- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Canım hareketleri hala çok güçlü hissedemeyiz bu çok normal bu haftalarda. Hala gram bazındalar 1 kiloya bile ulaşmadılar. Bende hissediyorum ama çok net değil hala asıl 30. Haftalarda pat küt hissediyorsun o zamana kadar bu şekilde hissetmen gayet normal endişe etmemelisinKızlar ben bugün bebeğimi 3 kere sadece hissettim minik bir pıt şeklinde o da, ben mi evham yaptım bilmiyorum normal midir.?böyle birşey yaşayan var mı
Aynen benmki de öyleydi canım. Dün hiç uyumadı hep hareketliydi. Bugün daha sakin yavrucağzım. Demekkki hergün farklı oluyorlarBende bir kaç gündür gece ve gündüz full hareket hissediyordum hiç uyumuyormu bu cimcime diyordum hatta hele dün hiç uyumadı sanırım yavrum ama bugün daha sakin arada uyanıp minik bir kaç hareket yapıp tekrar uyuyor yoruldu büyük ihtimalle dünden sonra her gün farklı oluyor bir gün aşırı oynuyorsa diğer gun sakin olabiliyor bizde niye böyle diye boşuna evham yapabiliyoruz bazen rabbim yavrularımızı bize bagislasin inşallah
Teşekkür ederim, çok korktum sabah minik bir şekilde bana günaydın dedi şimdi :)Canım hareketleri hala çok güçlü hissedemeyiz bu çok normal bu haftalarda. Hala gram bazındalar 1 kiloya bile ulaşmadılar. Bende hissediyorum ama çok net değil hala asıl 30. Haftalarda pat küt hissediyorsun o zamana kadar bu şekilde hissetmen gayet normal endişe etmemelisin
Sizin yorumu okurken ağlıyordum dün gördüm cevap atamadım ama beni rahatlatıp uyuttu mesajınız. Sabah uyandım minik bir kımıldama var çok şükürCanım bu haftalarda zaten çok düzenli hareketler olmaması normal, çünkü rahim genişlemeye başladı ve o yüzden çocuk içinde çok sıkışık olmayabiliyormuş bu haftalarda, bana birkaç hafta önce doktorum öyle demişti hareket azaldı sanki dediğimde, birkaç hafta sonra daha kuvvetli hissedeceksin demişti, gerçekten de öyle oldu, senin tahmini tarihine bakarsak ben senden birkaç hafta önde olduğuma göre senin de biraz zaman sonra öyle olacaktır diye tahmin ediyorum canım, hiç sıkma canınıhem zaten hiç hissetmiyo değilmişsin bak, evham yapıp bebişini de üzme. Ama yine de emin olmak istersen git doktoruna ya da arayıp bi danış, nasıl rahat edeceksen önemli olan o
Beni de cok etkilemisti ikinci doz, asinin ertesi gunu corona olmus gibiydim, ates, halsizlkk, mide bulantisi vs. hepsi vardi. 2 parol ile gecirdim, sadece 1 gun surdu neysekiKızlar biontech 2. Doz sonrası yorgunluk ve ateş yaşayan var mı? Dün akşam 22.00’da oldum öğlene kadar bir şeyim yoktu sonrasında halsizlik yorgunluk başladı şimdi ateş 37.3-37.4 civarlarında. Bir süre daha inmezse ya da çıkarsa parol alıcam
Cnm baktim pijamaya kupon verdi birde ikinci alirsan yuzde elli indirim yapti iki takim 249a geliyor baya iyiymis ama bana 3xl olurmu bilemedim .Eşim 2 yıldır hobi olarak çekiyordu makinesiyle, şimdi iphone 13 aldı hiç makine ile çıkmıyor. Normalde yürüyüşlermizde makinesini taşırdı, şimdi telefonla çekiyor :)
Yaa ne tatlı :) kaç yaşında ablası? Biz 5yaşınfaki kızıma hala söylemedik. Aralıkta söylemeyi düşünüyorum.
Olmasın hiç bir şeyi :) çok özeniyoruz, oysa çocugun bi tulumdan başka bir şeye ihtiyacı yok. Yüm bunlar bizim isteklermiz. İlk hafta yıkamayacağız büyük ihtimalle, şampuan krem lazım değil. Ben ilk çocugumda kuvet kullanmamşıtım, yine almayacağım. Takılmayın bunlara. Bir çok şey olsa da olur olmasa da. Sağlık olsun :)
Bu model hamile pijamaları da var, yorumları da iyi. Daha kullanışlı olabilir. Hem göbüşe daha çok alan var :)
Aynısı canım. Dün ılık duşa falan soktu eşim duştan sonra üstümü giyerken nasıl tir tir titredim anlatamam sana. Bebeğe bir şey olmamıştır di mi iç titremesinden? Şimdi ateşimi ölçtüm sabha 36.4’e düşmüş, ter atmışım gece. İnşallah çıkmaz daha canım.Beni de cok etkilemisti ikinci doz, asinin ertesi gunu corona olmus gibiydim, ates, halsizlkk, mide bulantisi vs. hepsi vardi. 2 parol ile gecirdim, sadece 1 gun surdu neyseki
Çok sevindim canım, sen rahat ol bebişin iyidir annesiSizin yorumu okurken ağlıyordum dün gördüm cevap atamadım ama beni rahatlatıp uyuttu mesajınız. Sabah uyandım minik bir kımıldama var çok şükür
Yok yok sakin kafana takma bebege bir sey oldu mu diye.. bebegin hareketlerinde bir sikinti olmadi. Gebelikte ates iyi degil tabii ama dusmus seninki de cok sukurAynısı canım. Dün ılık duşa falan soktu eşim duştan sonra üstümü giyerken nasıl tir tir titredim anlatamam sana. Bebeğe bir şey olmamıştır di mi iç titremesinden? Şimdi ateşimi ölçtüm sabha 36.4’e düşmüş, ter atmışım gece. İnşallah çıkmaz daha canım.
