2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende cok istedim ssvs... plasenta tamamen yukarı çıkmadı ayrıca suni sancı verilmezmis ssvd durumunda . Kendi sancinla doğum beklenirmis, rahim yırtılma ihtimali de yüksekmiş. Tüm bu olumsuzlukları duyunca vazgeçtim.

Ay ben o videoları izliyorum instagramda,bi rahatlama geliyor izleyince bile🤭

Günaydın canım,ben aldim birkaç hafta önce,7 tanesine 55 lira verdim. 5 lirada kapıda ödeme parası verdim. Stillbebek instagram adi. Küçük sarı olanı da hediye göndermişler.
Tamam kuzum sagol bende bakayım 😅

Eklentiler

• 20211211_133547.webp
    20211211_133547.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar herkese Ocak ayından günaydın 🤗😂 bende bir hakiki göbek fotosu atayım dedim😂😂😂😂😂😂 gerçekten beni gören şok oluyor ama 12.haftada bile karnım vardi sanırım hiç iç karnım yok 😂😂😂😂😂😂😂 karnımı gören bebek 3 buçuk kilo galiba diyo ama değil yani yapacak bir şey yok 🍥😢

Eklentiler

• IMG_20220101_115430.webp
    IMG_20220101_115430.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar herkese Ocak ayından günaydın 🤗😂 bende bir hakiki göbek fotosu atayım dedim😂😂😂😂😂😂 gerçekten beni gören şok oluyor ama 12.haftada bile karnım vardi sanırım hiç iç karnım yok 😂😂😂😂😂😂😂 karnımı gören bebek 3 buçuk kilo galiba diyo ama değil yani yapacak bir şey yok 🍥😢
Benim 5 ayıma kadar kimse hamile olduğumu anlamazdı 5 aydan sonra olanlar oluyor banada 😂

Kızlar ben bişey sorcam. Bu kasılma hangi pozisyonda olursa gerçek kasılma oluyor. Mesela ben sırt üstü uzanınca çok sertleşiyor sağa dönünce devam ediyor ama geçiyor sola dönünce hiç olmuyor. Ayakta sürekli sert. Sırt üstü belime ve sırtıma ağrı yayılıyor
Benim geçenlerde olduğunda sırt üstü yattigimda en çok sertliği hissediyordum.
Ayakta falan anlamıyordum pek. Dakikaya baktım düzenli gelince doktora ulaştım gerçekten sancım varmış.

Kızlar ben bişey sorcam. Bu kasılma hangi pozisyonda olursa gerçek kasılma oluyor. Mesela ben sırt üstü uzanınca çok sertleşiyor sağa dönünce devam ediyor ama geçiyor sola dönünce hiç olmuyor. Ayakta sürekli sert. Sırt üstü belime ve sırtıma ağrı yayılıyor
Evet canım sırt üstü inanılmaz kasılmam oluyor. Dönerken dahi sırt üstü duramıyorum direk dönmem lazım. Aynı sekilde ayakta da kasılmam oluyor. Sadece sağ ve sola yattığımda iyiyim

Peki bunlar mı gerçek sancı
Hayır gerçek sancı hiç geçmiyor yine de kasılmalar oluyor hangi pozisyonda olursan ol. Benm mesela gece oldu sola da yatsam sağada yatsam kasılmalar oldu. Gazdanmış ama

Back
X