2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
tamam canım bakıyım buna. ben de mevsimlik battaniye ve 4 katlı müslin aldım annem de nohut alacak bir de kalın alayım dedim. kızımdan da kalan bikaç var zaten yeter

Senin minik kuş erkenciymiş canım benim kızın daha geleceği de yoktu, sancısız girdim doğuma epidural spinal sezaryenle doğdu içerde fazla kalmaktan burnu ödem olmuş, gargamel gibiydi, bir an korktum öyle mi kalacak diye, 5-6 gün sonra fındık burnu ortaya çıktı ve kesinlikle 2.ler daha heyecanlı çünkü neler yaşayacağımızı biliyoruz , çok özel ve unutulmaz anlar olacak…inşallah herkesin doğumu güzel geçer

Bize de anlatın 2. Kez anne olacaklar :)) tecrübelerinizi, ilk doğumda yaptığınız ama şimdi yapmayacaklarınızı. Mesela neler öneriyorsunuz bizlere

Cok doğru bi tercih cok kullanışlı gerçekten ana kulakları

Hangi siteden aldın kuzum. Takip edeyim ben de kalın battaniyesi yok. Örme battaniye, nohut battaniyesi var sadece

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın canım elektrikli mi bu peki? Ben elektrikli almayı düşünüyorum. Tabi kaçıncı aydan sonra kullanmaya baslanıyor bilmediğim için hemen almayı düşünmüyorum

tamam canım bakıyım buna. ben de mevsimlik battaniye ve 4 katlı müslin aldım annem de nohut alacak bir de kalın alayım dedim. kızımdan da kalan bikaç var zaten yeter
Bende aldim simdi bimde görünce penye battaniye battaniye faslıni kapadim

Amin cnm inşallah. Beslenmemize çok dikkat ediyoruz hayırlısıyla az kaldı atlattık sayılır inşallah.
Aman canım ihmal etme ilk fırsatta ol aşını. Biliyorsun bide 15 gün antikor oluşsun diye süre geçiyor. Asılı olanlar grip gibi geçirdiği için test yaptırmayan ve sürekli temas halinde olan çok insan var.
Bize de anlatın 2. Kez anne olacaklar :)) tecrübelerinizi, ilk doğumda yaptığınız ama şimdi yapmayacaklarınızı. Mesela neler öneriyorsunuz bizlere
Oğlumda çok tecrübesizdim, sürekli panik halindeydim, şimdi düşünüyorum sanki doya doya yaşamamışım onun bebekligini.
Şimdi daha sakinim,ne.yaşayacağımı az çok biliyorum. Doya doya koklamak,anın tadını çıkarmak istiyorum bu kez. Bide oğlumda genel anestezi aldım ona çok pişmanım, şimdi kesinlikle spinal istiyorum ilk ben göreyim kızımı.
Haa bide lohusalik tam bir kabustu. İnsanlar kırılmasın diye diye 40 gün bana eziyet oldu şimdi yanımda 10-15 gün kalinsa yeter diyorum tek başıma daha kolay olur hersey.

Kendin karar verebiliyorsan çok iyi canım benim eşim ayağını yere vurdu bilge de bilge diye. Kabul etmek zorunda kaldım

yok be bizim isim meselemiz çok fenaydı,
aileler karıştı kavga gürültü oldu, en son bebek doğdu
eşim karar ver şu mu bu mu dedi öyle seçtim

bunda kavga cıkmaması adına sessiz sakin bekliyorum
bizde Zana ismini sever gibi olduk o da bilge demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…