2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ben bugün bebeğimi 3 kere sadece hissettim minik bir pıt şeklinde o da, ben mi evham yaptım bilmiyorum normal midir.?böyle birşey yaşayan var mı
Canım hareketleri hala çok güçlü hissedemeyiz bu çok normal bu haftalarda. Hala gram bazındalar 1 kiloya bile ulaşmadılar. Bende hissediyorum ama çok net değil hala asıl 30. Haftalarda pat küt hissediyorsun o zamana kadar bu şekilde hissetmen gayet normal endişe etmemelisin

Aynen benmki de öyleydi canım. Dün hiç uyumadı hep hareketliydi. Bugün daha sakin yavrucağzım. Demekkki hergün farklı oluyorlar

Teşekkür ederim, çok korktum sabah minik bir şekilde bana günaydın dedi şimdi :)

Sizin yorumu okurken ağlıyordum dün gördüm cevap atamadım ama beni rahatlatıp uyuttu mesajınız. Sabah uyandım minik bir kımıldama var çok şükür

Beni de cok etkilemisti ikinci doz, asinin ertesi gunu corona olmus gibiydim, ates, halsizlkk, mide bulantisi vs. hepsi vardi. 2 parol ile gecirdim, sadece 1 gun surdu neyseki

Cnm baktim pijamaya kupon verdi birde ikinci alirsan yuzde elli indirim yapti iki takim 249a geliyor baya iyiymis ama bana 3xl olurmu bilemedim .

Beni de cok etkilemisti ikinci doz, asinin ertesi gunu corona olmus gibiydim, ates, halsizlkk, mide bulantisi vs. hepsi vardi. 2 parol ile gecirdim, sadece 1 gun surdu neyseki
Aynısı canım. Dün ılık duşa falan soktu eşim duştan sonra üstümü giyerken nasıl tir tir titredim anlatamam sana. Bebeğe bir şey olmamıştır di mi iç titremesinden? Şimdi ateşimi ölçtüm sabha 36.4’e düşmüş, ter atmışım gece. İnşallah çıkmaz daha canım.

Yok yok sakin kafana takma bebege bir sey oldu mu diye.. bebegin hareketlerinde bir sikinti olmadi. Gebelikte ates iyi degil tabii ama dusmus seninki de cok sukur eger tekrar yukselirse bi Parol icmeni tavsiye ederim. Benim hem atesimi dusurdu hem de enerjimi yerine getirdi. Zaten bir gun gecmis oluyor, bir seyin kalmayacak insallah

Kızlar korka korka da olsa içtim glikozu tahmin ettiğim gibi olmadı. 5 dakika içinde içtim 75lik. Sandığımdan iyiydi tadı. Beklemesi biraz sıkıntı oluyor. 1 saat arayla 2 kere kan vericem. Şuan her şey yolunda şükür bebişimde 850 gram 32 cm olmuş ben kilo aldıkça o da alıyor doktorumu çıldırtmak üzereyiz 10 gün kadar öne geçmiş

Hadi inşallah sıkıntısız atlatırsın bu günü canım bebiş tosun olmuş maşallah ona

Kilolu bebek olacak o zaman canım. Yoksa senin haftanda 850 gr olmazdı o zaman doğum zamanından önce doğabilir

Osteocare kullanıyorum ben. Kalsiyum magnezyum var içinde.

Osteocare kullanıyorum. Bitmişti 3 gün kullanamadım ve hemen basladı ağrılarım sanki. İşe yarıyor bence

Ben ikisini de kullanıyorum cnm ama bacak ağrım var hala ya inşallah seninkini keser

Doktorum bana kalsiyum kullanımını gebelerde önemsiyoruz dedi o yüzden Osteocare’i verdi. İçinde magnezyum da var zaten. Doktoruna danışıp deneyebilirsin, faydasını görürsün umarım

Osteocare'i 2 adet kullaniyorum
çok sagolun kızlar. peki osteocare yazılıyor mu yoksa kendimiz mi alıyoruz
4 yaşında canım. Biz de 4 aylıkken söykedik. zaten kendi farketti. şu göbegine doktora gidip bi baktıralım anne ne var öğrenelim dedi. zaten yalan söylemek istemedim hiç sadece çok erken söylemek istememiştim. o gün söyleidk biz de. o kadar mutlu ki şaşkınım. kardeşine etkinlikle oyuncaklar yapıyor küçülmüş kıyafwtkeirni ayırıyor kardeşine. herkese anlatıyor göbegimle konusuyor. maşallah diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…