2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım coook gecmis olsun yaaaa. Allah allah nasıl bi şans. İnsallah gider biter bi an önce yorma kendini annende kal bi süre. Neyse doğum temizliğin aradan çıkmıs oldu herseyde bi hayır vardır

Sodanın sodyuum miktarı cok önemli. Eskipazar, özkaynak marka sodyumu cok cok düşük. Eşim dün avşar marka almıs sodyumu 700 lerde. Günde bir bile içsem şişirir bu beni dedim

Sodanın sodyuum miktarı cok önemli. Eskipazar, özkaynak marka sodyumu cok cok düşük. Eşim dün avşar marka almıs sodyumu 700 lerde. Günde bir bile içsem şişirir bu beni dedim
Kızılay almış esim ama farklı sise bende evde olmayınca rahatsız değilim diye bakmadım ama o kadar etkiliyor demek ki bidahakine bakarak alayım dediğin markalara hic dikkat etmedim canim her markette var mı ki

Kızılay almış esim ama farklı sise bende evde olmayınca rahatsız değilim diye bakmadım ama o kadar etkiliyor demek ki bidahakine bakarak alayım dediğin markalara hic dikkat etmedim canim her markette var mı ki
Eskipazar şok’un
Özkaynak bim’in canım. Kızılayında sodyumu fazla.

Sodyumu düşük soda içmeye gayret edersen ödem yapmaz canım yoksa ödem yapıyormuş fazla tuz sebebiyle.

Canım çok çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin

İnişdibi ve Damla’nın sodyumu baya düşük canım bulabilirsen eğer

Ya kızlar bugün uzun bir aradan sonra ilk kez yine ne yesem doymuyorum, sabah hissettim bakıyım dedim aç karnına 85çıktı şekerim, tokken bakmayı unuttum, sanki yediklerim dipsiz bir kuyuya gidiyor sabah tartıldım ilk hamile kaldığım kilodan +5kg olmuşum hayırlısı olsun bakalım, sizde de oluyor mu böyle doymama atakları arada?

uyuşma oluyor mu ?

sen yine iyisin en son tartıldığımda geçen hafta +7 kiloydu sonra moralim bozuldu tartılmama kararı aldım artık tartılmıyorum bende bebekte sağlıklı olsun doğumdan sonra elbet verilecek bu kilolar... :) 60 kilo ile hamile kaldım 67 kiloydum en son...

Annenle yakın mı oturuyorsun. Benm ki uzakta o yüzden ikinciye hemen cesaret edemiyorum gerçi bebiş doğduktan sonra çoğu kişinin fikri değişiyor. İkinciyi düşünenler tövbe ediyor
ilk başlarda tabi ki düşünmüyorsun ama birincisi büyüyünce acabamı diyorsun sonra birincisi illa kardeş kardeş diyince bir bakmışsın hamişsin

ilk başlarda tabi ki düşünmüyorsun ama birincisi büyüyünce acabamı diyorsun sonra birincisi illa kardeş kardeş diyince bir bakmışsın hamişsin
Benm tüp bebek oldugu için hali hazırda bekleyen 8 embriyom daha var aralarında fazla yas farkı olmasın 2.yide sütten kestiğimde koydururm diye düşündüm. Ama sadece düşündüm çünkü aldığım kiloları verme, ikinci çocuğun sorumluluğu derken kararsızım doğacak olan bebişim uysal akıllı bir çocuk olursa arayı açmamak istiyorum

Ben de 63 ile kaldım şuan 68 bucuk Doğuma kadar max. +15 olursa öpüp basıma koyucam

Merhaba bende bugün topiklerde bunu araştırıyordu. Vucudum dudaklarım dirsek içlerim çok kaşınıyor size ne dedi doktor
Bana doktorum egzamaya benziyor ama progestan alerji yapmış olabilir dedi ilecı kesti kestikten 1 hafta sonra sönmeye başladı şuan kaşınmıyor ama izleri hala geçmedi görsen yanmış ve iz kalmış gibi bana bi krem verdi içerisinde kortizon olduğu İçin kullanmadım çok incecik bi tabaka se 3 günden fazla kullanma dedi ama ben almadım kremi

Annenle yakın mı oturuyorsun. Benm ki uzakta o yüzden ikinciye hemen cesaret edemiyorum gerçi bebiş doğduktan sonra çoğu kişinin fikri değişiyor. İkinciyi düşünenler tövbe ediyor
Yakın cnm cok şükür bakicak, yıllardır abimin çocuklarına bakıyor zaten bakarım seninkilere de diyor ama 2.konusu sikintili ya bizim tarafta erken menapoz var bende bide çikolata kisti var yaşım 32 açıkçası cok ara vermek istemiyoruz 2.için ama bakalım kısmet, nasıl olucak oğlum ona da bagli, yaramaz olursa belki ertelerim

daha bunu doğurcamda bu benden bağımsız hale gelecekte odaları ayıracağız da falan filan
ama ben yaptırdığım yeri aradım bu yatak ranzaya döner mi dedim, hallederiz dedi
Ya sevindim bende ona göre alirim o zaman, ooo ben şimdiden ne planlar yaptım, oğlum büyüdu, sevgilisi oldu, onu üzdü, bende o kızı yolucameşim deli misin daha cocuk doğmadı diyo, ben doğmamış çocuğumun sevgilisinin hatta karısının hayallerini kuruyorum

Kardeş istiyorsan çikolata kisti durumunda varsa hiç bekleme canım tabii evet yaramazlık durumuna bağlı. Sağlıklı uslu uysal olsunlar da

Geçmiş olsun cnm inşallah bian önce geçerler ya, bilirim pire cok lanet bisey ya, bizim koyde de vardı dedem tek başına yaşıyorken her bayram mavholurduk valla

Kardeş istiyorsan çikolata kisti durumunda varsa hiç bekleme canım tabii evet yaramazlık durumuna bağlı. Sağlıklı uslu uysal olsunlar da
İnşallah uslu olurlar cnm, valla en son doktorum muayane etti baya küçülmüş bidahaki randevuda görmeyiz artık dedi inşallah öyle olur da bidaha yasamam, inan cok ağrılı oluyodu adetlerim, çalışıyorum öğretmenim, okul günlerine denk gelince mahvoluyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…