2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
kızlar osteocare için yardımınızdan dolayı teşekkür ederim. bacak ağrım çok fena. doktoru bekleyemeyip sipariş verdim. yeni doktoruma gitmeme daha 2 haftadan fazla var çünkü. umarım iyi gelir. ama kullananlara bişey sorucam içeieğinde magnezyum ve dvit var. ikisini de ayrı ayrı alıyordum almayı bırakmalı mıyım. sadece osteocare yeterli olur mu. zaten muktivitamin de kullanıyorum.

Meme uclari cok asiri aciyan var mi? Dun usengeclik edip termal atletin uzerine sutyen taktim; aman tanrim bu ne aci, ne yanma! Az once yine acidi biraz, bir baktim parliyor, islak! Simdiden krem surmeye basladam mi acaba, zarari olur mu bu kadar erken?

Kızlar günaydın dün gece rüyamda bebişi son ana kadar kız zannedip bir anda erkek doğuruyordum Allah Allah diyorum son ana kadar kimse anlamadı mı falan. Sonra doğumda o kadar yorulmusum ki 8 saat uyuyorum ayyy diyorum bebeği emzirmeyi unuttuk sarılık olacak tam 8 saat olmuş totom açık kaldı galiba

Günaydın herkese dr lierac jel kullanmamı önerdi kızlar , yanlış hatırlamıyorsam bunu kullananlar vardı aramızda, rica etsem içindekiler kısmını atabilir misiniz? Ben mi göremedim bilmiyorum ama nette sadece bitkisel içerik ve jellestirmeye yardımcı maddeler yazıyor, alerjimden dolayı içeriğinin ne olduğu önemli benim icin

Evet artik mideler yukarı sıkışmaya başladı sanırım
Günaydınlar, güzel bir hafta olsun hepimiz için
Aynı durum birkaç gündür bende de var, bebek baya yukarı çıktı, yine iştahım var ama midem hemen doluyo sıkıştırıyo beni, daha iyi işte napalım az yeriz biz de

Benim de yemeklerden sonra kalp çarpıntım başladı, birde hala burun tıkanıklığım devam ediyor her yemekte az yiyecem diye oturuyorum bi bakıyorum dünyaları yemişim eşime beni uyarmasını hatta tabakları önünden çekip almasını söylicem olmıcak böyle

Ben 75 yaptırdım canım senin 50 olduğuna dikkat etmedim çok pardon olabilir
Kuzum bende 75 yaptırdım. Nette okuduğum 140 sınırı 50 mg için gecerliymis demek istedim . Ben 75 yaptırdığım için 180 sınır. 155 çıktığına göre normal sayılıyor senin ilk dediğin gibi.
Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl ? Benim bir kaç gündür azaldı sanki. Yani hiç etmiyor diyemem ama baya azaldı. Yada ben evhamlandım ondan öyle geliyor
Bi gün çok hareketli ise bi gün daha sakin oluyor.
6 kilo aldım. 1.60 boyum, 50 kilo oldum şu anda,44le hamile kaldım .

Kizlar esimde hafif bogaz agrisi vardi haftasonu burnu da tikali gibiydi ama halsizlik filan yoktu sabah giderken ise en son boyle oldugumda covid 19 olmustuk hatirladinmi dedi simdi mesaj atmis oda arkadaşı covid pozitifmis. Gidip hemen test yaptir dedim umarım covid degildir. Annemler gelicekti bu hafta 4 aydir bekliyordum onlari görmeyi

İnşallah covıd değildir canım

Ayy canım ben de ilk oğlumda 11-12 kilo hedef koymuştum ama 18 kiloyla doğurdum, biz buna hayaller ve hayatlar diyoruz yaşayıp görücez bakalım
Öyle cnm ya sağlıklı olsunlar da veririz Allahın izniyle

Sende Zayifmissin cnm ye gitsin

Kizlar günaydın. Dün saat 09:25 de ikinci biontech dozumu oldum. Dün hicbirseyim yoktu. Suan biraz atesim cikacak gibi ama 37 i gormedi henuz. Ateşlenen arkadaslar ne kdr süre sonra atesiniz cikti acaba benim 24 saati gecti.

Evet canım ben 3 aylık gebe olduğumdan beri kullanıyorum…kızımda da 5 sene önce kullanmıştım, hiç çatlamamıştım, şimdi de henüz çatlamadım, memnunum Ama kutusunu atmışım yer kaplamasın diye

Günaydın herkese iyi haftalar.
Gecelere sağa sola dönmek artık zorlaştı sırt üstü yatmayıda sevmiyorum.gel tezkere gel
Günaydın cnm, bende wcye kalkıyorum 2 saatte bir, aksam üzeri öyle cok sıvı da almıyorum ama anlamadım, dediğin gibi saga sola dönmek kalkmak bile zorlaştı, sanki ağırlamaya başladık

Kizlar günaydın. Dün saat 09:25 de ikinci biontech dozumu oldum. Dün hicbirseyim yoktu. Suan biraz atesim cikacak gibi ama 37 i gormedi henuz. Ateşlenen arkadaslar ne kdr süre sonra atesiniz cikti acaba benim 24 saati gecti.
Canım selam, benim aşıdan 17-18 saat sonra 10 dakika içinde başladı tüm semptomlarım. Üşüme, ağır halsizlik, bel sırt ağrısı, ateş... 37.7 görünce parol aldım. 2 saat idare etti sonrasında yeniden çıkmaya başladı. Eşim ılık duşa falan soktu, çok düşmedi. 2. Parolu alacaktım eşim gece uyanıktı; dur şimdi içme ben senin ateşini ölçücem sık sık 38 falan olursa parolunu vericem uyandırıp dedi. Sabaha karşı 5 gibi ateşim falan düşmüştü. Semptomlarım da bitti sayılır ertesi günü.

inşallah degildir canım. aşın var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…