Amin amin cnm bende diyorum hayirlisi ile şubatı gelseydik diyeTamam canım zencefilden korkuyorum rahim kasılması yapıyormus diye . Ama 1-2 fincandan birşey olmaz herhalde. Ihlamurda zencefilde başlayayım hemen sağollasın. Sağ salim atlatsaydık
Çok geçmiş olsun canımNasilsiniz kizlar ben gecen haftadan beri gribim aman kendinize çok çok dikkat edin bu senenin gribi çok ağırmış yaşamış oldum doktoruma soyledim vitamin serumu versenizde rahatlasam diye vermedi bol bol c vitamini dedi zatem yiyorum icimden portakal,mandalina ağcı çıkacak nerdeysecovid testi verdim cok şükür negatif çıktı
Maşallah canım sağlıkla büyüsünler ve doğsunlar inşallahgeçen cumartesi ayrıntılıda doktor 540 gr dedi bu cumartesi doktorum 610 gr dedi sanırım artık bu aylardan sonra daha hızlı büyüyecekler.
ben zencefil ve ıhlamur içiyorum canım hele hasta oldugum dönemde hergun içtim ikisini de. hamilelere zararı olmadıgı söyleniyor. çok geçmiş olsun bu aradaTamam canım zencefilden korkuyorum rahim kasılması yapıyormus diye . Ama 1-2 fincandan birşey olmaz herhalde. Ihlamurda zencefilde başlayayım hemen sağollasın. Sağ salim atlatsaydık
Teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsun canım
Cok geçmiş olsun cnm, zor olur ilacsiz atlatmak, bende grip gibiyim hep su sıra, bi tam olamadım da iyi de olamadımAyy canim benim aynen hic gecmeyecek sandim benim normalde gribim cok ağır olur hamileykende iki kat ağır oldu rabbim hamilelik surecini hastalıksız atlatmayi nasip etsin
Çok sağol canım ben de şimdi öyle kaynatayımben zencefil ve ıhlamur içiyorum canım hele hasta oldugum dönemde hergun içtim ikisini de. hamilelere zararı olmadıgı söyleniyor. çok geçmiş olsun bu arada
Teşekkür ederim cnm aynen ilacsiz cok zor oldu dahada duzelemedim sende kendine dikkat et cnmCok geçmiş olsun cnm, zor olur ilacsiz atlatmak, bende grip gibiyim hep su sıra, bi tam olamadım da iyi de olamadım
Dün şişkinlik bende de vardı. Ayaklarım davul gibi oldu el bileklerim acıdı ödemden. Noluyo dedim böyle daha simddien. Ama cok tuzlu yemiştim ondan öyle oldu sanırım. Suanda da var birazÇok geçmiş olsun kızlar , ben de her aile görüşmesi sonrasında gerim gerim geriliyorum acaba birinden bir şey bulaşmış mıdır diye ama yapacak bir şey yok malesef :/
Benim de ellerim şişmiş bugün yüzüğü zor çıkardım birdaha da takmicam sanırım , erken değil mi ödem için daha ahh bu hormonlar bizi şişiriyoooo
bir de ağzımda acı bir tat var iki gündür, yemek yerken her şey çok güzel, yedikten sonra acımtırak bir tat, ilk 3 ay böyleydim ama o zaman ağızda metalik tat olabilir demişti doktorum, çok ilginç tekrar olması.
bu arada ben de bayadır tartılmıyorum +5 tim en son ....korkuyorum
Benim biraz uzun sürdü aksama doğru 3 4 gibi bitmisti isim sabah 9.30 10 gibi başladı ac susuz gidiyorsunuz ama bana hem 1 hem 2. Saate kan tahliline bakıldı tek 1. Saatte bakilacaksa biraz daha kısa sürer muhtemelen birde sonuçları değerlendirdi doktor içtikten sonra 3 saati bulabiliyorŞeker yükleme testi yapan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Süreç nasıl ilerledi, aç susuz mu gittiniz ve hastanede işiniz ne kadar sürdü? O gün duruma göre yakın bir şehre seyahat etme durumum var
Ben az bi kaçamak yapsam anında ödem oluyor önceden cok vardi şeker diyeti yaptığımdan beri çok rahatım yok ama kacamaktan kastim bir çatal yememem gereken bisey yedim tatli bile değil mesela hemen ödem oluyorDün şişkinlik bende de vardı. Ayaklarım davul gibi oldu el bileklerim acıdı ödemden. Noluyo dedim böyle daha simddien. Ama cok tuzlu yemiştim ondan öyle oldu sanırım. Suanda da var biraz
32+0 canım, zaten 32 hafta dolmuş 33.haftaya girmiş oluyorsunkızlar selam bebişi hissetmediğim için haftasonu doktora gittim gayet hareketli yerinde durmuyor sen hissedemiyor olabilirsin dedi.
Bilgisi olan tecrübeli çalışan anneler doktor 32.hafta da alacağım rapor için 32 hafta dolunca yazarız dedi ama internet 32. hafta başlayınca diyor.ne zaman izne ayrılabilicem sizce 32+6 mı 32+0 mı
Ay ben de şekerden şüphelenmiyo değilim.Ben az bi kaçamak yapsam anında ödem oluyor önceden cok vardi şeker diyeti yaptığımdan beri çok rahatım yok ama kacamaktan kastim bir çatal yememem gereken bisey yedim tatli bile değil mesela hemen ödem oluyor
Nasıl gidiyor cnm senin diyetin? Verdin mi kilo?Ben az bi kaçamak yapsam anında ödem oluyor önceden cok vardi şeker diyeti yaptığımdan beri çok rahatım yok ama kacamaktan kastim bir çatal yememem gereken bisey yedim tatli bile değil mesela hemen ödem oluyor
Demek şekerde yapıyor. Haklsıın o zaman canım cunku ben şekeride tuzuda sapıtıyorum resmen. Eşim sağolsun alıyor o aldıkça bende yiyorum alma diyorum dinlemiyor. Yememeye çalışacağım artıkBen az bi kaçamak yapsam anında ödem oluyor önceden cok vardi şeker diyeti yaptığımdan beri çok rahatım yok ama kacamaktan kastim bir çatal yememem gereken bisey yedim tatli bile değil mesela hemen ödem oluyor
Rica ederim canım sevindim gule gule kullansın bebisinAyyy canım çok teşekkür ederim link için. Hiç içime sinen bir hastane çıkışı tam set bulamıyordum bu linkten aldım valla çok şükür
Ay ben de her gün tatlı yiyorum napıcaz böyle yaDemek şekerde yapıyor. Haklsıın o zaman canım cunku ben şekeride tuzuda sapıtıyorum resmen. Eşim sağolsun alıyor o aldıkça bende yiyorum alma diyorum dinlemiyor. Yememeye çalışacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?