Doktorum bana kalsiyum kullanımını gebelerde önemsiyoruz dedi o yüzden Osteocare’i verdi. İçinde magnezyum da var zaten. Doktoruna danışıp deneyebilirsin, faydasını görürsün umarımmagnezyum kullanıyorum kramplarımı kesti ama aksam çok bacak agrım oluyo dedim kalsiyum mu alsam.
Osteocare'i 2 adet kullaniyorumkalsiyum takviyesi kullananlar ne kullanıyosunuz?
Zorla bakalıım canım. Yapamazsan doktorlar açlıkla tokluğa bakıyor. Bazı doktorlar bunuda kabul ediyor
Tulum olsa bacakları gerebilir ama altlı üstü takım olunca belki tam olur yani umarimkafa hariçtir sanki
Ah canım erkek bebekler öyle oluyor, asıl bundan sonra daha da kuvvetli tekme atmaya başlar ve hiç durmaz.şimdiden başlıyorlar yaramazliga
Yarın benimde şeker yüklemem var,akşam 9 a kadar yemek serbest 12 ye kadar da su içmek serbest sonra oruç gibi olucam sabah 9 da yüklemem var. Aynı limonata tadında bi içecek inan icilemeyecek gibi değil stres yapma kendine. Ben çok sevmiştim tadını ilk hamileligimde. Hiçte zor olmuyor.
İlk doğduğunda giydirmeye çokta iyi olmayan bişey daha mantıklı değil mi diyorum bende ama tabi naylon ise olmaz.
Bende oyle canim aclik verdik tokluk bir saat ve iki saat verdim iyi dedi sonuclar makarna pilav falan uzak dur yemene icmene dikkat et dedi ben ne yaptim az once geldim eve soslu makarna yaptim ustune de ketcap mayonez attimAman iyi boşver o zamanben de önce açlık tokluk yaptırıcam normal çıkarsa şeker yüklemesi yaptırmıcam. Diyet veriliyor zaten genelde yüksek çıkıyorsa dikkat ederim
Ben bu hafta iki kere verdim 50’lik ve 100’lük. 50’lik daha kolay geçti. Süresi de kısa, 1 saat bekleyip 1 kere aldılar. Kısa sürede içip düşünmemeye çalışın. Dikkatinizi başka şeylere verin. Hepsini içmezseniz test de yanlış sonuç verir, boş yere uğraşmış olursunuz.
100’lük beni zorladı hem içecek miktarı hem de bekleme süresi olarak ama geçti gitti ikisi de.
Eksik var diye gerilmeyin hiç. Artık her şey elimizin altında. Bugün sipariş versen ertesi gün geliyor. Önce bir liste bulun netten. Burada da konuşuruz, her şey hallolur
Canım ben lcwden 3xl bi uzun kollu bi kisa kollu önden düğmeli aldim biri tam oluyorki gobegi sikmaya basladi biri daha bol anlican her modelin bedeni de ayni değil.ben 1.63 boy 78 kiloyum kac bedenim bilmiyorum ama. Deneyip almak gerekir diye düşünüyorum kumas cunku esnemiyorben şimdi 48 bedenim lcw nın 3xl elbiseleri bana oluyor
ama önümüzde yaklaşık 3 ay
o güne kadar da çok genişlerim büyük ihtimalle
lcw bu pijamasını alsam mı almasam mı bilemedim
pijamalar en büyüğü 3xl
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 149,99 TL
Siyah LCW DREAM Gömlek Yaka Düz Uzun Kollu Cep Detaylı Viskon Kadın Pijama Takımı sadece 149,99 TL! Kadın %4 ELASTAN %96 VİSKOZ %96 VİSKOZ %4 ELASTAN Kadın 2'li paket Standart Gömlek Yaka Pijama Takım Uzun Uzun Kol Düz Viskon LCW DREAM İnce LC Waikiki'de! Hemen satın Al! - W10103Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Piriltibebeicgiyim var instagramda cok guzel pijamaları ve bedenler büyük oraya bakabilirsin cnmben şimdi 48 bedenim lcw nın 3xl elbiseleri bana oluyor
pijamalar en büyüğü 3xl
Siyah LCW DREAM Gömlek Yaka Düz Uzun Kollu Cep Detaylı Viskon Kadın Pijama Takımı sadece 149,99 TL! Kadın %4 ELASTAN %96 VİSKOZ %96 VİSKOZ %4 ELASTAN Kadın 2'li paket Standart Gömlek Yaka Pijama Takım Uzun Uzun Kol Düz Viskon LCW DREAM İnce LC Waikiki'de! Hemen satın Al! - W10103Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Bu son olsun bariBende oyle canim aclik verdik tokluk bir saat ve iki saat verdim iyi dedi sonuclar makarna pilav falan uzak dur yemene icmene dikkat et dedi ben ne yaptim az once geldim eve soslu makarna yaptim ustune de ketcap mayonez attimama cidden dikkat etmeliyim yoksa diyet cok daha sıkıntı olur
Ben her sabah patates kizartmasi yiyorumBu son olsun bariinsanın canı çekince duramıyor canım ya ben de bugün 3 patates kzıarttım tek basıma yedim dikkatli olmak gerek.
