Montessorri dan memnun musun cnm, cok yer kaplıyor muZaten park yatağın var, bunu Alman fazlalık olur.
Bana da ilk bebekte park yatak hediye geldi 15 aylık olana kadar aynı odada kaldık sonra odasını ayırdık park yatakta yatmaya devam etti
3 yaşına gelinceye büyük tek kişilik montessorri yatak aldık. Uzunca bir süre de onda kalır.
Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler adında ansiklopedi gibi bi kitap var var canım. Tavsiye ederim. Güzel bilgilendiriyor. Kitapçıya gidersen sayfalarını bir karıştır istersen, hoşuna giderse alırsınÇok bilgi kirliliği oldugunu düşünüyorum canim ben yinede kitap okumak istiyorum
Unibaby ninde göz yaktığını duymuştum canım, ben ilk aylar şampuan kullanmayı düşünmüyorum, annem asla izin vermez zatenTecrübeli anneler, unibaby bebek şampuanı hakkında bilginiz varmı? Bime gelecemiş salı günü. Bebek şampuanı hakkında pek bir bilgim yok dalin cok kurutuyor diyorlar, johnsos baby de çok katkı maddesi var benim gözümü yakmıştı. Unibaby hakkında fikrim yok
Montessorri dan memnun musun cnm, cok yer kaplıyor mu
Canım ben de kafası harici şampuan kullanmayı düşünmüyorum. Vucuduna sabun düşünüyorum doğal sabunlarımda var. Ama inanılmaz göz yakıyor. O yüzden riske atamam. Ben bile o sabunla liflendiğimde yanlıslıkla gözüme değiyor inanılmaz acıyor gözümü açamıyorum. Maalesef doğal sabunların baz oranını ayarlayamıyorlar ve bebeğin cildi hassas oldugu için cesaretim yok.Unibaby ninde göz yaktığını duymuştum canım, ben ilk aylar şampuan kullanmayı düşünmüyorum, annem asla izin vermez zatendoğal yeşil sabunla yıkayacağız, banyodan önce de kafasına zeytinyağı sürüp bekletiyor, konak monak olmuyor, yeğenlerimi hep böyle yıkamıştı hiç bir sorun yaşamadılar
Bak onu da merak etmiştim, ranzaya çevriliyor mu diye, benim odam da küçük diyorum 2.oglum olursa acaba 2 yatak sığar mibenim odam küçük o yüzden yer kaplıyor, ama tek kişilik yatak ile aynı ölçüde, gidip yaptırmıştım fazla büyük gibi görünüyor ama değil.
İkincide büyürse aynısından alırım büyük ihtimalle
Bunu ranzayada çevirebilirim
Annenle yakın mı oturuyorsun. Benm ki uzakta o yüzden ikinciye hemen cesaret edemiyorumBak onu da merak etmiştim, ranzaya çevriliyor mu diye, benim odam da küçük diyorum 2.oglum olursa acaba 2 yatak sığar miannemin psikolojisi bozuluyor dur daha 1.dogsun diyor, o bakicak da ondan telasli
Bak onu da merak etmiştim, ranzaya çevriliyor mu diye, benim odam da küçük diyorum 2.oglum olursa acaba 2 yatak sığar miannemin psikolojisi bozuluyor dur daha 1.dogsun diyor, o bakicak da ondan telasli
Kizlar 21+2 günlük hamileyim detaylı ultrasonda bebegin kafasi aşağıya dönmüş ve kasik ağrılarım var aynı durumu yaşayıpta herhangi bir sorunla karşılaşan oldu mu sizde veya cevrenizde
Merhaba bende ağrı sebebiyle gece gitmiştim hatta burada paylaştım. Bebek kafası aşağıda duruyor ve adet sancısı gibi yapıyordu. Doktor rahim ağzı kapalı şuan için sorun yok ama çok uzun süre ayakta kalma, ağır kaldırma, merdiven çıkma, çok yürüme dinlen dedi. Daha erken çok pozisyon değiştirir dedi istirahat ileKizlar 21+2 günlük hamileyim detaylı ultrasonda bebegin kafasi aşağıya dönmüş ve kasik ağrılarım var aynı durumu yaşayıpta herhangi bir sorunla karşılaşan oldu mu sizde veya cevrenizde
