- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.681
Ay aman dur dillendirmeOf evet tatilde adet olurum bendeki bu şansa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay aman dur dillendirmeOf evet tatilde adet olurum bendeki bu şansa![]()
İnşAllah bebeğim.içimde bir umut var hepimiz yaklaştık sanki o günlereay o günleri bi görsek başka bişey istemem![]()
Canım bende birşey içmeni tavsiye etmem benim kuzenimin idrar testleri silik pozitif çıkıyordu gittik kam testi yaptırdık negatif çıktı sonra aradan 13 gün geçti kaşık ağrıları çok oluyordu gitti tekrar test yaptırdı 13 gün sonra kanda çıktı şuan 3 aylık hamile belki sende de öyle birşey olabilirİşte değilim tek problemım 6 gün gecikmeyeyim adet olmadım test yaptım yöne çıkmadı
Dillendirmesem ne olcak cuma tatile gidiyorum mecbur denk gelcekAy aman dur dillendirme![]()
Daha var bebeğim ama yaklaştıkAyy melisaaa geldi mi test vakitlerin seninnnzaman nasıl geçiyor ya su gibi resmen, bazen bize geçmiyor tabi orası ayrı
inşallah çift çizgilerini görürüz kuzumm
Ay ben bunları duydukça acabamı diyorumCanım bende birşey içmeni tavsiye etmem benim kuzenimin idrar testleri silik pozitif çıkıyordu gittik kam testi yaptırdık negatif çıktı sonra aradan 13 gün geçti kaşık ağrıları çok oluyordu gitti tekrar test yaptırdı 13 gün sonra kanda çıktı şuan 3 aylık hamile belki sende de öyle birşey olabilir
İnşAllah sende de böyle bir sürpriz olurAy ben bunları duydukça acabamı diyorum
Bizzat kendim şahit oldum negatifte de pozitifte de ben götürdüm teste rabbim ol dedi mi oluyoAy ben bunları duydukça acabamı diyorum
İnşallah inşallahİnşAllah sende de böyle bir sürpriz olur![]()
Yumurtlama haftama dün girmiş bulunmaktayım, test yapsam çıkar mı ansjdjdjdjdkDaha var bebeğim ama yaklaştıkİnşAllah görürüz İnşAllah
![]()
Ama bende normal testede gölge dahi çıkmıyo canımBizzat kendim şahit oldum negatifte de pozitifte de ben götürdüm teste rabbim ol dedi mi oluyo
Ahahhaha.. yap bi at kesin bir gölge goruruzYumurtlama haftama dün girmiş bulunmaktayım, test yapsam çıkar mı ansjdjdjdjdk
amin canım ya keşke bu grup böylece hamiş kalsak ne güzel olur doğurdugumuz günleride görsekİnşAllah bebeğim.içimde bir umut var hepimiz yaklaştık sanki o günlere![]()
Ya gecikme insanı çok strese sokuyor. Testler negatif olsa dahi güvenemiyorum ben söktürücü birşey kullanamıyorum. Ya testte görünmüyorsa düşüncesi beni çok yoruyor.İşte değilim tek problemım 6 gün gecikmeyeyim adet olmadım test yaptım yöne çıkmadı
yumurtlama zamanına ayarlasaydın keşke tatılıDillendirmesem ne olcak cuma tatile gidiyorum mecbur denk gelcek![]()
O kadar haklısın ki şimdi her ay gecikme olsun diye dua ederdim şimdi gelecekse gelsin diye dua ediyorumYa gecikme insanı çok strese sokuyor. Testler negatif olsa dahi güvenemiyorum ben söktürücü birşey kullanamıyorum. Ya testte görünmüyorsa düşüncesi beni çok yoruyor.
Hamile değilsek gelsin hemen kırmızılar
Her geciktiği an,ümit besliyor insandiyerekten kafiyeli bir şiir yazmış oldum
![]()
Ya aslinda testlere guvenmek lazim. Burda bir suru test gördük yorumladık. Yolunda bir gebelikte asla supheye yer birakmiyor. Hadi bir gun biraksin ertesi gunu kopkoyu oluyor. Biz umitlenecek yer ariyoruz bakma senYa gecikme insanı çok strese sokuyor. Testler negatif olsa dahi güvenemiyorum ben söktürücü birşey kullanamıyorum. Ya testte görünmüyorsa düşüncesi beni çok yoruyor.
Hamile değilsek gelsin hemen kırmızılar
Her geciktiği an,ümit besliyor insandiyerekten kafiyeli bir şiir yazmış oldum
![]()
Doktorla görüşmeden yine se bişey yapma canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağızAma bende normal testede gölge dahi çıkmıyo canım
Kızlar yorum yazamıyorum, hızlıca okuyorum. Bugün biraz iş yoğunluğum var. Biraz önce yöneticimle toplantıdaydım. Abuk sabuk şeyler söyleyip canımı sıktı falan.A Afratafrac bebeğim nerelerdesinyokluğun çok belli. İnşAllah hayatında her şey istediğin gibi olur sende eski enerjinde olursun :) özlettin kendini
Stres de geciktirebilir canimO kadar haklısın ki şimdi her ay gecikme olsun diye dua ederdim şimdi gelecekse gelsin diye dua ediyorum![]()