2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gecmis olsun canim. Benimde 26 saat oldu artik sanirim bisey olmaz bundan sonra inşaallah.

Kızlar bugün 24. Haftamıza girdik hayırlısıyla. Ctesi günü doktorum tartısına çıkınca yine bir şok yaşadım. Toplamda 12 kilo almışım. Doktor inanılmaz kizdi. Ve bu kizmasi beni rahatsiz ediyor ne yapayim elimdemi yememek tutamiyorum kendimi. Boyum 1.60 49,5 kg ile hamile kaldim Suan 61,5 Kg olmusum şeker yüklemesi yaptirmicaktim sana ama yaptircam artik dedi bide.

krem için erken diye biliyorum. son 1 ay öneriliyor. mrm uçlarını uyarmamak için. bende öyke bir hassasiyet yok canım yine de doktoruna sor istersen belki kreme onay verir

Anlasamamisiz canım tamam sorun yok çok iyi yüksek cikmamasi

Ya sende bisey varmiydi aşı oldun mu canim birde inşallah değildir

Günaydın herkese iyi haftalar.
Gecelere sağa sola dönmek artık zorlaştı sırt üstü yatmayıda sevmiyorum.gel tezkere gel
Cok doğru tespit eşime hafta sonu bunu dedim insan doğumdan falan korkmaya hali olmuyor son zamanlar o kadar rahatsız hissediyor ki bi an önce doğsa rahatlasam kafasında oluyorum ben ki korkardım herhalde bu kadar eziyet çekmesem dedim dün oğlum anne çabuk cisim geldi diyerek uyandırdı sabah bildiğin debelendim yatakta ters dönmüş kaplumbağa gibi kalkamadim oğlum şaka yaptım sanıp gülüyor halime

Ya sende bisey varmiydi aşı oldun mu canim birde inşallah değildir
Bende bir sikinti yok biz gecen hafta oğlumla grip olduk simdi iyiyiz esimde bence bizden bi kapti gibi. Teste de gitmedi belirti yok pek diye bakalim nolcak.

Günaydın herkese iyi haftalar.
Gecelere sağa sola dönmek artık zorlaştı sırt üstü yatmayıda sevmiyorum.gel tezkere gel
Bende sirt ustu yatmayi severim gece uyaniyorum sirt ustu yatmışım bu sefer vicdan azabi duyuyorum bi yontem bulmam lazm uykuda sirt ustu yatmamak icin.

Canım ekstra magnezyum kullanmıyorum Osteocare’i içerken. D vitaminimi de 4 damla alıyordum 2 damlaya düşürdük ama almaya devam ediyorum doktorum öyle söyledi

Gecmis olsun canim. Benimde 26 saat oldu artik sanirim bisey olmaz bundan sonra inşaallah.
26 saat geçtiyse bir şey olacağını sanmıyorum kuzum. Ama tut ki oldu korkma. Ben ki ağır yan etki geçirdim, ona rağmen tüm yan etkiler toplam 9-10 saat sürdü canım bir anda terle atıyorsun her şeyi uykuda.

Bende bir sikinti yok biz gecen hafta oğlumla grip olduk simdi iyiyiz esimde bence bizden bi kapti gibi. Teste de gitmedi belirti yok pek diye bakalim nolcak.
Test yaptırsa iyidi canım, içiniz rahatlamış olurdu. Ama eğer çalıştığı ofis çok dar değilse, hep de maskeliler ise ben kapacağını düşünmüyorum. Dediğin gibi sizden kapması çok daha olası. Ama bence yaptırsın canım en azından içiniz ferahlar, annemler de gelecek diyosun ya ondan dedim

Canım ekstra magnezyum kullanmıyorum Osteocare’i içerken. D vitaminimi de 4 damla alıyordum 2 damlaya düşürdük ama almaya devam ediyorum doktorum öyle söyledi
D vitaminin kaclik cnm ben 1000 lik bir damla aliyorum günlük.

Söyledim eşime odalar baya buyuk maske çıkarmamış ama bakalim fırsat bulursam yaptircam diyor anlamak ne mümkün bu erkekleri

İnşallah değildir kuzum yaa

Söyledim eşime odalar baya buyuk maske çıkarmamış ama bakalim fırsat bulursam yaptircam diyor anlamak ne mümkün bu erkekleri
Sen annenleri bahane et bak vebal almayalım falan de yaptırt canım. Hem sen çift doz aşılıydın içim senin açından rahat, bence soğuk algınlığı eşinin ki ayrıca. Benim de eşim öğretmen, ben evden çalışıyorum, perşembe 2. Doz biontech’mi oldum ama yine de yenemedim bu hastalık anksiyetesini. Hala ödüm kopuyor inan... bir de ben belki hatırlarsınız 5 hafta hastaydım. Testte verdiydim negatifti ama tat koku vs her şey gitmişti. Aklım çıkıyor yemin ederim...

Aynen cnm aksaam gelsin onu bi odaya sokunca hemen gidip yapar :)) test yaptırmadığı sürece covid muamelesi yapicam aslinda gecen sabah dus aldi hemen disari cikmak zorunda kaldi ayaz yedi oda olabilir ama iste arkadssini duyunca bende bi acaba mi dedim

Yok artık canım bayağı almışsın kuzum Zayıf hamile kalmışsın ama bu gidişle +30 kg ile doğuma gireceksin biraz dikkat et bence canım, doğumdan sonra zor olur sonra vermesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…