Ellerinize sağlık çok güzel olmuş rabbim sağlıkla kullanmayi nasip etsin inşllahMerhaba,
Bebek bakımı ile ilgili hangi kitapları okuyorsunuz? Ay ben bu hamilelikte çok cahil hissediyorum kendimi, büyün gün yastık gibi koltukta oturuyorum boş boş
Bir tek kızıma battaniye ördüm, cuma bitirdim :) ben çok büyük yapmıyorum çünkü yaparken sıkılıyorum :) yeni doğan battaniyesi gibi düşündüm
Çok güzel olmus eline sağlıkMerhaba,
Bebek bakımı ile ilgili hangi kitapları okuyorsunuz? Ay ben bu hamilelikte çok cahil hissediyorum kendimi, büyün gün yastık gibi koltukta oturuyorum boş boş
Bir tek kızıma battaniye ördüm, cuma bitirdim :) ben çok büyük yapmıyorum çünkü yaparken sıkılıyorum :) yeni doğan battaniyesi gibi düşündüm
Ben yeni doğum yapan bir arkadaşımın tavsiyesi ile ayşe öner in hamilelik doğum ve bebek bakımı kitabı ni aldım, doğum çantası hazırlama nefes egzersizleri günlük bebek bakımı gibi bölümler var, yeni başladım iyi gibi, netten bu kitaba bir bak istersenKızlar ben bebek nasil bakilir ne edilir kitap almak istiyorumda var mi iyi dediginiz bir kitap?
Bende bundan yapıcam canımEllerinize sağlık çok güzel olmuş rabbim sağlıkla kullanmayi nasip etsin inşllah
Bende bundan örmeyi düşünüyorum insllah ipi alabilirsem
Sağol canım du ben arastirayim sonunda bir kitap adi ogrenebildimBen yeni doğum yapan bir arkadaşımın tavsiyesi ile ayşe öner in hamilelik doğum ve bebek bakımı kitabı ni aldım, doğum çantası hazırlama nefes egzersizleri günlük bebek bakımı gibi bölümler var, yeni başladım iyi gibi, netten bu kitaba bir bak istersen
Bende cok seviyorum hem kolay örmesi hemde yumoş yumosş oluyorBende bundan yapıcam canımçook hoşuma gitti. Hem kalın hem yumus yumus. Uyku kundağı yapıcak bu ipten yengem ipini sipariş ettim. Ben de yelek patik battaniye örücem. Onun haricinde kalın battaniye almıcam. Bu yeterince kalın çünkü
Evet canım alize puffy bebek yeleği yaz çıkıyor aynısıBende cok seviyorum hem kolay örmesi hemde yumoş yumosş oluyorkontrole gittiğimde alayim ipini dedim eve geldikten sonra aklima geldi neyse önümüzde zaman var alir örerim inşallah
Yelek cok guzelmis cnm nasil yapılıyor youtubede varmi yapılışı
Oo ne fiyat neymis öyleEvet canım alize puffy bebek yeleği yaz çıkıyor aynısıben de instagramdan satıs yapan kadına denk geldim bu takıma 275 tl dedi
Sonra bir araştırayımm dedim yapımını buldum. Hiç örgü bilemeyenler bile yapabiliyormuso kadar paraya değermi kendim örürüm daha iyi
Tabi canım örünce atalımOo ne fiyat neymis öyleevet cnm cok kolay bende oyle örgü bilen bir insan degilim ama bu bana kolay geldi.o paraya kac tane battaniye yelek örersin
Örünce atalim buraya kuzum
Canım benm bebeğin ayakları aşağıda ama ona rağmen ağrım oluyor. Doktorum baş aşağı olmaması çok iyi erken doğumu tetiklemez en azından demişti. Sen her ihtimale karsı fazla ayakta durma iş yapma. Uzan sürekli çünkü kafa aşağıda olunca açılma yapıyormus zamanlaKizlar 21+2 günlük hamileyim detaylı ultrasonda bebegin kafasi aşağıya dönmüş ve kasik ağrılarım var aynı durumu yaşayıpta herhangi bir sorunla karşılaşan oldu mu sizde veya cevrenizde
Sağol canım du ben arastirayim sonunda bir kitap adi ogrenebildim
Ins bir sorun olmazda alırız bebeklerimizi kucağımiza hayırlısıylaCanım benm bebeğin ayakları aşağıda ama ona rağmen ağrım oluyor. Doktorum baş aşağı olmaması çok iyi erken doğumu tetiklemez en azından demişti. Sen her ihtimale karsı fazla ayakta durma iş yapma. Uzan sürekli çünkü kafa aşağıda olunca açılma yapıyormus zamanla
Merhaba,
ilk cocukta okumuştum, hatta anne - bebek kursuna bile gitmiştim
ama maalesef bebek kendisi sistemini kendisi kuruyor
doğum kitabi de almıştım çok önerilerin içindeydi hatırlamıyorum ama adını,
hep eee hııı sonraaa diye diye okudum
Ay harika , ben de kayınvaldemden istedim bu ipten battaniye örücek hatta kendime de istemeyi düşünüyorum yumuşak şeylere bayılırımÇok güzel olmus eline sağlık
Ben de ip siparişimi verdimyelek patik ve battaniye örücem puffy ipinden.
Eki Görüntüle 2935235
İnan aynı duygular bende de var. Alışverş durumunu kafama takıyorum biryandan doğduktan sonra ki süreci kafama takıyorum. Nasıl giydirilir ağladığında ne yapılır emzirme süreci nasıl geçer. Gaz sıkıntı olursa nolur. Kafamda hep sorular var. Bir yandan da eksik listesini oluşturdum bitmiyor yazdıkça yazıyorum
Aynen canım ya keskeAy harika , ben de kayınvaldemden istedim bu ipten battaniye örücek hatta kendime de istemeyi düşünüyorum yumuşak şeylere bayılırım
Bu arada ben de mustela kullanmayı planlıyorum inşaallah, uni baby de güzel diyorlar ama keşke içerik okuyan bir kimyacı olsaydı aramızda faydalanırdık bilgilerinden
Amin canım insallah. Kötüyü düşünme ama tedbirinide al. Hepimiz için geçerliIns bir sorun olmazda alırız bebeklerimizi kucağımiza hayırlısıyla
Aynen canim yanimda annem olacak ama o simdi eski usül diretir cogu büyüğümüz yalan yanlis büyüttü diye düşünüyorumBiz hic bir şey bilmeyenler için iyi gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?