- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 38
Geçmiş olsun canım bende 10 gün önce ilk dozunu yaptırdım tetanozun, ertesi gün bende hafif ateş kol ağrısı ve halsizlik yaptı herkese değil ama hamilelirn yarısına yaparmış, eğer bu semptomları olursan korkma canımtetanoz aşımı oldum geldim sonunda,
ha gittim ha gideceğim derken bugüne kısmetmiş :)
Oluyor canım o duygular , bazen çok pozitifken bazen çok negatif olabiliyoruz , bazen alınılmayacak şeylere takıyor bazen de hiç umursamıyoruz bazı şeyleri . Duygusallık hat safhada zaten , eşim tv izlerken önüne oturup saçımı okşamasını istiyorum , elini karnımdan çekmemesini istiyorum sürekli dokunmasını istiyorum tensel temas desteği aradığımı hissettim , kızlarım sarılmak istiyor okula gittikleri için ne kadar dikkat etselerde çok samimi olup sarılamıyorum yavrularıma covid korkusundan uzaktan Küçük karnımı okşuyorlar o an bile kedi gibi oluyorum sakinleşiyoru im . Bende de o bebeişe alışveriş yapmadık adı da yok yatağını bile nereye koyacağız belli değil diye eşime kızmalı ağlamaklı duygu durum bozuklukları yaşadımCanım anneler yaa bende yine duygu patlamaları nirvanaya ulaştıaşırı tahammülsüzüm, gerginim, anlamsız şeylere ağlıyorum, her şeyi abartıyorum, bi kahkaha atıyorum sonra gözlerim doluyor tam hunilik oldum yani bu aralar biraz da çocuğun hiç bişeyi yok osu eksik busu eksik modundayım bi de sanırım o da geriyo beni ilk çocuk olduğu için, bazen neyi nasıl alacağımı da bilemiyorum Allah'tan çiçeğim hep hareketleriyle kendini hissettiriyor da beni sakinleştiriyor normalde çok eğlenceli komik neşeli bi insan olduğum için bu haller çok yordu beni, bu da böyle bi iç dökme oldu idare edin
Ins canimOh çok şükür bi burun akıntın kalmış oda azala azala biter zaten . Bebiş nasıl annesi şimdiki kontroller ne zaman ?
36 yaşına geldim bunu zorla tedaviyle yaptık amh çok düşük keşke ama bir daha zor gibiHepsini kullanırsın ilerde kendinde yerin varsa sakla canım 2. Bebeğe eline yapışır çok da dağıtma benim gibi eşyalarınıamiiin inşallah rabbim dileyen herkese versin
Ben güvenemiyorum hastane çıkışı son ay kilodurumuna göre alacağım yakın arkadaşımın iri oldu elinde kaldıGünaydın. Dün e bebekten 5 li hastane çıkışı aldım, paketi açmadım açmak yasak zannedip. Eve gelince baktım 50 cm yazıyor yani baya küçük. Direk doğunca giydirsinler diyorum ama fazla mı küçük acaba değiştirsem mi?
Demin Dr Kaan Kocatepe dinledim yeri geniş olduğundan bu ara çok hareketli olcak dedi beni de sabah uyandırdı resmen tık tıklayarakDün benim yaramaz oğlum (artık yaramaz diyorum) çünkü kendileri yaramazlığa aday biri hiç durmadı kızlar. Cok korktum uyandım gece uyuyana kadar hatta gece de dahil hiç durmadı. Hep hareketliydi. Şok oldum resmen. Maşallah diyip durdum ama arada bu kadar hareketli oluşu normal mi? Hiç uyumadı resmen. O uyumayınca ben endişelendim . Bugun biraz daha durgun sanki
Kesinlikle almalısın bir kaç gün bıraktım sol bacak kasım çok ağrıdımagnezyum kullanıyorum kramplarımı kesti ama aksam çok bacak agrım oluyo dedim kalsiyum mu alsam.
