- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Evet artik mideler yukarı sıkışmaya başladı sanırımHizli kilo aldım diye takıldım bende cnm dediğin gibi veririz bi şekilde, benimde miğdemi rahatsız etmeye başladı su sıra cok yiyince
Benim doktorum da artık tartmiyor beni kadın pes ettiHic tartilmiyorum.doktorumda tartilma.dedi sağlıklı beslenmeye çalış hergun yarim.saat 40.dk yürü dedi. Ve ben yuksek kg hamile.kaldim.
Günaydınlar, güzel bir hafta olsun hepimiz içinEvet artik mideler yukarı sıkışmaya başladı sanırım
Benim de yemeklerden sonra kalp çarpıntım başladı, birde hala burun tıkanıklığım devam ediyorGünaydınlar, güzel bir hafta olsun hepimiz için
Aynı durum birkaç gündür bende de var, bebek baya yukarı çıktı, yine iştahım var ama midem hemen doluyo sıkıştırıyo beni, daha iyi işte napalım az yeriz biz de
Kuzum bende 75 yaptırdım. Nette okuduğum 140 sınırı 50 mg için gecerliymis demek istedim . Ben 75 yaptırdığım için 180 sınır. 155 çıktığına göre normal sayılıyor senin ilk dediğin gibi.Ben 75 yaptırdım canım senin 50 olduğuna dikkat etmedim çok pardon olabilir
Bi gün çok hareketli ise bi gün daha sakin oluyor.Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl ? Benim bir kaç gündür azaldı sanki. Yani hiç etmiyor diyemem ama baya azaldı. Yada ben evhamlandım ondan öyle geliyor
6 kilo aldım. 1.60 boyum, 50 kilo oldum şu anda,44le hamile kaldım .Kızlar kilo durumlarıniz nasıl? Benim aşırı iştahım açıldı bi hafta kadar baya yedim kilo almam normaldi ama kendimi frenledim iştahım da azaldı ama hala kilo alımım devam ediyor şaşırıyorum ya normal yiyorum aslında
İnşallah covıd değildir canımKizlar esimde hafif bogaz agrisi vardi haftasonu burnu da tikali gibiydi ama halsizlik filan yoktu sabah giderken ise en son boyle oldugumda covid 19 olmustuk hatirladinmi dedi simdi mesaj atmis oda arkadaşı covid pozitifmis. Gidip hemen test yaptir dedim umarım covid degildir. Annemler gelicekti bu hafta 4 aydir bekliyordum onlari görmeyi
Öyle cnm ya sağlıklı olsunlar da veririz Allahın izniyleAyy canım ben de ilk oğlumda 11-12 kilo hedef koymuştum ama 18 kiloyla doğurdum, biz buna hayaller ve hayatlar diyoruzyaşayıp görücez bakalım
Sende Zayifmissin cnm ye gitsinKuzum bende 75 yaptırdım. Nette okuduğum 140 sınırı 50 mg için gecerliymis demek istedim . Ben 75 yaptırdığım için 180 sınır. 155 çıktığına göre normal sayılıyor senin ilk dediğin gibi.
Bi gün çok hareketli ise bi gün daha sakin oluyor.
6 kilo aldım. 1.60 boyum, 50 kilo oldum şu anda,44le hamile kaldım .
Evet canım ben 3 aylık gebe olduğumdan beri kullanıyorum…kızımda da 5 sene önce kullanmıştım, hiç çatlamamıştım, şimdi de henüz çatlamadım, memnunumGünaydın herkesedr lierac jel kullanmamı önerdi kızlar , yanlış hatırlamıyorsam bunu kullananlar vardı aramızda, rica etsem içindekiler kısmını atabilir misiniz? Ben mi göremedim bilmiyorum ama nette sadece bitkisel içerik ve jellestirmeye yardımcı maddeler yazıyor, alerjimden dolayı içeriğinin ne olduğu önemli benim icin
Günaydın cnm, bende wcye kalkıyorum 2 saatte bir, aksam üzeri öyle cok sıvı da almıyorum ama anlamadım, dediğin gibi saga sola dönmek kalkmak bile zorlaştı, sanki ağırlamaya başladıkGünaydınherkese iyi haftalar.
Gecelere sağa sola dönmek artık zorlaştısırt üstü yatmayıda sevmiyorum.gel tezkere gel
Ayyy canım çok teşekkür ederim link için. Hiç içime sinen bir hastane çıkışı tam set bulamıyordum bu linkten aldım valla çok şükürKızlar hastane çıkışı almayanlar bi baksin indirim varmis ben incelemedim çünkü ben aldım belki begendiginiz çıkar
Canım selam, benim aşıdan 17-18 saat sonra 10 dakika içinde başladı tüm semptomlarım. Üşüme, ağır halsizlik, bel sırt ağrısı, ateş... 37.7 görünce parol aldım. 2 saat idare etti sonrasında yeniden çıkmaya başladı. Eşim ılık duşa falan soktu, çok düşmedi. 2. Parolu alacaktım eşim gece uyanıktı; dur şimdi içme ben senin ateşini ölçücem sık sık 38 falan olursa parolunu vericem uyandırıp dedi. Sabaha karşı 5 gibi ateşim falan düşmüştü. Semptomlarım da bitti sayılır ertesi günü.Kizlar günaydın. Dün saat 09:25 de ikinci biontech dozumu oldum. Dün hicbirseyim yoktu. Suan biraz atesim cikacak gibi ama 37 i gormedi henuz. Ateşlenen arkadaslar ne kdr süre sonra atesiniz cikti acaba benim 24 saati gecti.
inşallah degildir canım. aşın var mıydıKizlar esimde hafif bogaz agrisi vardi haftasonu burnu da tikali gibiydi ama halsizlik filan yoktu sabah giderken ise en son boyle oldugumda covid 19 olmustuk hatirladinmi dedi simdi mesaj atmis oda arkadaşı covid pozitifmis. Gidip hemen test yaptir dedim umarım covid degildir. Annemler gelicekti bu hafta 4 aydir bekliyordum onlari görmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?