Farantij de berbat oluyor ya , geçmiş olsun hemen iyileşirsin sağlığına dönersin inşallah . Evet yine normal soğuk algınlığı ve grip salgını var , bol mandalin C vitaminli besinler al dinlen daha iyi olursun inşallah canımCanim üşüttüm, faranjit var bende hic affetmez azıcık üşütunce.covid testim de negatif ama ben rahatsizim acikcasi zannimca grip oldum.burun akintisi falan var zaten salgin varmis.zaten bir önceki salginda da hamileligimin 8.haftasiydi ilk salgini gecirenlerdim grupta da zannimca tekrar salgin cikti ve yine ilk gecirenlerdeniz o yuzden cok dikkat edin ya halsiz surekli burun akintisi tıkanıklığı zor oluyor gercekten.
Sagol canim bogaz agrim geçti de burun akintim fena tabi daha iyiyim aynen kuzum oyle yapıyorumFarantij de berbat oluyor ya , geçmiş olsun hemen iyileşirsin sağlığına dönersin inşallah . Evet yine normal soğuk algınlığı ve grip salgını var , bol mandalin C vitaminli besinler al dinlen daha iyi olursun inşallah canım
Canım aynısını aldım ben hastane için çok rahat ama trendyoldan elitol marka aldim çok güzel penye bunun kumaş bilgisinde viskon yazıyor link atayım bak istersen ona çok güzel duruyor ama düğmelerden göbeğim fırlayacak gibiydi simdj denedigimde doğumdan sonra o kadar olmaz muhtemelen amaben şimdi 48 bedenim lcw nın 3xl elbiseleri bana oluyor
pijamalar en büyüğü 3xl
Aslında saklamak çok iyi oluyor ya bende iki çocuktan sonra bekletmeyi evde tutmayı sevmediğimden vermiştim dağıttım , şimdi bazı şeyleri yeni alıcaz mecbur , sağlık olsun da ne diyelimEvet canım görüyorum bende ikinci el alınabilir ama bakalım eşim itiraz etmezse ses etmek istemiyorum demiştim çünkü daha önce alalim artar fiyati diye beni dinlemedi her zamanki gibi başka biseyde almayacağım zaten en kötü onu satarım ikinci elde diye düşünceyle alıyordum . birde şöyle bisey var 3. Aklımda yoktu her şeyi verecektim satacaktim evde yer yok diye inan depo tutasim var bunlara Allah korusun kazayla olur eder 3. Tekrar o riski alamam menopoza kadar saklayayım bari
Hepsini kullanırsın ilerde kendinde yerin varsa sakla canım 2. Bebeğe eline yapışır çok da dağıtma benim gibi eşyalarınıAmin inşallahpeşimden kardeşim var arkadaşım var hamile kime denk gelirse veririm aldıklarımı gören bana sakla inşallah diyor rabbim dileyen herkese nasip etsin isteyen herkese dua ediyorum
CanımsınEvet 0-3 ay alayım en iyisi hepsi kısa kollu oldu mantıklı iyiki varsınız
Şifa olsun bebişine ve sana CanımKızlar biontech 2. Doz sonrası yorgunluk ve ateş yaşayan var mı? Dün akşam 22.00’da oldum öğlene kadar bir şeyim yoktu sonrasında halsizlik yorgunluk başladı şimdi ateş 37.3-37.4 civarlarında. Bir süre daha inmezse ya da çıkarsa parol alıcam
Oh çok şükür bi burun akıntın kalmış oda azala azala biter zaten . Bebiş nasıl annesi şimdiki kontroller ne zaman ?Sagol canim bogaz agrim geçti de burun akintim fena tabi daha iyiyim aynen kuzum oyle yapıyorumins canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?