Gecmis olsun canim. Benimde 26 saat oldu artik sanirim bisey olmaz bundan sonra inşaallah.Canım selam, benim aşıdan 17-18 saat sonra 10 dakika içinde başladı tüm semptomlarım. Üşüme, ağır halsizlik, bel sırt ağrısı, ateş... 37.7 görünce parol aldım. 2 saat idare etti sonrasında yeniden çıkmaya başladı. Eşim ılık duşa falan soktu, çok düşmedi. 2. Parolu alacaktım eşim gece uyanıktı; dur şimdi içme ben senin ateşini ölçücem sık sık 38 falan olursa parolunu vericem uyandırıp dedi. Sabaha karşı 5 gibi ateşim falan düşmüştü. Semptomlarım da bitti sayılır ertesi günü.
krem için erken diye biliyorum. son 1 ay öneriliyor. mrm uçlarını uyarmamak için. bende öyke bir hassasiyet yok canım yine de doktoruna sor istersen belki kreme onay verirMeme uclari cok asiri aciyan var mi? Dun usengeclik edip termal atletin uzerine sutyen taktim; aman tanrim bu ne aci, ne yanma! Az once yine acidi biraz, bir baktim parliyor, islak! Simdiden krem surmeye basladam mi acaba, zarari olur mu bu kadar erken?
Anlasamamisiz canım tamam sorun yokKuzum bende 75 yaptırdım. Nette okuduğum 140 sınırı 50 mg için gecerliymis demek istedim . Ben 75 yaptırdığım için 180 sınır. 155 çıktığına göre normal sayılıyor senin ilk dediğin gibi.
Bi gün çok hareketli ise bi gün daha sakin oluyor.
6 kilo aldım. 1.60 boyum, 50 kilo oldum şu anda,44le hamile kaldım .
Ya sende bisey varmiydi aşı oldun mu canim birde inşallah değildirKizlar esimde hafif bogaz agrisi vardi haftasonu burnu da tikali gibiydi ama halsizlik filan yoktu sabah giderken ise en son boyle oldugumda covid 19 olmustuk hatirladinmi dedi simdi mesaj atmis oda arkadaşı covid pozitifmis. Gidip hemen test yaptir dedim umarım covid degildir. Annemler gelicekti bu hafta 4 aydir bekliyordum onlari görmeyi
Cok doğru tespit eşime hafta sonu bunu dedim insan doğumdan falan korkmaya hali olmuyor son zamanlar o kadar rahatsız hissediyor ki bi an önce doğsa rahatlasam kafasında oluyorum ben ki korkardım herhalde bu kadar eziyet çekmesem dedim dün oğlum anne çabuk cisim geldi diyerek uyandırdı sabah bildiğin debelendim yatakta ters dönmüş kaplumbağa gibi kalkamadim oğlum şaka yaptım sanıp gülüyor halimeGünaydınherkese iyi haftalar.
Gecelere sağa sola dönmek artık zorlaştısırt üstü yatmayıda sevmiyorum.gel tezkere gel
Bende bir sikinti yok biz gecen hafta oğlumla grip olduk simdi iyiyiz esimde bence bizden bi kapti gibi. Teste de gitmedi belirti yok pek diye bakalim nolcak.Ya sende bisey varmiydi aşı oldun mu canim birde inşallah değildir
Bende sirt ustu yatmayi severim gece uyaniyorum sirt ustu yatmışım bu sefer vicdan azabi duyuyorum bi yontem bulmam lazm uykuda sirt ustu yatmamak icin.Günaydınherkese iyi haftalar.
Gecelere sağa sola dönmek artık zorlaştısırt üstü yatmayıda sevmiyorum.gel tezkere gel
belinin arkasına yastık koyabilirsinBende sirt ustu yatmayi severim gece uyaniyorum sirt ustu yatmışım bu sefer vicdan azabi duyuyorum bi yontem bulmam lazm uykuda sirt ustu yatmamak icin.
Canım ekstra magnezyum kullanmıyorum Osteocare’i içerken. D vitaminimi de 4 damla alıyordum 2 damlaya düşürdük ama almaya devam ediyorum doktorum öyle söyledikızlar osteocare için yardımınızdan dolayı teşekkür ederim. bacak ağrım çok fena. doktoru bekleyemeyip sipariş verdim. yeni doktoruma gitmeme daha 2 haftadan fazla var çünkü. umarım iyi gelir. ama kullananlara bişey sorucam içeieğinde magnezyum ve dvit var. ikisini de ayrı ayrı alıyordum almayı bırakmalı mıyım. sadece osteocare yeterli olur mu. zaten muktivitamin de kullanıyorum.