Hiç belli olmaz bu işler. Ben beş yıl aşılama tüp bebek vs neler yaşadım. Sonra ümidi kestim bir yıl sonra sponten hamile kaldım... İkinci için bir iki yıl bekleyip duruma göre hareket edecektim... Yine yıllarca uğraşacağım diye düşünüyordum....ama daha bebeğim dört aylıkken ikinci kez hamile kaldım...nasip gerçekten her şey... Çok yakın arkadaşım düşük amh ile hamile kaldı... Aynı şekilde bebeği dokuz aylıkken tekrar hamile kaldı... Bunları çok duyuyordum ama bizzat yaşayınca inanıyorum artık... Her şey nasip36 yaşına geldim bunu zorla tedaviyle yaptık amh çok düşük keşke ama bir daha zor gibi
Özetle ALLAH OL DER VE OLURHiç belli olmaz bu işler. Ben beş yıl aşılama tüp bebek vs neler yaşadım. Sonra ümidi kestim bir yıl sonra sponten hamile kaldım... İkinci için bir iki yıl bekleyip duruma göre hareket edecektim... Yine yıllarca uğraşacağım diye düşünüyordum....ama daha bebeğim dört aylıkken ikinci kez hamile kaldım...nasip gerçekten her şey... Çok yakın arkadaşım düşük amh ile hamile kaldı... Aynı şekilde bebeği dokuz aylıkken tekrar hamile kaldı... Bunları çok duyuyordum ama bizzat yaşayınca inanıyorum artık... Her şey nasip
Seni diğer tedavi konularından hatırlıyorum isim olarakHiç belli olmaz bu işler. Ben beş yıl aşılama tüp bebek vs neler yaşadım. Sonra ümidi kestim bir yıl sonra sponten hamile kaldım... İkinci için bir iki yıl bekleyip duruma göre hareket edecektim... Yine yıllarca uğraşacağım diye düşünüyordum....ama daha bebeğim dört aylıkken ikinci kez hamile kaldım...nasip gerçekten her şey... Çok yakın arkadaşım düşük amh ile hamile kaldı... Aynı şekilde bebeği dokuz aylıkken tekrar hamile kaldı... Bunları çok duyuyordum ama bizzat yaşayınca inanıyorum artık... Her şey nasip
Bitane olduya buna da şükür. Varsın olsun tek olsunSeni diğer tedavi konularından hatırlıyorum isim olarakinşallah kendiliğimden hemen peşinden kalırım eşim çok istiyor tekrar ama nasip önce kızımı kucağıma alayım da bakalım bende o şanslı kişilerden olup hemen kendiliğimden kalırmıyım bilmiyorum
Canım bu haftalarda zaten çok düzenli hareketler olmaması normal, çünkü rahim genişlemeye başladı ve o yüzden çocuk içinde çok sıkışık olmayabiliyormuş bu haftalarda, bana birkaç hafta önce doktorum öyle demişti hareket azaldı sanki dediğimde, birkaç hafta sonra daha kuvvetli hissedeceksin demişti, gerçekten de öyle oldu, senin tahmini tarihine bakarsak ben senden birkaç hafta önde olduğuma göre senin de biraz zaman sonra öyle olacaktır diye tahmin ediyorum canım, hiç sıkma canınıKızlar ben bugün bebeğimi 3 kere sadece hissettim minik bir pıt şeklinde o da, ben mi evham yaptım bilmiyorum normal midir.?böyle birşey yaşayan var mı
Eşim 2 yıldır hobi olarak çekiyordu makinesiyle, şimdi iphone 13 aldı hiç makine ile çıkmıyor. Normalde yürüyüşlermizde makinesini taşırdı, şimdi telefonla çekiyor :)her zaman bi fotoğrafçı olarak diyorum ki
fotoğrafçı olmayacaksan makine yerine 12 max pro al
anılarını şansa bırakma
çekme ayarı, iso - enstantane - diyafram - ışığın geeliş açısı
