2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım mustelanın saç şampuanı ayrı saç ve vücut için olanı ayrı ama ikisinde içerikleri aynı , birde dermoskin diye bir marka var yaşadıpımyerdeki cildiye doktoru veriyor onuda , içerik olarak temiz ve doğal ürünler için rahat kullanabilirsin , ayrıca dalin vs hepsinde maalesef kimyasal içerik mevcut , onu yerine dermoskin al dr tavsiyeli , ben banyodan sonra için losyon ve yağ aldım vücutlarının neme Doyması lazım ki kurumasın çatlamasın pütür pütür olmasın
Losyon ve yağı da dermoskin mi aldın peki canım ? Benim cildinde alerjik güneş kremi olarak dermoskin kullanıyorum bende

Evet cnm doktor banada doğuma kadar dedi ama benim pihtilasma sorunum.var
Herşey bebisler icin saglikli olsunlar zamaninda gelsinlerde acisina katlaniyor insan bir saatten sonra
Yav sen nerlerdesin sesin solugun cikmiyor. Yada ben gormuyorum mesajlari. Teli atıp kıracam o derece oluyom bazen🤦 esim yine hastalandi. Dun gecede acildeydi simdi yine acile gitti. Allahim nolur bize gecmesin agrim sancim yetiyo zaten 😔 bu hamilelikte hic yuzum gulmedi hep hastalik. Yinede sukurler olsun her halimize buna sükür ne diyelim

Kızlar ben de dün geceden beri sancım vardı adet sancısı ama bebek çok şiddetli hareket ediyor. Bu gün hastaneye geldik öyle ne olur ne olmaz diye sancım çıktı nstde 200ün üstü. İki serum verildi nst bakıldı şimdi görünmedi ama serum etkisi geçtikçe dünkü sancıları hissediyorum. Kasık ağrısı basit bir şey değil

Hello kizlar bugun tarihler alinmis cok ama cok sevindim hayirlsiyla gelsin kuzular 🥰🤲erken dogum riskli olan annelerede Allahim en sagliklisini nasip etsin bebisler kuvoz gormeden gelsin yanlariniza insallah 🤲🧿 herkes paylasiyo burda ben de paylasmak istedim bu da bizim kizin kapi susu yorumlarinizi merak ediyorum 🥰
Çok tatlı 🥰♥️☺️Kızıma ilk Tanem adını düşünmüştük sonra bazı şeyler yüzünden vaz geçmiştik, bir değişik oldum iyi anlamda 🙈😍🤗

Kızlar ben de dün geceden beri sancım vardı adet sancısı ama bebek çok şiddetli hareket ediyor. Bu gün hastaneye geldik öyle ne olur ne olmaz diye sancım çıktı nstde 200ün üstü. İki serum verildi nst bakıldı şimdi görünmedi ama serum etkisi geçtikçe dünkü sancıları hissediyorum. Kasık ağrısı basit bir şey değil
Baya çokmuş canım sancın. Nasıl bir yol izlenececek daha mı sık görecek doktor seni

Yav sen nerlerdesin sesin solugun cikmiyor. Yada ben gormuyorum mesajlari. Teli atıp kıracam o derece oluyom bazen🤦 esim yine hastalandi. Dun gecede acildeydi simdi yine acile gitti. Allahim nolur bize gecmesin agrim sancim yetiyo zaten 😔 bu hamilelikte hic yuzum gulmedi hep hastalik. Yinede sukurler olsun her halimize buna sükür ne diyelim
Geçmiş olsun cnm insallah sizlere geçmeden eşin atlatir cnm
Aslinda giriyorum siteye ama demekki denk gelmemiş sana cnm
Bende donuyor site cnm bazen hiç giremiyorum sinir oluyom valla 😬
Rabbim sağlıkla hastaliksiz sekilde kucağına almayı nasip etsin r🤲

Geçmiş olsun ne oldu öyle ya , üç gün olmuş gerçi olalı da neden oldu acaba baş ağrın sinüzitin falan mı vardı , gerçi atman iyi olmuş ben herzmaam kanayandan korkmam kanamayan tehlikeli içerden patlayacağına dışarı atmasından güzeli 🙏🏻Gelmiş geçmiş olsun tansiyonunda yğkselmiş olabilir oda yapıyor burun kanaması .
Valla bizde anlayamadık neden oldu hemen acile gittim baktılar bişey bulamadılar tansiyonum düşmüş. Düşük tansiyon pek burun kanaması yapmaz ama belki anlık olarak yükselmiş olabilir. Çok korktum ama bi anda foş diye patladı bide kızımla yatıyorduk tam yavrum oda çok korktu. Allah bi daha yaşatmasın özellikle kızımın yanında 😔

