2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sen kafana takma kilo verilir kuzum benim benim ablam 30 kilo aldı sonra emzirdi bilmemne gayet zayıfladı çocuk peşinde koştırmaktan hepimiz veririz
Verilir cnm ama cok hızlı aldım ya ondan korktum acikcasi, bu hızla gidersem nolcam diye

Nete bakıyorum cnm aslında 3 kilo aldım cok değil ama hızlı almam korkuttu beni ya 20den sonra aldım hepsini
Ben de öyle oldum canım.birden yükseldi. İştahımızda artıyor birde bebişlerde artık bundan sonra kilo almaya baslıyor normal. Uygulamada da düzensiz birden kilo alımı olabilir yazıyordu

Ben de öyle oldum canım.birden yükseldi. İştahımızda artıyor birde bebişlerde artık bundan sonra kilo almaya baslıyor normal. Uygulamada da düzensiz birden kilo alımı olabilir yazıyordu
Onu da farkettim cnm sanki bianda karnım büyüdü diyorum oğlum büyüdu ben şiştim

Kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti? İlk gebelikle aşermeniz aynı mıydı?
14.haftada %70 erkek dedi devletteki doktorum, 15.haftada kesinleşti. İlk oğlumda çok tatlı çikolata yerdim, meyve yerdim. Mide bulantım 1,5-2 hafta sürdü sadece. Şimdiki oğlumda 6.haftadan başlayıp 14-15.haftama kadar midem bulandı, çikolatadan tatlıdan nefret ettim, limon mandalina ekşili şeyler canım çekiyordu. Hala bile ekşili şeyler canım çekiyor. Her hamilelik gerçekten farklı geçiyormuş. Kızı-erkeği olmuyor belirtilerden. Sizinkide gönlünüze göre olsun inşallah

Onu da farkettim cnm sanki bianda karnım büyüdü diyorum oğlum büyüdu ben şiştim
Ben de öyleyim canım, 3kilo verdim şimdi hamile kaldığım kilodan sadece yarım kilo fazlam var ama genişlemişsin baya kilo almış görünüyorsun falan diyorlar

Ben de öyleyim canım, 3kilo verdim şimdi hamile kaldığım kilodan sadece yarım kilo fazlam var ama genişlemişsin baya kilo almış görünüyorsun falan diyorlar
Maşallah büyüdüler yaah ah bende öyleydim 20 haftaya kadar sonra bianda aldım 3 kilo

Amin amin, bende aşermeye göre tahmin doğru mu acaba diyordum , bu cevap iyi oldu

Peki erkek bebeklerin uzuvları ultrasonda erken haftada belli olur diyorlar doğru mu acaba? Erken haftada erkek bebekler ayırt edilirken, kızlar et parçası gibi diyorlar

Valla ben en çok karnımdaki hareketlerini özlemişim o kıpırdandıkça çok hoşuma gidiyor, doğunca da sanırım göğsümde uyutmayı özledim. Rabbim sağsalim kucağımıza alıp koklayıp büyütmeyi nasip etsin

Peki erkek bebeklerin uzuvları ultrasonda erken haftada belli olur diyorlar doğru mu acaba? Erken haftada erkek bebekler ayırt edilirken, kızlar et parçası gibi diyorlar
Onunla ilgili bi bilgim yok açıkçası, ama kemik yapısına göre erkekler daha çabuk anlaşılır diye duydum. Kızlar daha ince kemikli daha narin görünüyormuş.

Amin amin, bende aşermeye göre tahmin doğru mu acaba diyordum , bu cevap iyi oldu
Yok canım hiç inanma onlara, ben hiç tatlı sevmezdim, hamile kaldığımdan beri hep deli gibi tatlı istiyo canım, hiç bulantım kusmam olmadı, hep uyukladım, herkes kesin erkek dedi, sonuç kızım geliyo Allah'ın izniyle en doğrusu doktor kesin diyene kadar sabırla beklemek

Ay görsün cnm sıkıntı değil bianda görünce şok oldum kendime 10 kilo hedef koymuştum diyorum 15e mi ciksa
Ayy canım ben de ilk oğlumda 11-12 kilo hedef koymuştum ama 18 kiloyla doğurdum, biz buna hayaller ve hayatlar diyoruz yaşayıp görücez bakalım

Aynı durum bende de olmuştu canım.. tam 2 yaşına girdi, doğum gününden itibaren 1 hafta içinde bıraktırdım, emmek isterdi bana doğru gelirdi yatakta, haydi uyuyoruz sessizlik diye alkış yapardım ve uyuma numarası yaparak yanına yatardım…tabi ciğerim sökülürdü resmen, göz yaşlarım içime akardı, zordu… ara ara ağladığım çok oldu emmeyi bıraktığı için ama onun sağlıklı gelişimi için gerekliydi

Benim 11+5’te cinsiyet belli oldu, doktor hemen pipisini gördü . Kızımda da yine aynı haftada vajinasını görmüştü seninki de belli olur 3-5 güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…