2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar gebelikte boğaz enfeksiyonu olan var mı? Nasıl atlattiniz?

Arkadaşlar merhaba
Gebelik nezlesi yaşayan var mı?

walla gebelik nezlesi miyim normal nezle mi bilmiyorum
ama burnum tıkalı, boğazlarım yanıyor, yutkunurken zorlanıyorum
o kadar burun temizlemeye gidiyorum ki kulaağımın biri tıkanmaya başladı basınctan

Şimdi yeni trend 40 yaşında doğurmakmış

anne tarafım
4 teyzemin 4üde 40 yaşında sonra cocuklarını doğurdular
şimdi hepsi koca genc kız oldu, genc delikanlı erkekler
kuzenleriminde öyle bi hayalleri var

Biberon ne tavsiye edersiniz, philips avent cam biberon düşünmüştüm ama patladı çatladı kırıldı akıtıyor diye çok şikayet var nette
Canim dün bu seti aldım plastik bu set. Cam düşünmüyorum açıkçası. En uygun suan e bebek magazasinda 380 tl. Sitesinde tükenmiş ama.

Canim dün bu seti aldım plastik bu set. Cam düşünmüyorum açıkçası. En uygun suan e bebek magazasinda 380 tl. Sitesinde tükenmiş ama.
Çok tatlilaaar güle güle kullanin bende yenidoğan olunca cam daha mi sağlıklı olur diyorum da, siz neden cam düşünmüyorsunuz, camda tek endişem Allah korusun bebek içerken kırılırsa diye ama bilmiyorumda

Cok teşekkür ederizBu plastiklerde cok kaliteliymis yorumlari okudum biraz. Camla ugrasmak istemedim kirilma korkusuyla. Bunu bir kullanayim memnun kalmazsam artik cama dönerim en kötü.

Cok teşekkür ederizBu plastiklerde cok kaliteliymis yorumlari okudum biraz. Camla ugrasmak istemedim kirilma korkusuyla. Bunu bir kullanayim memnun kalmazsam artik cama dönerim en kötü.
Ben bu setten kızım için kullanıyorum, yegenlerim için kullaniyoruz, şimdi yeni doğacak kızım içinde indirimi yakaladigim an alacağımsağlıklı günlerde kullanalım inşallah. Cami ben de alacaktım çevrem buna yonlendirmisti

Kızlar günaydın, dün gece uyku arasında burnum aktı gibi oldu. O kadar uykum vardı ki uyanamadım. Sabah kalktım yastık kan olmuş burnum kanamış, yaşayan var mı aramızda normal mi bu?

Bende o gun baya söylendim ogluma cok zorlamaya basladi beni

Ben bir tane cam avent bir tane de plastik dr browns almıştım kızıma. Aventi sevdi, meme reddi de yaşamadık. Ama uzun süre kullanmadı. Aşırı kusuyordu, doktor yatmadan reflü maması önermişti, bir süre onun iÇin kullandık. Bir de ben yokken sağlığım sütü veriyorlardı. Sonra bir daha hiç kullanmadı.
Bebek doğduktan sonra duruma göre de karar verebilirsiniz. Zaten doğduğunda biberon önerilmiyor.

Kızlar günaydın, dün gece uyku arasında burnum aktı gibi oldu. O kadar uykum vardı ki uyanamadım. Sabah kalktım yastık kan olmuş burnum kanamış, yaşayan var mı aramızda normal mi bu?
Normal burun ve diş eti kanaması olması
Yine de bir tansiyona bakın, bazen yüksek tansiyondan da oluyor

Evet cnm sadece iki kere parol içtim o kadar .Ateşim ilk gün max 37.8 oldu sonra normale döndü. Birazda halsizlik oldu ilk günler iki gün öksürük oldu. Beni zorlayan burun tıkanıklığıydi oda baya azaldı artık. Hiç yatmadım ayakta geçirdim. Aşı olanlar nezle gibi geçiriyor diyorlar ya doğru gercekten.

Of aynı durumu 7 yaşındaki oğlumla yaşıyorum. Beni ve babasını o kadar zorluyor ki... sanki sevgimize ikna olmak istiyor gibi. Tek çocuk oldugu icin bütün dünyamız zaten o , kardeşinin olacak olması onu sanki tedirgin ediyor. Halbuki o kardeş istiyorum diye ağladığı için tüp bebek tedavisi ile kardeşine hamile kaldım. Beni bu kadar zorlayacagini tahmin etmemiştim.

Bi kaç hafta önce yaşadım cnm.burdan bir arkadaş gece nem yap dedi nem makinesi aldım gerçektende geçti

Günaydın teyzelerim bu sefer çok şükür yüzünü gördük o kadar hareketliydi ki tatlı yemeden gittim dr iyi ki yememişsin durmuyo diyoherşeyimiz yolunda çok şükür

Eklentiler

• 829B7472-E47B-4BA0-AE7D-0C4421CFF613.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 87
İşimiz zor canım, çocuklu olan annelerin daha da zor dedğin gibi. Valla gökyüzü bi durmadı ki hep bir problem var. Yansıyor tabii haliyle. Çocuğada büyüğede yansıyor işte. Allah sabır versin hepimize sağ salim doğursaydık.. bide bunun lohusa süreci var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…