Canım coook gecmis olsun yaaaa. Allah allah nasıl bi şans. İnsallah gider biter bi an önce yorma kendini annende kal bi süre. Neyse doğum temizliğin aradan çıkmıs oldu herseyde bi hayır vardırKızlar merhaba, her gün buraya bakan okuyan ve yazan birisi olarak 2-3 gündür hiç giremedim. Başıma neler geldiğiniCumartesi günü eşimle kaşınmaya başladık Allah Allahh dedik duş aldık, akşama doğru ayak bileklerimiz yara oldu derken bir baktık evimizi pireler basmış
Bizim katın koridorunda bir kedi var ondan dolayı bütün evleri pire basmış, evi temizledik perdeleri yıkadık resmen evi kırkladık meğerse temizlikle geçmiyormuş. Pazar günü o kadar temizliğin üstüne gittik evi ilaçlattık.Dün gece annemde kaldık bu gecede kayinvalidemde kalacağız
Sisleme yöntemi ile yapıldığı için benim solumamam gerekiyormuş yarında eve temizlikçi abla gidecek bardak çanak ne varsa yıkanması gerekiyormuş. Dua edin bir an önce kurtulalım pirelerden inşallah
Sodanın sodyuum miktarı cok önemli. Eskipazar, özkaynak marka sodyumu cok cok düşük. Eşim dün avşar marka almıs sodyumu 700 lerde. Günde bir bile içsem şişirir bu beni dedimKızlar sabah kalkınca benim kollarım bacaklarım cok aciyor ilk başta aşırı bi odemim de yok yani ellerim falan aşırı sis değil hala yüzük falan oluyor mesela ama ödem acısı bildiğiniz çok rahatsız edici hiç uyumamisim dayak yemişim gibi uyanıyorum akşamları soda içiyorum o yüzden olabilir mi diye geliyor aklıma ne yapabilirim ki sizinde böyle mi
Kızılay almış esim ama farklı sise bende evde olmayınca rahatsız değilim diye bakmadım ama o kadar etkiliyor demek ki bidahakine bakarak alayım dediğin markalara hic dikkat etmedim canim her markette var mı kiSodanın sodyuum miktarı cok önemli. Eskipazar, özkaynak marka sodyumu cok cok düşük. Eşim dün avşar marka almıs sodyumu 700 lerde. Günde bir bile içsem şişirir bu beni dedim
Eskipazar şok’unKızılay almış esim ama farklı sise bende evde olmayınca rahatsız değilim diye bakmadım ama o kadar etkiliyor demek ki bidahakine bakarak alayım dediğin markalara hic dikkat etmedim canim her markette var mı ki
Sodyumu düşük soda içmeye gayret edersen ödem yapmaz canım yoksa ödem yapıyormuş fazla tuz sebebiyle.Kızlar sabah kalkınca benim kollarım bacaklarım cok aciyor ilk başta aşırı bi odemim de yok yani ellerim falan aşırı sis değil hala yüzük falan oluyor mesela ama ödem acısı bildiğiniz çok rahatsız edici hiç uyumamisim dayak yemişim gibi uyanıyorum akşamları soda içiyorum o yüzden olabilir mi diye geliyor aklıma ne yapabilirim ki sizinde böyle mi
Canım çok çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versinKızlar merhaba, her gün buraya bakan okuyan ve yazan birisi olarak 2-3 gündür hiç giremedim. Başıma neler geldiğiniCumartesi günü eşimle kaşınmaya başladık Allah Allahh dedik duş aldık, akşama doğru ayak bileklerimiz yara oldu derken bir baktık evimizi pireler basmış
Bizim katın koridorunda bir kedi var ondan dolayı bütün evleri pire basmış, evi temizledik perdeleri yıkadık resmen evi kırkladık meğerse temizlikle geçmiyormuş. Pazar günü o kadar temizliğin üstüne gittik evi ilaçlattık.Dün gece annemde kaldık bu gecede kayinvalidemde kalacağız
Sisleme yöntemi ile yapıldığı için benim solumamam gerekiyormuş yarında eve temizlikçi abla gidecek bardak çanak ne varsa yıkanması gerekiyormuş. Dua edin bir an önce kurtulalım pirelerden inşallah
İnişdibi ve Damla’nın sodyumu baya düşük canım bulabilirsen eğerKızılay almış esim ama farklı sise bende evde olmayınca rahatsız değilim diye bakmadım ama o kadar etkiliyor demek ki bidahakine bakarak alayım dediğin markalara hic dikkat etmedim canim her markette var mı ki
uyuşma oluyor mu ?Kızlar sabah kalkınca benim kollarım bacaklarım cok aciyor ilk başta aşırı bi odemim de yok yani ellerim falan aşırı sis değil hala yüzük falan oluyor mesela ama ödem acısı bildiğiniz çok rahatsız edici hiç uyumamisim dayak yemişim gibi uyanıyorum akşamları soda içiyorum o yüzden olabilir mi diye geliyor aklıma ne yapabilirim ki sizinde böyle mi
sen yine iyisin en son tartıldığımda geçen hafta +7 kiloydu sonra moralim bozuldu tartılmama kararı aldımYa kızlar bugün uzun bir aradan sonra ilk kez yine ne yesem doymuyorum, sabah hissettim bakıyım dedim aç karnına 85çıktı şekerim, tokken bakmayı unuttum, sanki yediklerim dipsiz bir kuyuya gidiyorsabah tartıldım ilk hamile kaldığım kilodan +5kg olmuşum hayırlısı olsun bakalım, sizde de oluyor mu böyle doymama atakları arada?