Geçmiş olsun cnm insallah sizlere geçmeden eşin atlatir cnm
Aslinda giriyorum siteye ama demekki denk gelmemiş sana cnm
Bende donuyor site cnm bazen hiç giremiyorum sinir oluyom valla 😬
Rabbim sağlıkla hastaliksiz sekilde kucağına almayı nasip etsin r🤲
Aminnnnn hepimize insaAllah canımm🤲 agrim var. Yüzüm buzz gibi oldu yine. Bu halde esime hizmet ediyorum. Yine hepimiz hasta olacaz😔

Sana Benzeriz inşallah aminnn😀
Oturmuş bi kilo değil hamilelik kilosu canım o yüzden çok hızlı verebilirsin. Ben :40, günden sonra online diyetisyene başlayacağım. Düşünenler olursa bu konuda diyetisyen anneden çok iyi. İnstadan iletişime geçip hesaba parayı havale etmeniz yeterli. 3 haftalık program veriyor ben 2 set halinde alacağım totelde 6 hafta sonra zaten düzene iyice alışıp kendi kendime devam edebilirim. Yaza hedeflediğim kilo 58. Hadi inşallah diyelim 😂

Burnumdan durup dururken patlayan kana bakın. Olduğu yerde bi anda patladı. Ben anlamadım bu hamilelik nasıl şey ya 😔
Benim bunun kat katiydi. Ankarada hastanede yatarken oldu. Eger kanamasaymis beyin kanamasi gecirirmisim. Kanadiktan sonra kendiliginden düstü tansiyon bu seferde hep düşük. İyiki kanamis tansiyonun yukselmisti demekki. Cok gecmis olsun dikkat et

Yatıyorum hastanede. Şimdilik sancı nst de yok ama geliyorlar bana
Yaa yatış mı yapıldı 😔 sancın yokmuş canım merak etme çıkarırlar evde istirahat verirler.. benimde sancım çok salı kontrolüm var o zamana kadar doğurmazsam o gün göreceğiz bakalım ne alemde sancılar 🙄 hastanede olmak çok kötü ya o psikoloji bile insanı tamamen moddan düşürüyor çok çok geçmişler olsun 🙏

Yaa yatış mı yapıldı 😔 sancın yokmuş canım merak etme çıkarırlar evde istirahat verirler.. benimde sancım çok salı kontrolüm var o zamana kadar doğurmazsam o gün göreceğiz bakalım ne alemde sancılar 🙄 hastanede olmak çok kötü ya o psikoloji bile insanı tamamen moddan düşürüyor çok çok geçmişler olsun 🙏
Teşekkür ederim canım. Umarım evime giderim ve en azından bir hafta sonra gelsin. Şimdi bebişim küçük

Sen de sancılarını ihmal etme. Sezeryansa hiç ihmal etme geç kalmak daha kötü

Midem bulaniyo yuzum kirec gibi oldu yine. Bebegin hareketleri zayifladi. Karnimdan pıt pıt kalp atisi sesler geliyor okadar net hissediyorumki. Allahim sen hepimize yardim et. Buzamana kadar geldik cok sukur. Bu saatten sonrada saglicakla aldir kucagimiza dogacaklarsada dogsunlar heran birsey olacakmis korkusuyla yasamak cok zor. Sen tüm hamilelere saglicakla aldir bebelerini kucagina🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Kizlar rutin kontrollerde nst ye ne zaman baglaniliyordu. Oğlumda gidiyordum ama unutmuşum vallahi. 32 hafta mi. 34 te mi bağlıyorlar rutin

Yalancı sancı nasıl oluyor kızlar bilen yazabilir mi😊 nstde hiç sancım çıkmadı evde de karnım kasılıyor ama sancı hissetmiyorum. En azından başlasa hazırlıklı olurdum Korkuyorum. Arada bir adet ağrısı oluyor bu mu sancı

Back
X