2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
tetanoz aşımı oldum geldim sonunda,
ha gittim ha gideceğim derken bugüne kısmetmiş :)
Geçmiş olsun canım bende 10 gün önce ilk dozunu yaptırdım tetanozun, ertesi gün bende hafif ateş kol ağrısı ve halsizlik yaptı herkese değil ama hamilelirn yarısına yaparmış, eğer bu semptomları olursan korkma canım

Oluyor canım o duygular , bazen çok pozitifken bazen çok negatif olabiliyoruz , bazen alınılmayacak şeylere takıyor bazen de hiç umursamıyoruz bazı şeyleri . Duygusallık hat safhada zaten , eşim tv izlerken önüne oturup saçımı okşamasını istiyorum , elini karnımdan çekmemesini istiyorum sürekli dokunmasını istiyorum tensel temas desteği aradığımı hissettim , kızlarım sarılmak istiyor okula gittikleri için ne kadar dikkat etselerde çok samimi olup sarılamıyorum yavrularıma covid korkusundan uzaktan Küçük karnımı okşuyorlar o an bile kedi gibi oluyorum sakinleşiyoru im . Bende de o bebeişe alışveriş yapmadık adı da yok yatağını bile nereye koyacağız belli değil diye eşime kızmalı ağlamaklı duygu durum bozuklukları yaşadım bizi kameraya çekseker seneye bu hallerimize güleceğiz korkma hepsi geçecek . Tatlı güzel atraksiyonlar bunlar herkes Farklı Farklı da olsa Yaşar bu tarz şeyleri

Moralim çok bozuk bugün kızlar bebeğim çok az kımıldıyor sanki, şeker yüklemesi yaptırcam diye tatlı yemiyorum ondan mı bilmiyorum 3 defa pıt şeklinde hissettim doktora gitsem evham diyecek diye korkuyorum

Ben güvenemiyorum hastane çıkışı son ay kilodurumuna göre alacağım yakın arkadaşımın iri oldu elinde kaldı

Demin Dr Kaan Kocatepe dinledim yeri geniş olduğundan bu ara çok hareketli olcak dedi beni de sabah uyandırdı resmen tık tıklayarak

36 yaşına geldim bunu zorla tedaviyle yaptık amh çok düşük keşke ama bir daha zor gibi
Hiç belli olmaz bu işler. Ben beş yıl aşılama tüp bebek vs neler yaşadım. Sonra ümidi kestim bir yıl sonra sponten hamile kaldım... İkinci için bir iki yıl bekleyip duruma göre hareket edecektim... Yine yıllarca uğraşacağım diye düşünüyordum....ama daha bebeğim dört aylıkken ikinci kez hamile kaldım...nasip gerçekten her şey... Çok yakın arkadaşım düşük amh ile hamile kaldı... Aynı şekilde bebeği dokuz aylıkken tekrar hamile kaldı... Bunları çok duyuyordum ama bizzat yaşayınca inanıyorum artık... Her şey nasip

Özetle ALLAH OL DER VE OLUR

Seni diğer tedavi konularından hatırlıyorum isim olarak inşallah kendiliğimden hemen peşinden kalırım eşim çok istiyor tekrar ama nasip önce kızımı kucağıma alayım da bakalım bende o şanslı kişilerden olup hemen kendiliğimden kalırmıyım bilmiyorum

Bitane olduya buna da şükür. Varsın olsun tek olsun sağlıklı olsun yeter.

