- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.701
Normal zamanımda olsaydım tam yumurtlama tatile denk geliyordu 3 hafta tatilimiz artık denk gelirim bilmemyumurtlama zamanına ayarlasaydın keşke tatılı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal zamanımda olsaydım tam yumurtlama tatile denk geliyordu 3 hafta tatilimiz artık denk gelirim bilmemyumurtlama zamanına ayarlasaydın keşke tatılı![]()
Stresin ağlasını yaşıyorum benStres de geciktirebilir canim
Normal zamanımda olsaydım tam yumurtlama tatile denk geliyordu 3 hafta tatilimiz artık denk gelirim bilmem![]()
Pazartesi gitcem canım kısmetse bakalımDoktorla görüşmeden yine se bişey yapma canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağız
Aynen tatil bebisi huhuwwwdenk gelir o zamman bol bol degerlendir![]()
doktor ultrasonla rahmine baksın ona göre hareket edersiniz:)İnşallah inşallahe şimdi mesela gittim doktora kan negatif çıktı adet söktürücü ilaç verdi ben içeyim mi o zaman gecikmenin 12 ci günüm olmuş oluyo ozaman
cinsiyetini bile öğrenirsinYumurtlama haftama dün girmiş bulunmaktayım, test yapsam çıkar mı ansjdjdjdjdk
Tamam anlaştıkdoktor ultrasonla rahmine baksın ona göre hareket edersiniz:)
ben de çok istiyorum bunu :) inşAllah nasip oluramin canım ya keşke bu grup böylece hamiş kalsak ne güzel olur doğurdugumuz günleride görsek![]()
oooh bol bol oyna dök tüm stresiKızlar yorum yazamıyorum, hızlıca okuyorum. Bugün biraz iş yoğunluğum var. Biraz önce yöneticimle toplantıdaydım. Abuk sabuk şeyler söyleyip canımı sıktı falan.
Akşam da kuzenimin kına gecesi var akşam da olmayacağım. Ancak gözüm üzerlerinizde![]()
evet öyle olacaksınBenim en yakın arkadaşım 4 aylık kuzenim 3 aylık hamile artık yanlarına bile gitmek istemiyorum sürekli hamileliklerini anlatıyorlar bazen o kadar bunaltıyorlar ki beni eşime diyorum bende mi böyle olacağım hamile olursam
en erken pazar günü olmazsa pazartesi bebeğim :)Tamam anlaştıkayy beni boşver senden ne zaman test görücezzz
![]()
Gölge görmek bizim işimizAhahhaha.. yap bi at kesin bir gölge goruruz![]()
Ay hadi sayılı günler kaldı şafak 6en erken pazar günü olmazsa pazartesi bebeğim :)
evet öyle olacaksınsen sen olmuyorsun ki hormonların tarafından ele geçirileceksin
Hahahahahcinsiyetini bile öğrenirsin3 çizgi çıkarsa erkek
![]()
Benimde bat p tesien erken pazar günü olmazsa pazartesi bebeğim :)
ayy hadi inşAllah :)Hahahahah20 tane testi boşuna mı aldık bitirmem lazım gelecek ay ihtiyacım olmayacak
![]()
sen ne zaman yapıcan testi :)Benimde bat p tesi