çok zor canım allah kolaylık versin. inşallah gecer gider bir an önceKızlar merhaba, her gün buraya bakan okuyan ve yazan birisi olarak 2-3 gündür hiç giremedim. Başıma neler geldiğiniCumartesi günü eşimle kaşınmaya başladık Allah Allahh dedik duş aldık, akşama doğru ayak bileklerimiz yara oldu derken bir baktık evimizi pireler basmış
Bizim katın koridorunda bir kedi var ondan dolayı bütün evleri pire basmış, evi temizledik perdeleri yıkadık resmen evi kırkladık meğerse temizlikle geçmiyormuş. Pazar günü o kadar temizliğin üstüne gittik evi ilaçlattık.Dün gece annemde kaldık bu gecede kayinvalidemde kalacağız
Sisleme yöntemi ile yapıldığı için benim solumamam gerekiyormuş yarında eve temizlikçi abla gidecek bardak çanak ne varsa yıkanması gerekiyormuş. Dua edin bir an önce kurtulalım pirelerden inşallah
Sağol canım ay onlar mideni yakmadi mıE Evils B Birmuhendisinruyasi kızlar geçmiş olsun. 2 ay önce çok fena hasta oldum kesin covidiö dedim hatta ama negatiftim. ben 1 diş sarımsak yuttum hergün antinitotik niyetine suyla. zencefil ve ıhlamur içtim. tereyagını ocakta eritip altını kapatınca içine pekmez koydum karıştırıp yedim. bunlar çok iyi geliyo.
Tamam canim cok sagol onuda araştırayım ☺Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler adında ansiklopedi gibi bi kitap var var canım. Tavsiye ederim. Güzel bilgilendiriyor. Kitapçıya gidersen sayfalarını bir karıştır istersen, hoşuna giderse alırsın
Çok teşekkürler cevabınız için dediginiz konulara dikkat ederim artık umarım sizde vakti geldiğinde doğum yaparsınız bir sorun yasamazsınızMerhaba bende ağrı sebebiyle gece gitmiştim hatta burada paylaştım. Bebek kafası aşağıda duruyor ve adet sancısı gibi yapıyordu. Doktor rahim ağzı kapalı şuan için sorun yok ama çok uzun süre ayakta kalma, ağır kaldırma, merdiven çıkma, çok yürüme dinlen dedi. Daha erken çok pozisyon değiştirir dedi istirahat ile
Bu ne cesaret yiğidimBak onu da merak etmiştim, ranzaya çevriliyor mu diye, benim odam da küçük diyorum 2.oglum olursa acaba 2 yatak sığar miannemin psikolojisi bozuluyor dur daha 1.dogsun diyor, o bakicak da ondan telasli
Allah kurtarsın gerçekten çok zor canım allahtan erken farketmissin çok çabuk cogaliyorlarmis birdeKızlar merhaba, her gün buraya bakan okuyan ve yazan birisi olarak 2-3 gündür hiç giremedim. Başıma neler geldiğiniCumartesi günü eşimle kaşınmaya başladık Allah Allahh dedik duş aldık, akşama doğru ayak bileklerimiz yara oldu derken bir baktık evimizi pireler basmış
Bizim katın koridorunda bir kedi var ondan dolayı bütün evleri pire basmış, evi temizledik perdeleri yıkadık resmen evi kırkladık meğerse temizlikle geçmiyormuş. Pazar günü o kadar temizliğin üstüne gittik evi ilaçlattık.Dün gece annemde kaldık bu gecede kayinvalidemde kalacağız
Sisleme yöntemi ile yapıldığı için benim solumamam gerekiyormuş yarında eve temizlikçi abla gidecek bardak çanak ne varsa yıkanması gerekiyormuş. Dua edin bir an önce kurtulalım pirelerden inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?