Kızlar ben bugün bebeğimi 3 kere sadece hissettim minik bir pıt şeklinde o da, ben mi evham yaptım bilmiyorum normal midir.?böyle birşey yaşayan var mı

Kızlar ben bugün bebeğimi 3 kere sadece hissettim minik bir pıt şeklinde o da, ben mi evham yaptım bilmiyorum normal midir.?böyle birşey yaşayan var mı
Canım bu haftalarda zaten çok düzenli hareketler olmaması normal, çünkü rahim genişlemeye başladı ve o yüzden çocuk içinde çok sıkışık olmayabiliyormuş bu haftalarda, bana birkaç hafta önce doktorum öyle demişti hareket azaldı sanki dediğimde, birkaç hafta sonra daha kuvvetli hissedeceksin demişti, gerçekten de öyle oldu, senin tahmini tarihine bakarsak ben senden birkaç hafta önde olduğuma göre senin de biraz zaman sonra öyle olacaktır diye tahmin ediyorum canım, hiç sıkma canını hem zaten hiç hissetmiyo değilmişsin bak, evham yapıp bebişini de üzme. Ama yine de emin olmak istersen git doktoruna ya da arayıp bi danış, nasıl rahat edeceksen önemli olan o

Bende bir kaç gündür gece ve gündüz full hareket hissediyordum hiç uyumuyormu bu cimcime diyordum hatta hele dün hiç uyumadı sanırım yavrum ama bugün daha sakin arada uyanıp minik bir kaç hareket yapıp tekrar uyuyor yoruldu büyük ihtimalle dünden sonra her gün farklı oluyor bir gün aşırı oynuyorsa diğer gun sakin olabiliyor bizde niye böyle diye boşuna evham yapabiliyoruz bazen rabbim yavrularımızı bize bagislasin inşallah

Eşim 2 yıldır hobi olarak çekiyordu makinesiyle, şimdi iphone 13 aldı hiç makine ile çıkmıyor. Normalde yürüyüşlermizde makinesini taşırdı, şimdi telefonla çekiyor :)
benim beybi de en çok ablasına tepki veriyo hareketsizse ablası konusunca hareketleniyo. resmen sohbet ediyolar sanki. ben de eriyorum tabii
Yaa ne tatlı :) kaç yaşında ablası? Biz 5yaşınfaki kızıma hala söylemedik. Aralıkta söylemeyi düşünüyorum.

Olmasın hiç bir şeyi :) çok özeniyoruz, oysa çocugun bi tulumdan başka bir şeye ihtiyacı yok. Yüm bunlar bizim isteklermiz. İlk hafta yıkamayacağız büyük ihtimalle, şampuan krem lazım değil. Ben ilk çocugumda kuvet kullanmamşıtım, yine almayacağım. Takılmayın bunlara. Bir çok şey olsa da olur olmasa da. Sağlık olsun :)

Bu model hamile pijamaları da var, yorumları da iyi. Daha kullanışlı olabilir. Hem göbüşe daha çok alan var :)

Aynı saatlerdeymiş yüklememiz doktorum bana da 9dan sonra bir şey yeme dedi ama suyu sormamıştım iyi ki yazdın ben de öyle yapayım Umarım zorlanmadan atlatırım bende..
Sorunsuz atlatiriz inşallah
Ben güvenemiyorum hastane çıkışı son ay kilodurumuna göre alacağım yakın arkadaşımın iri oldu elinde kaldı
Benim erken doğum riskim olabilir o yüzden erkenden hazır etmem lazım son ana bırakamam. Umarım sorunsuz geçerde iri olursa bikaç tane daha alırım.
Bu haftalarda çok normal. Sonuçta hareket etmiş duymuşsunuz yarında takip edin bakalım.

Kızlar hayırlı geceler bende yeni yeni hissetmeye başladım.cok hafiften her zaman değil gece yatsrken bide sabah erken saatlerinde çok hafif iki pıt pıt sanki çok sürmüyor bir yada iki defa oluyo o kadar hayırlısı bakalım....isteyen herkese Rabbim hayirlsii ile nasip etsin bizlerde hayırlısı ile normal şekilde kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim

kızlar şeker yüklemesi için kaçıncı haftada gelin dedi doktorunuz.
Benim 6 gün sonrasına randevum var o zaman yapacak 25. Haftam yani. Ama ben yaptırmayacağım kızımda yaptırdım buna gerek görmüyorum ha ama şekerinde yükselme varsa yaptırmalısın. Ben annemin şeker aleti ile ara ara ölçüyorum normal çıkıyor her seferinde bu yüzden yaptırmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…