26 saat geçtiyse bir şey olacağını sanmıyorum kuzum. Ama tut ki oldu korkma. Ben ki ağır yan etki geçirdim, ona rağmen tüm yan etkiler toplam 9-10 saat sürdü canım bir anda terle atıyorsun her şeyi uykuda.Gecmis olsun canim. Benimde 26 saat oldu artik sanirim bisey olmaz bundan sonra inşaallah.
Test yaptırsa iyidi canım, içiniz rahatlamış olurdu. Ama eğer çalıştığı ofis çok dar değilse, hep de maskeliler ise ben kapacağını düşünmüyorum. Dediğin gibi sizden kapması çok daha olası. Ama bence yaptırsın canım en azından içiniz ferahlar, annemler de gelecek diyosun ya ondan dedimBende bir sikinti yok biz gecen hafta oğlumla grip olduk simdi iyiyiz esimde bence bizden bi kapti gibi. Teste de gitmedi belirti yok pek diye bakalim nolcak.
D vitaminin kaclik cnm ben 1000 lik bir damla aliyorum günlük.Canım ekstra magnezyum kullanmıyorum Osteocare’i içerken. D vitaminimi de 4 damla alıyordum 2 damlaya düşürdük ama almaya devam ediyorum doktorum öyle söyledi
Söyledim eşime odalar baya buyuk maske çıkarmamış ama bakalim fırsat bulursam yaptircam diyor anlamak ne mümkün bu erkekleriTest yaptıraa iyidi canım, içiniz rahatlamış olurdu. Ama eğer çalıştığı ofis çok dar değilse, hep de maskeliler ise ben kapacağını düşünmüyorum. Dediğin gibi sizden kapması çok daha olası. Ama bence yaptırsın canım en azından işiniz ferahlar, annemler de gelecek diyosun ya ondan dedim
Benimki de 1000’lik canım, 4 damlayla başlamıştık 2’ye düşürdükD vitaminin kaclik cnm ben 1000 lik bir damla aliyorum günlük.
İnşallah değildir kuzum yaaKizlar esimde hafif bogaz agrisi vardi haftasonu burnu da tikali gibiydi ama halsizlik filan yoktu sabah giderken ise en son boyle oldugumda covid 19 olmustuk hatirladinmi dedi simdi mesaj atmis oda arkadaşı covid pozitifmis. Gidip hemen test yaptir dedim umarım covid degildir. Annemler gelicekti bu hafta 4 aydir bekliyordum onlari görmeyi
Sen annenleri bahane et bak vebal almayalım falan de yaptırt canım. Hem sen çift doz aşılıydın içim senin açından rahat, bence soğuk algınlığı eşinin ki ayrıca. Benim de eşim öğretmen, ben evden çalışıyorum, perşembe 2. Doz biontech’mi oldum ama yine de yenemedim bu hastalık anksiyetesini. Hala ödüm kopuyor inan... bir de ben belki hatırlarsınız 5 hafta hastaydım. Testte verdiydim negatifti ama tat koku vs her şey gitmişti. Aklım çıkıyor yemin ederim...Söyledim eşime odalar baya buyuk maske çıkarmamış ama bakalim fırsat bulursam yaptircam diyor anlamak ne mümkün bu erkekleri
Aynen cnm aksaam gelsin onu bi odaya sokunca hemen gidip yapar :)) test yaptırmadığı sürece covid muamelesi yapicam aslinda gecen sabah dus aldi hemen disari cikmak zorunda kaldi ayaz yedi oda olabilir ama iste arkadssini duyunca bende bi acaba mi dedimSen annenleri bahane et bak vebal almayalım falan de yaptırt canım. Hem sen çift doz aşılıydın içim senin açından rahat, bence soğuk algınlığı eşinin ki ayrıca. Benim de eşim öğretmen, ben evden çalışıyorum, perşembe 2. Doz biontech’mi oldum ama yine de yenemedim bu hastalık anksiyetesini. Hala ödüm kopuyor inan... bir de ben belki hatırlarsınız 5 hafta hastaydım. Testte verdiydim negatifti ama tat koku vs her şey gitmişti. Aklım çıkıyor yemin ederim...
Yok artık canımKızlar bugün 24. Haftamıza girdik hayırlısıyla. Ctesi günü doktorum tartısına çıkınca yine bir şok yaşadım. Toplamda 12 kilo almışım. Doktor inanılmaz kizdi. Ve bu kizmasi beni rahatsiz ediyor ne yapayim elimdemi yememek tutamiyorum kendimi. Boyum 1.60 49,5 kg ile hamile kaldim Suan 61,5 Kg olmusumşeker yüklemesi yaptirmicaktim sana ama yaptircam artik dedi bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?