Osteocare kullanıyorum ben. Kalsiyum magnezyum var içinde.kalsiyum takviyesi kullananlar ne kullanıyosunuz?
Osteocare kullanıyorum. Bitmişti 3 gün kullanamadım ve hemen basladı ağrılarım sanki. İşe yarıyor bencekalsiyum takviyesi kullananlar ne kullanıyosunuz?
Bende eşimebenle ilgileniyorsun deyip trip atıyorum sürekliCanım anneler yaa bende yine duygu patlamaları nirvanaya ulaştıaşırı tahammülsüzüm, gerginim, anlamsız şeylere ağlıyorum, her şeyi abartıyorum, bi kahkaha atıyorum sonra gözlerim doluyor tam hunilik oldum yani bu aralar biraz da çocuğun hiç bişeyi yok osu eksik busu eksik modundayım bi de sanırım o da geriyo beni ilk çocuk olduğu için, bazen neyi nasıl alacağımı da bilemiyorum Allah'tan çiçeğim hep hareketleriyle kendini hissettiriyor da beni sakinleştiriyor normalde çok eğlenceli komik neşeli bi insan olduğum için bu haller çok yordu beni, bu da böyle bi iç dökme oldu idare edin
Ben ikisini de kullanıyorum cnm ama bacak ağrım var hala ya inşallah seninkini kesermagnezyum kullanıyorum kramplarımı kesti ama aksam çok bacak agrım oluyo dedim kalsiyum mu alsam.
Tulum olsa bacakları gerebilir ama altlı üstü takım olunca belki tam olur yani umarimGenelde erkekler 52 kızlar 50 cm doğuyor canım eğer boyu ekstra büyük değilse ama bende şöyle düşündüm bundan kafayi cikaracakmiyixkafadan aşağıda sonucta diye kafam yandı sonra en iyisi büyük büyük alayim
Ah canım erkek bebekler öyle oluyor, asıl bundan sonra daha da kuvvetli tekme atmaya başlar ve hiç durmaz.Dün benim yaramaz oğlum (artık yaramaz diyorum) çünkü kendileri yaramazlığa aday biri hiç durmadı kızlar. Cok korktum uyandım gece uyuyana kadar hatta gece de dahil hiç durmadı. Hep hareketliydi. Şok oldum resmen. Maşallah diyip durdum ama arada bu kadar hareketli oluşu normal mi? Hiç uyumadı resmen. O uyumayınca ben endişelendim . Bugun biraz daha durgun sanki
Yarın benimde şeker yüklemem var,akşam 9 a kadar yemek serbest 12 ye kadar da su içmek serbest sonra oruç gibi olucam sabah 9 da yüklemem var. Aynı limonata tadında bi içecek inan icilemeyecek gibi değil stres yapma kendine. Ben çok sevmiştim tadını ilk hamileligimde. Hiçte zor olmuyor.Kızlar yarın nasipse şeker yüklemesi için gideceğim hastaneye ama çok tedirginim. Aç karna şekerli bir şey içmek beni aşırı geriyor. Hiç tatlı bir şey yiyemem açken. O şekerli içeceği nasıl bitirip 2 saat felan bekliycem hiç bilmiyorumYa hepsini içemezsem test yanlış mı sonuç verir? Kafamda deli sorular
İlk doğduğunda giydirmeye çokta iyi olmayan bişey daha mantıklı değil mi diyorum bende ama tabi naylon ise olmaz.Canım bende ebebekten aldım evde açtım naylon karışımı böyle değişik birşeydi iade ettim bende.Benim kız 55 cm doğmuştu biraz küçük geldi banada.
