2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım sen baya kediye alerji olmuşsun merak etme , bende de aynı şekilde yoğun bir alerji var nefes almak imkansız hale geliyor gözden burundan her yerden su geliyor gözler kızarıp küçülüp hatta kaşırsan şişiyor , geçmesi 2-3 günü bulur , ve hamileliğimde derhal kullandığım alerji ilaçlarım bıraktırıldı birşey de kullanamadım . Bi an önce kediş gidince düzelirsin . Covid olsan 1 hafta bu belirtilerle kalmaz Farklı semptomlar gelişirdi . Kendimden bildiğim için alerji olduğunu rahatlıkla söyleyebiliyorum . Bende astım da yapıyor bu semptomların devamı hava da alamıyorum . Geçmiş olsun dikkat et kendine

Aman gelmiş geçmiş olsun tek okadar olsun biz anneler yerimizde durmadığımız için harrekrtlerimzş artık yavaştan dikkat etmemiz de gerekiyor içerdeki pıtırcanlsr büyüyor çünkü bazen unutuyorum bende hamile olduğumu . Ya karnıma bi elektrik çarpması gibi bişey giriyor ya acıyor ozaman hatırlıyorum . Dikkat edelim kendimize .

Kızlar biontech aşımı oldum rahatça bi nefes alabiliriz az çene yormadım burda hep ucundan döndüm dayanamadım en sonunda oldum tebriklerinizi alırım
Hadi gelmiş geçmiş olsun şifa olsun bebişine ve sana , bende Sinovac 1 oldum . İnandıpjmız şey en doğrusudur tedbir bizden kendimizi rahat hissetmek istiyoruz artık . Hepimiz Allah’a emanet olalım .

Canım yalnız değilsin merak etme bende 4 haftada 3 kilo almayı başarmışım nasıl yaptıysam kendime inanamadım ve o haftaya kadar da varis problemim olduğu için haftada 4 gün yürüyordum birde . Doktorda 3 kilo daha aldığımı duyunca şok oldum inan. İştahımda öyle açıldı ki anlatamam . Araştırmalar içimdeyim birbirimizle paylaşalım bari neler yapmamız gerektiğini

Cok sağol canım tamamen kestim sadece meyve ve bal yicem o da sınırlı. Ekmeği azaltmaya calısıcam bakalım. Suyuda az içiyordum 3 lt ye çıkarıcam hemen Limonlu suyu da uygulayım hergün
Siper bilgiler gelmiş Bende deneyeyim hemen , kendimi düşünüyorum da evet bende suyu azalttım bu sefer yediğim pıt pıt yağ oldu sanırım . Ki dur daha kilo alacağımız zamana yeni girdik hepimiz vira bismillah

Zor süreçmiş canım insallah bunda rahat olursun. Memede uyku durumunu nasıl ayarlayacaksın. Uyandırdın daha sonra sallayıpmı uyutacaksın.ben hiçbirşey bilmiyorumda düşününce çok zor geliyor
önerilen şu. memede uyudu diyelim yatagına koymadan hafif uyandırıp yataga koymak sonra piş piş diyebilirsin elini tutabilirsin sallamak da yok. yapmak istediğim bu inşallah.

Ben daha kavga etmeden ağlıyorum valla nolacak bu halimiz bilmiyorum Allah bol sabır versin eslere bana cok bulaşmasın ki bahane bulamayayim diye başka şeyler bulmaya çalışıyorum ama yok yani geliyorlar durup dururken
Ah bu hormonlar ve Ruhun okşanma duygusu İsteği . Bir anda ağlarken ertesi gün gülebiliyorum değişiyor . Evdeki herkes annenin yüzünün gülmesine mutlu olmasına espri yapmasına o kadar alışmış ki yüzümüz gülmüyorsa onlar ayrı bir tafralanıyor. Sanki hamile eş ve diğer çocuklarımız biz onları güldürüyoruz

Benimde iştahım inanılmaz artti cnm 11 de kahvaltı yapıyorum 2 3 de öğlen yemeği yiyorum o saate kadar bile ağzım boş durmuyor valla, çerez meyve süt falan yiyorum aralarda
Kaç kilo aldınız toplamda şu ana kadar peki ? İlk hamilelik mi ? Bende 7 kg almışım kendime inanamıyorum

Oda olabilir ama daha basit bir sebeple de öyle olmuş olabilirsin , bu ara su içmeyi azalttıysan ve asidik beslendiysen protein ağırlıklı falan ve suzunkaldıysan ondan da olabilir . Yine bol duyu içip dikkat et bakalım olacak mısın

Kaç kilo aldınız toplamda şu ana kadar peki ? İlk hamilelik mi ? Bende 7 kg almışım kendime inanamıyorum
İlk olucak yaşayan inşallah bundan önce erken doğumla bi kaybım var, ben bulantilardan kilo verdim, başlangıç kilomun 1 buçuk kilo üstündeyim şimdi

Tecrübeli annelerim kafamı karıştıran bişey var benim, bebeğimizin hareketleri illa tekme demek mi? Kıpırdama hissediyorum ama her zaman tekme atmıyor, bazı günler az atıyor ama kıpırdalamalar hep aynı

ben de 6 kilo almısım ama ne bulsam yiyorum kendimi sıkmıyorum. zayıf başlamamın avantajı bir de diğerinde 44le başlamıştım 66 kiloyla bitirdim. kızım 1 yaşına gelmeden tekrar 44tüm onun da rahatlgıı var. şimdi 49la başladım 55im 70i görmem umarım

Tecrübeli annelerim kafamı karıştıran bişey var benim, bebeğimizin hareketleri illa tekme demek mi? Kıpırdama hissediyorum ama her zaman tekme atmıyor, bazı günler az atıyor ama kıpırdalamalar hep aynı
yok kıpırdamalarını harketlerini hiasediyorsun çogunluk normali bu. tekme de hissedersin ama daha çok kıpırdama hareket gibi hissediyorum

Ayy ben yürüyüşün y sini yapmıyorum markete giidp geliyorum o kadar. Ayaklarım hep şişiyor ellerim şişiyor. İştahım benm de arttı gece ayrı yiyorum gündüzleri ayrı. Bizim bence yapabileceğimiz şeyler karbonhidratı azaltıp bol su içip yürümek baska ne yaapbiliriz ki az yemeye çalışıyorum sonra bebişi düşünüyorum

Tahlil yaptırdım canım , İdrar yolu enfeksiyonu çıktı bitane toz ilaç verdiler onu içtim dün , ayriyeten antibiyotikte verdi icmesemmi dedim ama ilerlerse Allah korusun bebeğe zarar verebilirmiş diye onu da içeceğim inşallah zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…