- 8 Eylül 2021
- 1.874
- 2.869
- 83
Ne güzel denk gelmiş öyleAy evet3 şubat bizim evlilik yıldönümümüz denk gelmesine çok şaşırmıştım. Ama ben hiç sanmıyorum o tarihi görmemizi . Ocak 15ten itibaren bekliyorum ben eğer 2.2.22 ye denk gelirse muhteşem bir tarih olur yalnız
Nasılsın kuzum oğluşun nasıl , gittiniz mi doktora kontrole nasıl geçti ?Cnm bu hafta kontrol var söyleyeceğim bakalim ne diyecek
Canım sen baya kediye alerji olmuşsun merak etme , bende de aynı şekilde yoğun bir alerji var nefes almak imkansız hale geliyor gözden burundan her yerden su geliyorKızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum…Geniz akıntım, gözümde ara ara yaşarma, kulaklarımda ve burnumda kaşıntı var, 1 haftadır böyleyim nerdeyse…10 gündür abimin kedisi bende…benimkisi alerjik rinit emin oldum artık, kedi bende alerji yaptı ve kedi haftasonuna kadar bende….Ben ki evlenmeden önce evde kedi de köpek de beslemiş insanım, kediye alerjim olduğuna pek inanmamıştım 3 gün önce gittiğim aile hekimi söylediğinde, kadın boğazında birşey yok seninki alerjik dedi…Az önce şu yazıyı okudum ve aynı semptomları gösteriyorum…kaç gecedir uyuyamıyorum bu geniz akıntısından dolayı….bu saat oldu hala ayaktayım…sabah ıhlamur içtim, akşamüstü nane -limon, demin de zencefilli ballı süt…akşam yemekte de et haşlama yaptım belki toparlarım diye, tam düzeliyor gibi oluyorum tekrar başlıyor..ağlamak istiyorum artık…yurtdışına gitti abim iş için, ben de kıramadım ki kedi köpek çok severim…hayvan da mübarek iki okşuyorsun hemen ısırıyor,,güya oyun yapıyor ama bunu alışkanlık haline getirmiş, ayaklarımıza saldırıyor lök diye kucağıma oturuyor, çok sırnaşık kedi de sevmem yani, hayvana da gıcık olmaya başladım…haftasonu gelsin artık, bitsin bu işkence…
Aman gelmiş geçmiş olsun tek okadar olsun biz anneler yerimizde durmadığımız için harrekrtlerimzş artık yavaştan dikkat etmemiz de gerekiyor içerdeki pıtırcanlsr büyüyor çünküNeden kanamam olmuş diye doktora sordum, rahimde rahim ağzında veya bebeğin plasentasında herhangi bir kanama yok. Stres, çok uzun süre ayakta kalmak, bebeğin ani hareketleri, sık sık eğilmek, ağır kaldırmak vs bunlardan herhangi birisi sebep olabiliyormuş. Allah korusun eğer olur da sizin de az bir kanamanız olursa benim gibi panik yapmayın. Sakin sakin doktorunuzla iletişime geçersiniz ben çok korktumbu haftalarda bebek iyice yerleşmeye başladığı için veya yukarılara çıkmaya başladığı için ufak tefek kanamalar demek ki olabiliyormuş.
Hadi gelmiş geçmiş olsun şifa olsun bebişine ve sana , bende Sinovac 1 oldum . İnandıpjmız şey en doğrusudur tedbir bizden kendimizi rahat hissetmek istiyoruz artık . Hepimiz Allah’a emanet olalım .Kızlar biontech aşımı oldum rahatça bi nefes alabiliriz az çene yormadım burda hep ucundan döndüm dayanamadım en sonunda oldum tebriklerinizi alırım
Canım yalnız değilsin merak etme bende 4 haftada 3 kilo almayı başarmışım nasıl yaptıysam kendime inanamadım ve o haftaya kadar da varis problemim olduğu için haftada 4 gün yürüyordum birde . Doktorda 3 kilo daha aldığımı duyunca şok oldum inan. İştahımda öyle açıldı ki anlatamam . Araştırmalar içimdeyim birbirimizle paylaşalım bari neler yapmamız gerektiğiniKızlar günaydınlar.. toplamda 5,5 kg almışım . Ama çok hızlı şekilde almam normal mi bilmiyorum. 2 haftada 1,5 kg norma değilnapacağım ekmeği kepeğe çevirdim hemen. Tatlıyı kesicem. Yürüyüşe baslamaya korkuyorum. Yani nasıl engelleyebilirm bu kilo durumunu bilmiyorum. Düşünüyorum böyle giderse 20 kg almıs olurum doğuma kadar ve bu feci birşey benm için
