Benim geçen sene covid’i geçirmem gibi olmuş, benim de ateşim aynıydı ve sadece 1 gece sürmüştü…maşallah maşallah
Aman canım ihmal etme ilk fırsatta ol aşını. Biliyorsun bide 15 gün antikor oluşsun diye süre geçiyor. Asılı olanlar grip gibi geçirdiği için test yaptırmayan ve sürekli temas halinde olan çok insan var.Benim aşımın ikinci dozu pazartesiydi bi türlü olamadım canım grip gibi halsizlik vardi oğlum hastaydı iyi olayım diye hafta sonuna geldim ama nasıl her gün niyet ediyorum bisey çıkıyor en kötü hafta sonu acile gidip hastanede olacağım bi an önce tamamlayip rahatlamak istiyorum aksi gibi eşimin iş yerinde bi kac kişi karantinaya alınmış biz tatildeykenadzeynep
Oğlumda çok tecrübesizdim, sürekli panik halindeydim, şimdi düşünüyorum sanki doya doya yaşamamışım onun bebekligini.Bize de anlatın 2. Kez anne olacaklar :)) tecrübelerinizi, ilk doğumda yaptığınız ama şimdi yapmayacaklarınızı. Mesela neler öneriyorsunuz bizlere
Kendin karar verebiliyorsan çok iyi canımilk cocukta doğumdan 1 saat sonra karar vermiştim
bunda da sanırım öyle olacak
Kendin karar verebiliyorsan çok iyi canımbenim eşim ayağını yere vurdu bilge de bilge diye. Kabul etmek zorunda kaldım
BilgeHan mı Bilge Han mı?Kendin karar verebiliyorsan çok iyi canımbenim eşim ayağını yere vurdu bilge de bilge diye. Kabul etmek zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?