2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
magnezyum kullanıyorum kramplarımı kesti ama aksam çok bacak agrım oluyo dedim kalsiyum mu alsam.
Doktorum bana kalsiyum kullanımını gebelerde önemsiyoruz dedi o yüzden Osteocare’i verdi. İçinde magnezyum da var zaten. Doktoruna danışıp deneyebilirsin, faydasını görürsün umarım

ben şimdi 48 bedenim lcw nın 3xl elbiseleri bana oluyor
ama önümüzde yaklaşık 3 ay
o güne kadar da çok genişlerim büyük ihtimalle
lcw bu pijamasını alsam mı almasam mı bilemedim
pijamalar en büyüğü 3xl

Zorla bakalıım canım. Yapamazsan doktorlar açlıkla tokluğa bakıyor. Bazı doktorlar bunuda kabul ediyor

Ah 6 kilo aldığım için doktorum temkinli davranmak istiyor. İllaki yapıcaz dedi öne bile çekecekti zor durdu bu zamana kadar canım inşallah çok zorlanmam

Aynı saatlerdeymiş yüklememiz doktorum bana da 9dan sonra bir şey yeme dedi ama suyu sormamıştım iyi ki yazdın ben de öyle yapayım Umarım zorlanmadan atlatırım bende..

Aman iyi boşver o zaman ben de önce açlık tokluk yaptırıcam normal çıkarsa şeker yüklemesi yaptırmıcam. Diyet veriliyor zaten genelde yüksek çıkıyorsa dikkat ederim
Bende oyle canim aclik verdik tokluk bir saat ve iki saat verdim iyi dedi sonuclar makarna pilav falan uzak dur yemene icmene dikkat et dedi ben ne yaptim az once geldim eve soslu makarna yaptim ustune de ketcap mayonez attimama cidden dikkat etmeliyim yoksa diyet cok daha sıkıntı olur

Umarım korktuğum gibi olmaz. Hepsini bitirememekten korkuyorum en çok. Normal içecekleri bile tam bitiremem normalde. Umarım kolay geçer..

Canım ben lcwden 3xl bi uzun kollu bi kisa kollu önden düğmeli aldim biri tam oluyorki gobegi sikmaya basladi biri daha bol anlican her modelin bedeni de ayni değil.ben 1.63 boy 78 kiloyum kac bedenim bilmiyorum ama. Deneyip almak gerekir diye düşünüyorum kumas cunku esnemiyor

Piriltibebeicgiyim var instagramda cok guzel pijamaları ve bedenler büyük oraya bakabilirsin cnm

Bu son olsun bari insanın canı çekince duramıyor canım ya ben de bugün 3 patates kzıarttım tek basıma yedim dikkatli olmak gerek.

Farantij de berbat oluyor ya , geçmiş olsun hemen iyileşirsin sağlığına dönersin inşallah . Evet yine normal soğuk algınlığı ve grip salgını var , bol mandalin C vitaminli besinler al dinlen daha iyi olursun inşallah canım

Sagol canim bogaz agrim geçti de burun akintim fena tabi daha iyiyim aynen kuzum oyle yapıyorum ins canim

Canım aynısını aldım ben hastane için çok rahat ama trendyoldan elitol marka aldim çok güzel penye bunun kumaş bilgisinde viskon yazıyor link atayım bak istersen ona çok güzel duruyor ama düğmelerden göbeğim fırlayacak gibiydi simdj denedigimde doğumdan sonra o kadar olmaz muhtemelen ama

Aslında saklamak çok iyi oluyor ya bende iki çocuktan sonra bekletmeyi evde tutmayı sevmediğimden vermiştim dağıttım , şimdi bazı şeyleri yeni alıcaz mecbur , sağlık olsun da ne diyelim

Kızlar biontech 2. Doz sonrası yorgunluk ve ateş yaşayan var mı? Dün akşam 22.00’da oldum öğlene kadar bir şeyim yoktu sonrasında halsizlik yorgunluk başladı şimdi ateş 37.3-37.4 civarlarında. Bir süre daha inmezse ya da çıkarsa parol alıcam

Amin inşallah peşimden kardeşim var arkadaşım var hamile kime denk gelirse veririm aldıklarımı gören bana sakla inşallah diyor rabbim dileyen herkese nasip etsin isteyen herkese dua ediyorum
Hepsini kullanırsın ilerde kendinde yerin varsa sakla canım 2. Bebeğe eline yapışır çok da dağıtma benim gibi eşyalarını amiiin inşallah rabbim dileyen herkese versin

Şifa olsun bebişine ve sana Canım Ateşin hafif ama sen parolu al diğer semptomları hafif geçiştirirsin , hafif geçirecekse hiç hissetmeden geçiririsin canım parol almamızda sakınca yok , Ateş bebekte stres yapıyormuş Kağan Kocatepe’nin aşılarla ilgili bi videosunda duymuştum , bende aldım aşıdan sonra . Yaşadıkların çok normal şeyler endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…