Annenle yakın mı oturuyorsun. Benm ki uzakta o yüzden ikinciye hemen cesaret edemiyorumgerçi bebiş doğduktan sonra çoğu kişinin fikri değişiyor. İkinciyi düşünenler tövbe ediyor
Benm tüp bebek oldugu için hali hazırda bekleyen 8 embriyom daha varilk başlarda tabi ki düşünmüyorsun ama birincisi büyüyünce acabamı diyorsun sonra birincisi illa kardeş kardeş diyince bir bakmışsın hamişsin
Ben de 63 ile kaldım şuan 68 bucuksen yine iyisin en son tartıldığımda geçen hafta +7 kiloydu sonra moralim bozuldu tartılmama kararı aldımartık tartılmıyorum bende bebekte sağlıklı olsun doğumdan sonra elbet verilecek bu kilolar... :) 60 kilo ile hamile kaldım 67 kiloydum en son...
Bana doktorum egzamaya benziyor ama progestan alerji yapmış olabilir dedi ilecı kesti kestikten 1 hafta sonra sönmeye başladı şuan kaşınmıyor ama izleri hala geçmedi görsen yanmış ve iz kalmış gibi bana bi krem verdi içerisinde kortizon olduğu İçin kullanmadım çok incecik bi tabaka se 3 günden fazla kullanma dedi ama ben almadım kremiMerhaba bende bugün topiklerde bunu araştırıyordu. Vucudum dudaklarım dirsek içlerim çok kaşınıyor size ne dedi doktor
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahben medara gidiyorum cnm doğum paketi almıştım ben 8 muayane tahliller ve doğum 4700 ...
Yakın cnm cok şükür bakicak, yıllardır abimin çocuklarına bakıyor zaten bakarım seninkilere de diyor ama 2.konusu sikintiliAnnenle yakın mı oturuyorsun. Benm ki uzakta o yüzden ikinciye hemen cesaret edemiyorumgerçi bebiş doğduktan sonra çoğu kişinin fikri değişiyor. İkinciyi düşünenler tövbe ediyor
Ya sevindim bende ona göre alirim o zaman, ooo ben şimdiden ne planlar yaptım, oğlum büyüdu, sevgilisi oldu, onu üzdü, bende o kızı yolucamdaha bunu doğurcamda bu benden bağımsız hale gelecekte odaları ayıracağız da falan filan
ama ben yaptırdığım yeri aradım bu yatak ranzaya döner mi dedim, hallederiz dedi
Kardeş istiyorsan çikolata kisti durumunda varsa hiç bekleme canımYakın cnm cok şükür bakicak, yıllardır abimin çocuklarına bakıyor zaten bakarım seninkilere de diyor ama 2.konusu sikintiliya bizim tarafta erken menapoz var bende bide çikolata kisti var yaşım 32 açıkçası cok ara vermek istemiyoruz 2.için ama bakalım kısmet, nasıl olucak oğlum ona da bagli, yaramaz olursa belki ertelerim
Geçmiş olsun cnm inşallah bian önce geçerler ya, bilirim pire cok lanet bisey ya, bizim koyde de vardı dedem tek başına yaşıyorken her bayram mavholurduk vallaKızlar merhaba, her gün buraya bakan okuyan ve yazan birisi olarak 2-3 gündür hiç giremedim. Başıma neler geldiğiniCumartesi günü eşimle kaşınmaya başladık Allah Allahh dedik duş aldık, akşama doğru ayak bileklerimiz yara oldu derken bir baktık evimizi pireler basmış
İnşallah uslu olurlar cnm, valla en son doktorum muayane etti baya küçülmüş bidahaki randevuda görmeyiz artık dedi inşallah öyle olur da bidaha yasamam, inan cok ağrılı oluyodu adetlerim, çalışıyorum öğretmenim, okul günlerine denk gelince mahvoluyodumKardeş istiyorsan çikolata kisti durumunda varsa hiç bekleme canımtabii evet yaramazlık durumuna bağlı. Sağlıklı uslu uysal olsunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?