Tracy hogg un iki tane kitabı var canım çok meşhur ben şimdi yeni annelere mucize çözümleri okuyorum yenidogan düzeni uyku yemekle ilgili şeyler anlatıyor birde ilk oğlumda gözde Erdoğanı merhaba hayat oyunla başlar kitabının çok faydası olmuştu hatırladığım diğerleri moda mod biraz sikiciydi ve kalıcı gelmedi bana ay ay da açıp bakabiliyorsun onlarda ikisi de farklı şey anlatıyorKızlar ben bebek nasil bakilir ne edilir kitap almak istiyorumda var mi iyi dediginiz bir kitap?
Ben acele etme diyorum çünkü ben bu yatağı attım. Atmak zorunda kaldım. Hoplayan zıplayan bi bebekti kırdı en nihayetinde. Park yatak kullanacaksan hiç yatak alma derim. Az büyüsün rahat rahat genişçe doğrudan bazalı yatağa yada zevkinize kalmış başka birşeye geçin çünkü bu boşa masraf bizzat yaşadımKuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
Unibaby annem almış canım orada kullanalım diye ve göz yakmayan formül yaziyormuydu tam hatırlamıyorum ama çok yandı gözleri hangi kutuydu tam hatırlamıyorum bilmiyorum içeriğe göre mi değişiyor göz yakması da yani yazıyor mu üzerinde ben toplu Dalın almıştım çok küçükken hala onu bitirmeye calisiyorumTecrübeli anneler, unibaby bebek şampuanı hakkında bilginiz varmı? Bime gelecemiş salı günü. Bebek şampuanı hakkında pek bir bilgim yok dalin cok kurutuyor diyorlar, johnsos baby de çok katkı maddesi var benim gözümü yakmıştı. Unibaby hakkında fikrim yok
Uyku eğitimi için ben baldan anneyi takip ediyordum hala bilgilendirici postlari duruyor mu bilmiyorum ama sadece sayfasını dikkatle inceledigimde çok rahat uygulanmıştım kendim instagramda bakabilirsin canımİşte en çok izlenen videolardan yola çıkabiliriz . Bir de ilkadımlar instagram sayfası var. Doktorlar hep canlı yayın yapıyor. Hemşireler eğitim tarzı yayınlar yapıyor. Ben sürekli izliyorum. Mesela geçen uyku eğitimi vardı
Konak problemi olursa hepimizin bildiği tarif anam babam usulünce zeytinyağını kafasına sürüp tersten tarayacaksin annesiÇok sağol canımşimdi baktımda ne kadar pahalıymıs şampuanı benm şampuanım bile 20 tl bişey unibaby geliyormuş bime salı günü . Şans vereyim istiyorum. Konak problemi olursa mustela alırım o zaman. Ama her bebekte konak olmuyor
Bende gördüm bunu siveno alacağım hacı şakir almıştım ve pişman oldum sonra farkedinceKizlar unibaby ,mustela , dalın cok bilinen markalar ama içerikleri malesef temiz değil. Ben oğlumda naturalive kullandim bi süre simdide siveno kullaniyorum.
Bu sayfaya bi göz atin derim.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Unibaby annem almış canım orada kullanalım diye ve göz yakmayan formül yaziyormuydu tam hatırlamıyorum ama çok yandı gözleri hangi kutuydu tam hatırlamıyorum bilmiyorum içeriğe göre mi değişiyor göz yakması da yani yazıyor mu üzerinde ben toplu Dalın almıştım çok küçükken hala onu bitirmeye calisiyorum
Uyku eğitimi için ben baldan anneyi takip ediyordum hala bilgilendirici postlari duruyor mu bilmiyorum ama sadece sayfasını dikkatle inceledigimde çok rahat uygulanmıştım kendim instagramda bakabilirsin canım
Çok sağol canım tecrübeleri paylastıgın icinKonak problemi olursa hepimizin bildiği tarif anam babam usulünce zeytinyağını kafasına sürüp tersten tarayacaksin annesi
İnglesina Trilogy almayı düşünüyorum canım. Tek el ile kapanış özelliği hafifliği vs.Aldıkça alıyorum çıkmak istiyorum bu bataktanen önemli şeyimiz hala duruyo bebek arabası
Hiç bir fikrim yok alan oldu mu arkadaşlar ne önerirsiniz?
