2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
uyuşma oluyor mu ?
Yok canım senin attığın şeye baktım ama benimki öyle değil galiba aynı zamanda atmışız uyusma değil sanki çok halsiz ve yorgun gibi agri oluyor kalkıp az yürüyünce hemen geçiyor

Benim çok değişti hamileliktrn sonra adet belirtilerim önceden karnim agrirdi az bisey hamilelikten sonra mideme ve başıma vuruyor midem çok bozuluyor başım çok ağrıyor başımın ağrısına aslında epiduralede bağlıyorum ama özellikle adet döneminde migren gibi olmaya başlamıştım canım inşallah seninki geçer gider siddetli agri olması durumu

İnsallah canım tek isteğim o vallahi. Normal doğum yaparsam belki geçer sonrasında diyorum. Ama annemde aynı benim gibi. 2 normal doğum yapmasına rağmen annemin hala ağrılı geçiyor. Genetik birşey sanırım Kardeşimin de aynı maalesef. Bu tarz işler genetik oluyor. Ama dediğin gibi epidural olursam belki baş ağrım bel ağrımda eklenir

Ben hala olamadım 1 ay sonra olacağım bugün 2. Doz covid aşımı oldum mecbur gec kalacak 30 a kadar olabiliyor sıkıntı olmuyor diye biliyorum ki ne olur ne olmaz tek doğum değil başka bi sıkıntı olur diye olmak istiyorum ben

Galiba öyle canım bilemiyorum neye göre ama normalde başım çok ağrımisti benim ya yuzyilin icadı bence epidural heleki normal doğumda ama sonrası cidden sıkıntı oldu bende su an olamam zaten fitigim var sezeryanda belki daha farklidir

Yapan doktorlada alakalıymıs, kişiye göre de değişiyormus . Ben de prenses doğum düşünüyordum. Baya ağrı çektikten sonra epidurali uyguluyorlarmıs. Değermi baş ağrısı vs çekmeye bilemedim. Sezaryen olursa epidural istiyorum ama

Kesinlikle ben zaten çekmiştim sanciyi anestezi doktoru yapjyor doktor hiç karışmıyor ama agri kesicili son 1 saat ancak geçti o zamana kadar 8 cm acilma olmuştu bile annemde şimdi son zaman agri daha kötü olur diyor ama bilmiyorum sadece son anı çok çekmedim

Kızlar bugun doktora gittim bana covid testi yaptir kbb ye gozuk dedi Allah tan abimin arkadasi kbbci onun yanindaydi hemen gittim faranjit dedi dedim benim dedigim gibiymis. Aclik ve tokluk sekerime idrar testimi tam kan testimi hb1ac degerimi ve tsh testleri istedi yarin gidip yaptircam. Seker yuklemesi dedim bi şunlara bakalim suan düşünmüyorum dedi.ama bebise bakarken ilk defa karni önde gitti bugun 24+1im ama 25+0cikti. Hep geriden gidiyordu ay bacak onden giderdi bacakta 24+0cikti.biraz endise ettim nedense. Şekerden dolayi dedi ama yukleme dr yapmayacak zannimca anlamadim. Bizim kiz poposunu dönmüş eller yüzde yine renkli fotosu alamadik ay merak ediyorum nasil oldu

Ben de pek güzel yiyordum, hep aç gibiydim. 1 kilo aldım sadece ama bugün şeker yüklemesi yapıldı, 184 çıktı. Bana diyet yolları görünüyor galiba
Arkadaşlar benim tekmeleri hareketleri tam özel bölgeden göbeğe geçiş alanı var ya çizgi mi desem ne desem bilemedim oralarda hissediyorum normal mi acaba?
Normal, benim de ayakları orada
Ben tetanozu cuma oldum. Hemşire topraktan bile geçebilir, çok önemli bir aşı dedi.

Yok cnm bana doktorum 21 de biontech ikinci Doz olmamı istedi, bi ay sonra da tetanoz ol dedi, gec kalma olsa söylerdi

Benim sağlık ocağındaki hemşire takıntılı ya doktorun kağıt yazsin olabilir aşı diye dedi, doktorum da yazmam yapmak zorunda diyor

Benim sağlık ocağındaki hemşire takıntılı ya doktorun kağıt yazsin olabilir aşı diye dedi, doktorum da yazmam yapmak zorunda diyor
Aynen doktorun oyle bir kağıt vermesi gerekmez kanunen de hemsire yapmak zorundaki artik hamileler 3 aydan sonra olmali diye guncelleme geldi neyin kafasinda acaba

Aynen doktorun oyle bir kağıt vermesi gerekmez kanunen de hemsire yapmak zorundaki artik hamileler 3 aydan sonra olmali diye guncelleme geldi neyin kafasinda acaba
Yok cnm yanlış anlattım, tetanoz için kağıt istedi, ne alaka anlamadım

Ben 28. haftada olacağım tek doz tetenoz aşısı. Onun öncesinde doktorum istemiyor, kasık ağrısı yapabilir diyor.

Bütün hamilelik boyunca mı 1kg aldın, ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…