Verilir cnm ama cok hızlı aldım ya ondan korktum acikcasi, bu hızla gidersem nolcam diyeSen kafana takma kilo verilir kuzum benim benim ablam 30 kilo aldı sonra emzirdi bilmemne gayet zayıfladı çocuk peşinde koştırmaktan hepimiz veririz
Yuvarlanıp gitcez işte napalımVerilir cnm ama cok hızlı aldım ya ondan korktum acikcasi, bu hızla gidersem nolcam diye
Ben de öyle oldum canım.birden yükseldi. İştahımızda artıyor birde bebişlerde artık bundan sonra kilo almaya baslıyor normal. Uygulamada da düzensiz birden kilo alımı olabilir yazıyorduNete bakıyorum cnm aslında 3 kilo aldım cok değil ama hızlı almam korkuttu beni ya 20den sonra aldım hepsini
Onu da farkettim cnm sanki bianda karnım büyüdü diyorum oğlum büyüdu ben şiştimBen de öyle oldum canım.birden yükseldi. İştahımızda artıyor birde bebişlerde artık bundan sonra kilo almaya baslıyor normal. Uygulamada da düzensiz birden kilo alımı olabilir yazıyordu
14.haftada %70 erkek dedi devletteki doktorum, 15.haftada kesinleşti. İlk oğlumda çok tatlı çikolata yerdim, meyve yerdim. Mide bulantım 1,5-2 hafta sürdü sadece. Şimdiki oğlumda 6.haftadan başlayıp 14-15.haftama kadar midem bulandı, çikolatadan tatlıdan nefret ettim, limon mandalina ekşili şeyler canım çekiyordu. Hala bile ekşili şeyler canım çekiyor. Her hamilelik gerçekten farklı geçiyormuş. Kızı-erkeği olmuyor belirtilerden. Sizinkide gönlünüze göre olsun inşallahKaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti? İlk gebelikle aşermeniz aynı mıydı?
Ben de öyleyim canım, 3kilo verdim şimdi hamile kaldığım kilodan sadece yarım kilo fazlam var ama genişlemişsin baya kilo almış görünüyorsun falan diyorlarOnu da farkettim cnm sanki bianda karnım büyüdü diyorum oğlum büyüdu ben şiştim
Maşallah büyüdüler yaBen de öyleyim canım, 3kilo verdim şimdi hamile kaldığım kilodan sadece yarım kilo fazlam var ama genişlemişsin baya kilo almış görünüyorsun falan diyorlar
Amin amin, bende aşermeye göre tahmin doğru mu acaba diyordum , bu cevap iyi oldu14.haftada %70 erkek dedi devletteki doktorum, 15.haftada kesinleşti. İlk oğlumda çok tatlı çikolata yerdim, meyve yerdim. Mide bulantım 1,5-2 hafta sürdü sadece. Şimdiki oğlumda 6.haftadan başlayıp 14-15.haftama kadar midem bulandı, çikolatadan tatlıdan nefret ettim, limon mandalina ekşili şeyler canım çekiyordu. Hala bile ekşili şeyler canım çekiyor. Her hamilelik gerçekten farklı geçiyormuş. Kızı-erkeği olmuyor belirtilerden. Sizinkide gönlünüze göre olsun inşallah
Peki erkek bebeklerin uzuvları ultrasonda erken haftada belli olur diyorlar doğru mu acaba? Erken haftada erkek bebekler ayırt edilirken, kızlar et parçası gibi diyorlar14.haftada %70 erkek dedi devletteki doktorum, 15.haftada kesinleşti. İlk oğlumda çok tatlı çikolata yerdim, meyve yerdim. Mide bulantım 1,5-2 hafta sürdü sadece. Şimdiki oğlumda 6.haftadan başlayıp 14-15.haftama kadar midem bulandı, çikolatadan tatlıdan nefret ettim, limon mandalina ekşili şeyler canım çekiyordu. Hala bile ekşili şeyler canım çekiyor. Her hamilelik gerçekten farklı geçiyormuş. Kızı-erkeği olmuyor belirtilerden. Sizinkide gönlünüze göre olsun inşallah
Valla ben en çok karnımdaki hareketlerini özlemişimGünaydın anneler. Rüyamda bebisimi emzirdim , cok özlemişim bebek emzirmeyi ogluma cok benziyordu bebis cok tatliydi sağlıkla doğsun insallah.
Ikinci bebek anneleri ben en cok emzirmeyi özlemişim onu farkettim peki ya siz ?
Daha ne 3 kilolar görecek bu bedenlerMaşallah büyüdüler yaah ah bende öyleydim 20 haftaya kadar sonra bianda aldım 3 kilo
Ay görsün cnm sıkıntı değil bianda görünce şok oldumDaha ne 3 kilolar görecek bu bedenler
Onunla ilgili bi bilgim yok açıkçası, ama kemik yapısına göre erkekler daha çabuk anlaşılır diye duydum. Kızlar daha ince kemikli daha narin görünüyormuş.Peki erkek bebeklerin uzuvları ultrasonda erken haftada belli olur diyorlar doğru mu acaba? Erken haftada erkek bebekler ayırt edilirken, kızlar et parçası gibi diyorlar
Yok canım hiç inanma onlara, ben hiç tatlı sevmezdim, hamile kaldığımdan beri hep deli gibi tatlı istiyo canım, hiç bulantım kusmam olmadı, hep uyukladım, herkes kesin erkek dedi, sonuç kızım geliyo Allah'ın izniyleAmin amin, bende aşermeye göre tahmin doğru mu acaba diyordum , bu cevap iyi oldu
Ayy canım ben de ilk oğlumda 11-12 kilo hedef koymuştum ama 18 kiloyla doğurdum, biz buna hayaller ve hayatlar diyoruzAy görsün cnm sıkıntı değil bianda görünce şok oldumkendime 10 kilo hedef koymuştum diyorum 15e mi ciksa
Aynı durum bende de olmuştu canım..Ilk zamanlar cok hos oluyor emzirmek 1 yaştan sonra artik bağımlılık ve keyif icin olunca ozellikle gece emzirmeleri zor geliyordu ben tam 24 de kestim bir gecede unuttu.memeyi bu kadar cabuk nasil unutur beni diye ağlamıştım:))
Maşallah boyun iyiymiş canımCanım ben 70 oldum şu an 10 kilo aldım yani boyum 178doktorum da boy kilo endeksli düşünmek lazım normal dedi o yüzden 20 ye kadar yolu var gibi gözüküo
Peki erkek bebeklerin uzuvları ultrasonda erken haftada belli olur diyorlar doğru mu acaba? Erken haftada erkek bebekler ayırt edilirken, kızlar et parçası gibi diyorlar
Bugün 10 haftalık oldum dahaBenim 11+5’te cinsiyet belli oldu, doktor hemen pipisini gördü . Kızımda da yine aynı haftada vajinasını görmüştüseninki de belli olur 3-5 güne
Tamam işte en kötü 1 aya belli olur cinsiyet, az daha dayanBugün 10 haftalık oldum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?