2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar nasıl tatlısınız yaa, inanın burda hepimizin aynı şeyleri yaşadığını görmek bilmek çok rahatlatıyor insanı, iyi ki yollarımız kesişmiş burda
Gerçekten öyle canım ya başkalarına ne kadar detaylı anlatsak ta aayyy öyle mi ayyyy böylemi diye empati kurmalarını beklemek zaman alıyor çünkü hamile değiller bizi anca bizim gibisi paklar

Bebeğin doğum tarihi = 24 şubat 2022
Yaşım = 24
Kilo= 70
Cinsiyet = Erkek
Kaç çocuk= İlk
Benide eklermisin

Evet evet aynen öyle oluyor bazen öyle uyuyorlar ki yada biz hareketten ufak hareketlerini hissetmiyoruz ondan da olabilir bazı günler hunharca içeride zumba yapıyorlar Allah’a emanet olsunlar aşk parçaları onlar ya

Cnm baktim pijamaya kupon verdi birde ikinci alirsan yuzde elli indirim yapti iki takim 249a geliyor baya iyiymis ama bana 3xl olurmu bilemedim .
Canım hangi siteden baktın pijamayı, iyiymiş o indirimi de varmış, bende bakayım hangi siteyse venimde ihtiyaç var

Kesinlikle öyle , beklemediğimiz güzellikler bir anda kapımızı çalıveriyor Allah daha güzel kapılarda açıyor . Rabbim hepimize sağ Salim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin kucağımıza almayı nasip eylesin gönül şenliğiyle

Kızlar günaydın. Bebisin hareketlerini gobek cevresinde ve hafif ustundr hisseden var mi zannimca iyice yukarı çıktılar
Günaydın size de canım aynen öyle artık üst kaburganın altında benim kese de ultrasonda doktor kalbini oradan dinledi şaşırdım hatta sordum artık onlar koca bebek oldular aşağıda değiller dedi , yatınca baya göğüs kafesinin altında kaburgalarımın arasında minicik el sürtmelerini ayak diz değiştirmelerini hissediyorum . Bazen de yön değiştirip bağırsaklata doğru box yapıyor

Muhtelemelen canımm zaten tahmini doğum tarihimiz 30 ocak görünüyor. Doktorum da ocak sonu şubat başı diyor hep
Gebelik şekeri olunca da sanırım erken gelişim olabiliyormuş di mi canım, iyi oldu şeker yüklemesi yaptırman, hem kafan rahat eder bu konuda yeter ki sağlıkla gelsin de yavrularımız

Her yerde sanki ve surekli hareket halinde insan bir mutlu oluyor

Yanlış hatırlamıyosam devlet odemiyodu cnm ama sen yine de bi sor yada netten bak

Gebelik şekeri olunca da sanırım erken gelişim olabiliyormuş di mi canım, iyi oldu şeker yüklemesi yaptırman, hem kafan rahat eder bu konuda yeter ki sağlıkla gelsin de yavrularımız

Evet canım ama amniyon sıvısı da çok fazla olurmuş şeker olduğu zaman benimki normal çıkıyor hep bir bakıma iyi oldu evet şekerim ne durumda görücez inşallah canım aynen öyle yeter ki sağlıklı olsunlar bebişlerimiz inşallah

Aynen canım benim ki de tam tersi baştan beri 2-3 gün geriden gidiyo, 24+1de 680g 33cm'di kızım. Doktora yine dedim niye böyle geride çıkıyo diye, endişelinmeli miyim dedim, kesinlikle hayır dedi 2 haftalık geriden gelme olmadan sorun değilmiş. Bebekler fabrikasyon ürün değil ki hepsi aynı gelişimde bir örnek olsunlar dedi o yüzden içim rahatladı biraz

Kalırsın insallahhhdarısı tüm isteyenlere olsunsağlıkla gelsin kuzun insallllaah

Benim de öyle oldu 2.dozda ateşim ,38’e kadar ateş sayılmıyormuş. 37.5 oldu benim de endişelenme canım, hatta ertesi gün de detaylı ultrason vardı, oğlum çok hareketli ve sağlıklıydı her yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…