Siper bilgiler gelmiş Bende deneyeyim hemen , kendimi düşünüyorum da evet bende suyu azalttım bu sefer yediğim pıt pıt yağ oldu sanırım . Ki dur daha kilo alacağımız zamana yeni girdik hepimiz vira bismillahCok sağol canım tamamen kestim sadece meyve ve bal yicem o da sınırlı. Ekmeği azaltmaya calısıcam bakalım. Suyuda az içiyordum 3 lt ye çıkarıcam hemenLimonlu suyu da uygulayım hergün
önerilen şu. memede uyudu diyelim yatagına koymadan hafif uyandırıp yataga koymak sonra piş piş diyebilirsin elini tutabilirsin sallamak da yok. yapmak istediğim bu inşallah.Zor süreçmiş canım insallah bunda rahat olursun. Memede uyku durumunu nasıl ayarlayacaksın. Uyandırdın daha sonra sallayıpmı uyutacaksın.ben hiçbirşey bilmiyorumda düşününce çok zor geliyor
Ah bu hormonlar ve Ruhun okşanma duygusu İsteği . Bir anda ağlarken ertesi gün gülebiliyorum değişiyor . Evdeki herkes annenin yüzünün gülmesine mutlu olmasına espri yapmasına o kadar alışmış ki yüzümüz gülmüyorsa onlar ayrı bir tafralanıyor. Sanki hamile eş ve diğer çocuklarımız biz onları güldürüyoruzBen daha kavga etmeden ağlıyorum valla nolacak bu halimiz bilmiyorum Allah bol sabır versin eslere bana cok bulaşmasın ki bahane bulamayayim diye başka şeyler bulmaya çalışıyorum ama yok yani geliyorlar durup dururken
Kaç kilo aldınız toplamda şu ana kadar peki ? İlk hamilelik mi ? Bende 7 kg almışım kendime inanamıyorumBenimde iştahım inanılmaz artti cnm 11 de kahvaltı yapıyorum 2 3 de öğlen yemeği yiyorum o saate kadar bile ağzım boş durmuyor valla, çerez meyve süt falan yiyorum aralarda
hergun farklı birgün büyük birgun daha küçük. ama 4 aylık da aynıydı sankiKarnınız baya büyüdü mü kızlar? Benimki hala çok küçük takıntı yapmaya başladım artık.
Oda olabilir ama daha basit bir sebeple de öyle olmuş olabilirsin , bu ara su içmeyi azalttıysan ve asidik beslendiysen protein ağırlıklı falan ve suzunkaldıysan ondan da olabilir . Yine bol duyu içip dikkat et bakalım olacak mısınKızlar yanlış hatırlamıyorsam hamileyken idrar yolu enfeksiyonu geçirenler vardı aramızda değil mi. 2 3 gündür afedersiniz tuvaletimi yaparken kasıklarım çok ağrıyor sanki iğne batar gibi kramp gibi,ama yanma kaşıntı falan yok.enfeksiyonda boyle mi oluyor
Rica ederim, şifa olsunElinize sağlık ne güzel yazmışsınız bildikleriniziTeşekkürler cnm
İlk olucak yaşayan inşallah bundan önce erken doğumla bi kaybım var, ben bulantilardan kilo verdim, başlangıç kilomun 1 buçuk kilo üstündeyim şimdiKaç kilo aldınız toplamda şu ana kadar peki ? İlk hamilelik mi ? Bende 7 kg almışım kendime inanamıyorum
Ya evet hergün farklı oluyor bı gün büyük bigün ufacık. Neye göre böyle oluyor ben çözemedim.hergun farklı birgün büyük birgun daha küçük. ama 4 aylık da aynıydı sanki
yok kıpırdamalarını harketlerini hiasediyorsun çogunluk normali bu. tekme de hissedersin ama daha çok kıpırdama hareket gibi hissediyorumTecrübeli annelerim kafamı karıştıran bişey var benim, bebeğimizin hareketleri illa tekme demek mi? Kıpırdama hissediyorum ama her zaman tekme atmıyor, bazı günler az atıyor ama kıpırdalamalar hep aynı
Ayy ben yürüyüşün y sini yapmıyorumCanım yalnız değilsin merak etme bende 4 haftada 3 kilo almayı başarmışım nasıl yaptıysam kendime inanamadım ve o haftaya kadar da varis problemim olduğu için haftada 4 gün yürüyordum birde . Doktorda 3 kilo daha aldığımı duyunca şok oldum inan. İştahımda öyle açıldı ki anlatamam . Araştırmalar içimdeyim birbirimizle paylaşalım bari neler yapmamız gerektiğini
Tahlil yaptırdım canım , İdrar yolu enfeksiyonu çıktıOda olabilir ama daha basit bir sebeple de öyle olmuş olabilirsin , bu ara su içmeyi azalttıysan ve asidik beslendiysen protein ağırlıklı falan ve suzunkaldıysan ondan da olabilir . Yine bol duyu içip dikkat et bakalım olacak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?