2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım anneler yaa bende yine duygu patlamaları nirvanaya ulaştı aşırı tahammülsüzüm, gerginim, anlamsız şeylere ağlıyorum, her şeyi abartıyorum, bi kahkaha atıyorum sonra gözlerim doluyor tam hunilik oldum yani bu aralar biraz da çocuğun hiç bişeyi yok osu eksik busu eksik modundayım bi de sanırım o da geriyo beni ilk çocuk olduğu için, bazen neyi nasıl alacağımı da bilemiyorum Allah'tan çiçeğim hep hareketleriyle kendini hissettiriyor da beni sakinleştiriyor normalde çok eğlenceli komik neşeli bi insan olduğum için bu haller çok yordu beni, bu da böyle bi iç dökme oldu idare edin

Bende eşimebenle ilgileniyorsun deyip trip atıyorum sürekli normal bence cnm ya durup dururken aglama, ufacık bişey de duygulanma da normal, bende üzülüp duruyorum bişey almadım diye, haftaya çıkıcaz inşallah alışverişe oğlum için

Tulum olsa bacakları gerebilir ama altlı üstü takım olunca belki tam olur yani umarimkafa hariçtir sanki
Ah canım erkek bebekler öyle oluyor, asıl bundan sonra daha da kuvvetli tekme atmaya başlar ve hiç durmaz. şimdiden başlıyorlar yaramazliga
Yarın benimde şeker yüklemem var,akşam 9 a kadar yemek serbest 12 ye kadar da su içmek serbest sonra oruç gibi olucam sabah 9 da yüklemem var. Aynı limonata tadında bi içecek inan icilemeyecek gibi değil stres yapma kendine. Ben çok sevmiştim tadını ilk hamileligimde. Hiçte zor olmuyor.
Canım bende ebebekten aldım evde açtım naylon karışımı böyle değişik birşeydi iade ettim bende.Benim kız 55 cm doğmuştu biraz küçük geldi banada.
İlk doğduğunda giydirmeye çokta iyi olmayan bişey daha mantıklı değil mi diyorum bende ama tabi naylon ise olmaz.

Ben de aynıyım canım. Ama eksikler için hiç endişe yapmıyorum daha erken sonucta 32 ye kadar herseyi tamamlayım İstiyorum sadece. Listeni yap internette çok güzel listeler var. Liste olduktan sonra kafa rahat oluyor. Düğün zamanımda da herseyin listesini yapıyordum ben aldıklarımı eliyordum .

Ben bu hafta iki kere verdim 50’lik ve 100’lük. 50’lik daha kolay geçti. Süresi de kısa, 1 saat bekleyip 1 kere aldılar. Kısa sürede içip düşünmemeye çalışın. Dikkatinizi başka şeylere verin. Hepsini içmezseniz test de yanlış sonuç verir, boş yere uğraşmış olursunuz.
100’lük beni zorladı hem içecek miktarı hem de bekleme süresi olarak ama geçti gitti ikisi de.
Eksik var diye gerilmeyin hiç. Artık her şey elimizin altında. Bugün sipariş versen ertesi gün geliyor. Önce bir liste bulun netten. Burada da konuşuruz, her şey hallolur

Bol bol yoğurt yeseydiniz naptınız acaba merak ediyorum, doktora falan göründünüz mü haberdar edin bizleride. Herşey gelebiliyor insanın başına gerçekten

Ya bende birşey almadım daha doğru düzgün ve kızımdan kalan herşeyi de dağıtmışım reflü yatağı emzirme yatağı babynest.. ne var ne yok vermişim öyle kızıyorum ki kendime küveti bile yok yavrumun daha birkaç parça zıbın ve astronot aldım daha sadece. Ama kafama takıyor muyum? Hayır asla. Ben zaten toplu alışverişleri çook severim 30. Haftamda giderim e bebekten alırım niye kafama takayım ki bunu sende takma

kızlar şeker yüklemesi için kaçıncı haftada gelin dedi doktorunuz.

Kızlar sonuçlarımı göstermek icin gittim sonuçların iyi hafif idrar yolu enfeksiyonun var dedi uromisin şase ve enzofen diye bir fitil verdi.bana şeker yuklemesi demedi gerek duysa soylerdi diye düşünüyorum. Cunku bi sonucuna bakalim demisti. Bir ay sonra gidicem artik ilk defa bu kadar uzun sure beklicem

Şeker yüklemesi istemedimi yani

Ah canim bunlar normal.
Bu hallerinden memnun degilsen kafandaki bir kax dusunceni ya tamamla yada amaan de.
Bebegin eksikleri konusunda kiyafeti cok sorun yapma yetmezse dogduktan sonra bile alirsin.
Beşiğini bakım ihtiyaçlarıni ayarladiktan sonra gerisini her zaman hallerdersin heryerden ulaşırsın. Dogunca anlicaksin sürekli aliniyor bulunabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…