Satıcıya boy kilo bilgilerinizi mesaj atıp sorabilirsiniz, çok hızlı dönüş yapıyorlarCnm baktim pijamaya kupon verdi birde ikinci alirsan yuzde elli indirim yapti iki takim 249a geliyor baya iyiymis ama bana 3xl olurmu bilemedim .
Hadi inşallah sıkıntısız atlatırsın bu günü canımKızlar korka korka da olsa içtim glikozutahmin ettiğim gibi olmadı. 5 dakika içinde içtim 75lik. Sandığımdan iyiydi tadı. Beklemesi biraz sıkıntı oluyor. 1 saat arayla 2 kere kan vericem. Şuan her şey yolunda şükür bebişimde 850 gram 32 cm olmuş ben kilo aldıkça o da alıyor doktorumu çıldırtmak üzereyiz 10 gün kadar öne geçmiş
Kilolu bebek olacak o zaman canım. Yoksa senin haftanda 850 gr olmazdıKızlar korka korka da olsa içtim glikozutahmin ettiğim gibi olmadı. 5 dakika içinde içtim 75lik. Sandığımdan iyiydi tadı. Beklemesi biraz sıkıntı oluyor. 1 saat arayla 2 kere kan vericem. Şuan her şey yolunda şükür bebişimde 850 gram 32 cm olmuş ben kilo aldıkça o da alıyor doktorumu çıldırtmak üzereyiz 10 gün kadar öne geçmiş
İnşallah canımm çok teşekkür ederimHadi inşallah sıkıntısız atlatırsın bu günü canımbebiş tosun olmuş maşallah ona
Kilolu bebek olacak o zaman canım. Yoksa senin haftanda 850 gr olmazdıo zaman doğum zamanından önce doğabilir
Osteocare kullanıyorum ben. Kalsiyum magnezyum var içinde.
Osteocare kullanıyorum. Bitmişti 3 gün kullanamadım ve hemen basladı ağrılarım sanki. İşe yarıyor bence
Ben ikisini de kullanıyorum cnm ama bacak ağrım var hala ya inşallah seninkini keser
Doktorum bana kalsiyum kullanımını gebelerde önemsiyoruz dedi o yüzden Osteocare’i verdi. İçinde magnezyum da var zaten. Doktoruna danışıp deneyebilirsin, faydasını görürsün umarım
çok sagolun kızlar. peki osteocare yazılıyor mu yoksa kendimiz mi alıyoruzOsteocare'i 2 adet kullaniyorum
4 yaşında canım. Biz de 4 aylıkken söykedik. zaten kendi farketti. şu göbegine doktora gidip bi baktıralım anne ne var öğrenelim dedi. zaten yalan söylemek istemedim hiç sadece çok erken söylemek istememiştim. o gün söyleidk biz de. o kadar mutlu ki şaşkınım. kardeşine etkinlikle oyuncaklar yapıyor küçülmüş kıyafwtkeirni ayırıyor kardeşine. herkese anlatıyor göbegimle konusuyor. maşallah diyim.Eşim 2 yıldır hobi olarak çekiyordu makinesiyle, şimdi iphone 13 aldı hiç makine ile çıkmıyor. Normalde yürüyüşlermizde makinesini taşırdı, şimdi telefonla çekiyor :)
Yaa ne tatlı :) kaç yaşında ablası? Biz 5yaşınfaki kızıma hala söylemedik. Aralıkta söylemeyi düşünüyorum.
Olmasın hiç bir şeyi :) çok özeniyoruz, oysa çocugun bi tulumdan başka bir şeye ihtiyacı yok. Yüm bunlar bizim isteklermiz. İlk hafta yıkamayacağız büyük ihtimalle, şampuan krem lazım değil. Ben ilk çocugumda kuvet kullanmamşıtım, yine almayacağım. Takılmayın bunlara. Bir çok şey olsa da olur olmasa da. Sağlık olsun :)
Bu model hamile pijamaları da var, yorumları da iyi. Daha kullanışlı olabilir. Hem göbüşe daha çok alan var :)
MaşallahIns canimbebis iyi teyzesi hareketli bu aralar
Allah sağlıkla ferahla kucağına almanınnasip etsin canım hiç olur mu öyle şey beklemediğin yerden üst üste güzellikler yaşarsın belki annesi36 yaşına geldim bunu zorla tedaviyle yaptık amh çok düşük keşke ama bir daha zor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?