Ben 30. Haftamda herseyimi almış olmak istiyorum.32 de de çantamı hazırlamış olmak.
En yakın arkadaşım 34. Haftada aniden doğurunca kızcağız hiçbirşey yapamadı bezi bile yoktu yanında.
O nedenle erkenden hazır olsun beklesin fortmantoda.
Araştıracağım canım sağolasınKizlar unibaby ,mustela , dalın cok bilinen markalar ama içerikleri malesef temiz değil. Ben oğlumda naturalive kullandim bi süre simdide siveno kullaniyorum.
Bu sayfaya bi göz atin derim.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Onlarınki tecrübe amaAynen canim yanimda annem olacak ama o simdi eski usül diretir cogu büyüğümüz yalan yanlis büyüttü diye düşünüyorum
Benim kayınvalidem oğluma örmeye başlamış kadife iptenAynen canım ya keskebu instagramda önerenlere pek güvenemiyorum reklam yaptıklarını düşünüyorum biraz.
Bu arada bu ipten çook şey yapılıyor tv battaniyesi, ev botu, çocuk halısı bi sürü şey yapılıyorev botunu istiyorum yapmak aslında ama becerebilirsem tabii
Ya sorma, anneme kalsa çocuğu beş kat giydirme planı falan yapıyo, çocuğu zatürre yaparsınız siz diyo, bişey desem biz çocuk büyütmedik mi diyo, kırmamak için bişey demiyorum şu anda ama zorlanıcaz gibiAynen canim yanimda annem olacak ama o simdi eski usül diretir cogu büyüğümüz yalan yanlis büyüttü diye düşünüyorum
aman ha sakın alma canım. aldıgımda sarı olan şampuan turuncu kahveye döndü bir ay sonunda. nette de bunla ilgili çok şikayet var. resmen bozluluyor şampuanTecrübeli anneler, unibaby bebek şampuanı hakkında bilginiz varmı? Bime gelecemiş salı günü. Bebek şampuanı hakkında pek bir bilgim yok dalin cok kurutuyor diyorlar, johnsos baby de çok katkı maddesi var benim gözümü yakmıştı. Unibaby hakkında fikrim yok
Yok canım da ablamin dogumda annem bebeği kundaklamak istemis neyse allem etmis kallem etmiş kundaklamış sonra doktor enisteme kızmış cocugu niye kundakliyirsunuz bi rahat bırakın diyeOnlarınki tecrübe amabenimde annem olacak inşallah . Bu kezde kitapta öyle yazmıyor diye onlarla çatışmayalım da
Aynen canım denge şart. Ama iste bilmek lazim ki yanlis yaptiklarini anlamak icin onun icinde biseyler okucsm insYa sorma, anneme kalsa çocuğu beş kat giydirme planı falan yapıyo, çocuğu zatürre yaparsınız siz diyo, bişey desem biz çocuk büyütmedik mi diyo, kırmamak için bişey demiyorum şu anda ama zorlanıcaz gibibi de itiraz edince vicdan azabı duyuyorum onların fedakarlıklarına karşın ben karşı geliyorum diye kendi kendime üzülüyorum. Dengeyi tutturmak şart bi şekilde
Sagol canim bi onuda araştırayımben siveno şampuan aldım onu almasam baby me köpük şampuan alacaktım ikisinin de içeriği temiz.
B Birmuhendisinruyasi tracy hogg tqvsiye ederim canım. uygulanır mı bilemem ama dili anlatımı fikirleri hoşuna gidebilir
Geçmiş olsun cnm benimde okur az bir ruzgara cikayim boğazım agrir faranjitte oldugu icin ses kısıklığına kadar gider .Surekli ilik birseyler icmeye calis cnm ben ağırdı zaman ilik siyun icine bal katiyorum rahatlıyorum birazda olsaKızlar cok fena boğazım acıyor vapura binmiştim ctsi günü kapalı kismada oturmadim rüzgar carpti benifaranjit alerjik riniti olan biri olarak ben surekli ust solunum yolu enfeksiyonu olurum ilerlerse yandim ağır geciyor ve antibiyotiksiz hic gecmez bugun dr a gidicem ona da soylicem ne yapmam gerektigini.uyandim balli süt yapip ictim bogazim cok hafif yumusadi ama hala acio.tavsiyelerinizi alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?