2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hoşuma gitti hamilelikşaka bi yana yaştan ve erken menapozdan korkuyorum cnm benim yeğenlerim de cok bağlı anneme ya ne güzel maşallah

Ah hemde nasıl deli gibi hızlı kilo almışım doktorum kontrolde neler dicek cok merak ediyorum bende doymuyorum su sira, hele beyaz ekmeği yedikçe yiyesim geliyor, eşime bugün tam buğday aldırdım, en azından onunla doyuyorum biraz

Bende kist olmadığı halde coook ağrılı geçer adetlerim. Çalışırken iizn alırdım. İnan varya 6 saat kesintisiz sancı çektiğimi bilirim. Polikistik over var ben de o da ağrılı geçirtiyormus adetleri hamilelikte öyle rahat ettim ki . Her ay sancı derdinden psikolojim bozuluyordu. Adet olmadan 1 hafta öncesine huyum değişiyor resmen. Çok ağrılar çektiğim için normal doğururum korkmam diyorum artık

Bende ya hormonlarım tavan yapardı, eşim gelicek heralde seninki yakin derdi normal doğum benim de aklımin bi köşesinde ama korkuyorum sanki ya hani saatlerce sancı cekenler var ya bide olmayıp sezeryan olanlar da var

Çok şükür canımm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim oğluşlarımızı ,(prenses anneleri de) kızçelerini sağsalim sorunsuz bir şekilde Şubat ayında alırız kucağımıza inşallah

Ben de geçen gün eşime kızımı bir gelin edip torun seveyim de öyle öleyim diyorum .

Bende ya hormonlarım tavan yapardı, eşim gelicek heralde seninki yakin derdi normal doğum benim de aklımin bi köşesinde ama korkuyorum sanki ya hani saatlerce sancı cekenler var ya bide olmayıp sezeryan olanlar da var
İşte o benim 10 saat suni sancıdan sonra 2 cm açıklık oldu sadece ve sezeryan olmak zorunda kaldım. Hem suni hem sezeryan ağrısı mahvetti beni. Çok şükür şimdi sadece sezeryan olup ayağa kalkıcam Ama herşeye değer bebeğimi kucağıma alınca tüm acılar bitiyo

Benim bi yakın tanıdığım da öyle oldu cnm ondan korkuyorum bende, benim 4 buçuk aylik bi kaybım var, suni sanci verdiler yaklaşık 3 saat yaşadım cok zordu gerçekten

Arkadaşlar benim tekmeleri hareketleri tam özel bölgeden göbeğe geçiş alanı var ya çizgi mi desem ne desem bilemedim oralarda hissediyorum normal mi acaba?

maşallah canım sen çok almamışsın ki 5 kilo ideal bence 15ten az kiloyla tamamlarsın gibi hissediyorum
Yok canım ya bu kiloyu ben 2 ay içinde aldım 5,5kiloydu 6 olmustur belkide korkuyorum tartıya çıkmaya. Hızlı kilo alışım beni korkuttu aslında İnsallah 15 i bulmaz bebişler sağlıklı olsunda

Onu doktor az çok tahmin eder canım. Açılma olmuyorsa vs zorlamazsın zaten . Doktorlarda öngörüyor bazı şeyleri.

Ben 7 sene ara verdim ama iyi ki vermişim bi yandan iyi peşpeşe doğurmak bi yandan kötü.
Yaşın uygunsa azcık ilkin tadını çıkar derim.

Merhabalar tetanoz aşısı ile ilgili bir şey danışmak istiyorum. Eylülun son haftası covid aşımı olduğum için sağlık ocağındaki hemşire ekimin üçüncü haftası gel ilk doz tetanoz aşını yapalım dedi. O zaman 24. Haftamda olacağım geç kalmış sayılmam değil mi? Esimde olma boşver diyor.

Bende aynı şekildeyim Cuma gidip olmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…