sonra bilgisayara at ona ayar yap derken zahmetli ve zor
al bi telefon , 600 d den daha kaliteli çekiyor
Yaa ne tatlı :) kaç yaşında ablası? Biz 5yaşınfaki kızıma hala söylemedik. Aralıkta söylemeyi düşünüyorum.benim beybi de en çok ablasına tepki veriyo hareketsizse ablası konusunca hareketleniyo. resmen sohbet ediyolar sanki. ben de eriyorum tabii
Olmasın hiç bir şeyi :) çok özeniyoruz, oysa çocugun bi tulumdan başka bir şeye ihtiyacı yok. Yüm bunlar bizim isteklermiz. İlk hafta yıkamayacağız büyük ihtimalle, şampuan krem lazım değil. Ben ilk çocugumda kuvet kullanmamşıtım, yine almayacağım. Takılmayın bunlara. Bir çok şey olsa da olur olmasa da. Sağlık olsun :)Canım anneler yaa bende yine duygu patlamaları nirvanaya ulaştıaşırı tahammülsüzüm, gerginim, anlamsız şeylere ağlıyorum, her şeyi abartıyorum, bi kahkaha atıyorum sonra gözlerim doluyor tam hunilik oldum yani bu aralar biraz da çocuğun hiç bişeyi yok osu eksik busu eksik modundayım bi de sanırım o da geriyo beni ilk çocuk olduğu için, bazen neyi nasıl alacağımı da bilemiyorum Allah'tan çiçeğim hep hareketleriyle kendini hissettiriyor da beni sakinleştiriyor normalde çok eğlenceli komik neşeli bi insan olduğum için bu haller çok yordu beni, bu da böyle bi iç dökme oldu idare edin
ben şimdi 48 bedenim lcw nın 3xl elbiseleri bana oluyor
ama önümüzde yaklaşık 3 ay
o güne kadar da çok genişlerim büyük ihtimalle
lcw bu pijamasını alsam mı almasam mı bilemedim
pijamalar en büyüğü 3xl
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 149,99 TL
Siyah LCW DREAM Gömlek Yaka Düz Uzun Kollu Cep Detaylı Viskon Kadın Pijama Takımı sadece 149,99 TL! Kadın %4 ELASTAN %96 VİSKOZ %96 VİSKOZ %4 ELASTAN Kadın 2'li paket Standart Gömlek Yaka Pijama Takım Uzun Uzun Kol Düz Viskon LCW DREAM İnce LC Waikiki'de! Hemen satın Al! - W10103Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Sorunsuz atlatiriz inşallahAynı saatlerdeymiş yüklememizdoktorum bana da 9dan sonra bir şey yeme dedi ama suyu sormamıştım iyi ki yazdın ben de öyle yapayım Umarım zorlanmadan atlatırım bende..
Benim erken doğum riskim olabilir o yüzden erkenden hazır etmem lazım son ana bırakamam. Umarım sorunsuz geçerde iri olursa bikaç tane daha alırım.Ben güvenemiyorum hastane çıkışı son ay kilodurumuna göre alacağım yakın arkadaşımın iri oldu elinde kaldı
Bu haftalarda çok normal. Sonuçta hareket etmiş duymuşsunuz yarında takip edin bakalım.Kızlar ben bugün bebeğimi 3 kere sadece hissettim minik bir pıt şeklinde o da, ben mi evham yaptım bilmiyorum normal midir.?böyle birşey yaşayan var mı
Benim 6 gün sonrasına randevum var o zaman yapacak 25. Haftam yani. Ama ben yaptırmayacağım kızımda yaptırdım buna gerek görmüyorum ha ama şekerinde yükselme varsa yaptırmalısın. Ben annemin şeker aleti ile ara ara ölçüyorum normal çıkıyor her seferinde bu yüzden yaptırmayacağımkızlar şeker yüklemesi için kaçıncı haftada gelin dedi doktorunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?