Ben de aynıyım canım. Ama eksikler için hiç endişe yapmıyorumCanım anneler yaa bende yine duygu patlamaları nirvanaya ulaştıaşırı tahammülsüzüm, gerginim, anlamsız şeylere ağlıyorum, her şeyi abartıyorum, bi kahkaha atıyorum sonra gözlerim doluyor tam hunilik oldum yani bu aralar biraz da çocuğun hiç bişeyi yok osu eksik busu eksik modundayım bi de sanırım o da geriyo beni ilk çocuk olduğu için, bazen neyi nasıl alacağımı da bilemiyorum Allah'tan çiçeğim hep hareketleriyle kendini hissettiriyor da beni sakinleştiriyor normalde çok eğlenceli komik neşeli bi insan olduğum için bu haller çok yordu beni, bu da böyle bi iç dökme oldu idare edin
Ben bu hafta iki kere verdim 50’lik ve 100’lük. 50’lik daha kolay geçti. Süresi de kısa, 1 saat bekleyip 1 kere aldılar. Kısa sürede içip düşünmemeye çalışın. Dikkatinizi başka şeylere verin. Hepsini içmezseniz test de yanlış sonuç verir, boş yere uğraşmış olursunuz.Kızlar yarın nasipse şeker yüklemesi için gideceğim hastaneye ama çok tedirginim. Aç karna şekerli bir şey içmek beni aşırı geriyor. Hiç tatlı bir şey yiyemem açken. O şekerli içeceği nasıl bitirip 2 saat felan bekliycem hiç bilmiyorumYa hepsini içemezsem test yanlış mı sonuç verir? Kafamda deli sorular
Eksik var diye gerilmeyin hiç. Artık her şey elimizin altında. Bugün sipariş versen ertesi gün geliyor. Önce bir liste bulun netten. Burada da konuşuruz, her şey hallolurCanım anneler yaa bende yine duygu patlamaları nirvanaya ulaştıaşırı tahammülsüzüm, gerginim, anlamsız şeylere ağlıyorum, her şeyi abartıyorum, bi kahkaha atıyorum sonra gözlerim doluyor tam hunilik oldum yani bu aralar biraz da çocuğun hiç bişeyi yok osu eksik busu eksik modundayım bi de sanırım o da geriyo beni ilk çocuk olduğu için, bazen neyi nasıl alacağımı da bilemiyorum Allah'tan çiçeğim hep hareketleriyle kendini hissettiriyor da beni sakinleştiriyor normalde çok eğlenceli komik neşeli bi insan olduğum için bu haller çok yordu beni, bu da böyle bi iç dökme oldu idare edin
Bol bol yoğurt yeseydiniz naptınız acaba merak ediyorum, doktora falan göründünüz mü haberdar edin bizleride. Herşey gelebiliyor insanın başına gerçektenKızlar çok acil bir şey sormam lazım ACİL NOLUR
hayatta asla başıma gelmez diyordum ama hatırlarsanız birkaç gün önce ev pirelendi ilaçlandi demiştim. ilaçlamanin üstüne evde temizlik yapıldı her şey temizlendi. Bugün kahvaltı ettim kahvaltıdan sonra ağzımda boğazımda dilimde diş etlerim dudaklarımda yanma başladı. Ama sanki ağzımın içine ütü basmışım gibi yanıyor.
Annemi aradım kayınvalidem çay makinesini çamaşır suyuyla yıkamış acaba iyi durulayamadi mı içtiğim çaydan mi oldu bir şey olur mu ya çok korkuyorum
Ya bende birşey almadım daha doğru düzgün ve kızımdan kalan herşeyi de dağıtmışım reflü yatağı emzirme yatağı babynest.. ne var ne yok vermişim öyle kızıyorum ki kendimeCanım anneler yaa bende yine duygu patlamaları nirvanaya ulaştıaşırı tahammülsüzüm, gerginim, anlamsız şeylere ağlıyorum, her şeyi abartıyorum, bi kahkaha atıyorum sonra gözlerim doluyor tam hunilik oldum yani bu aralar biraz da çocuğun hiç bişeyi yok osu eksik busu eksik modundayım bi de sanırım o da geriyo beni ilk çocuk olduğu için, bazen neyi nasıl alacağımı da bilemiyorum Allah'tan çiçeğim hep hareketleriyle kendini hissettiriyor da beni sakinleştiriyor normalde çok eğlenceli komik neşeli bi insan olduğum için bu haller çok yordu beni, bu da böyle bi iç dökme oldu idare edin
Ben 24 bitince yaptırdımkızlar şeker yüklemesi için kaçıncı haftada gelin dedi doktorunuz.
bence bi tık büyük olabilir ne kiloda doğuracağımızı daha bilmiyoruz:))İlk doğduğunda giydirmeye çokta iyi olmayan bişey daha mantıklı değil mi diyorum bende ama tabi naylon ise olmaz.
Şeker yüklemesi istemedimi yaniKızlar sonuçlarımı göstermek icin gittim sonuçların iyi hafif idrar yolu enfeksiyonun var dedi uromisin şase ve enzofen diye bir fitil verdi.bana şeker yuklemesi demedi gerek duysa soylerdi diye düşünüyorum. Cunku bi sonucuna bakalim demisti. Bir ay sonra gidicem artik ilk defa bu kadar uzun sure beklicem
Ah canim bunlar normal.Canım anneler yaa bende yine duygu patlamaları nirvanaya ulaştıaşırı tahammülsüzüm, gerginim, anlamsız şeylere ağlıyorum, her şeyi abartıyorum, bi kahkaha atıyorum sonra gözlerim doluyor tam hunilik oldum yani bu aralar biraz da çocuğun hiç bişeyi yok osu eksik busu eksik modundayım bi de sanırım o da geriyo beni ilk çocuk olduğu için, bazen neyi nasıl alacağımı da bilemiyorum Allah'tan çiçeğim hep hareketleriyle kendini hissettiriyor da beni sakinleştiriyor normalde çok eğlenceli komik neşeli bi insan olduğum için bu haller çok yordu beni, bu da böyle bi iç dökme oldu idare edin
Hayır canim sekeri iyi gordu demekki istemedi vallaŞeker yüklemesi istemedimi yani
Aman iyi boşver o zamanHayır canim sekeri iyi gordu demekki istemedi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?