- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.781
tamam bebeğim ben yanlış hatırlıyorum demek ki :)Yok bebeğim, sadece bunu paylaşmışım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam bebeğim ben yanlış hatırlıyorum demek ki :)Yok bebeğim, sadece bunu paylaşmışım.
Bana verilen yetkiyi en iyi şekilde kullanrak topik kızlarımın ayağına hizmeti getirmekten çekinmiyorum.bunu söylediğin süper oldu :)
Vay demekki ben bu ay böyle görcem çift çizgiyiAl bebişim.
2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸
Yaa insallah dedigin gibidir canim🙏🙏 Sende hiç adet ağrısı gibi ağrılar oluyor mu? Benim normal adet zamanı da ağrım çok olduğu için mi bilmiyorum iki gündür ağrı girip geçiyor. Ama bu gece o kadar şiddetli ağrı girdi ki kanama olacak sandım 🥹www.kadinlarkulubu.com
Ben de öyleyim ya hüngür hüngür ağlıyorum hepBenimkide hatasını farkına vardı çok şükür benim tekmoluösuz yanım hemen ağlıyorum ya en ufak bişeyde
Kız hamilelik testi yap. VArsa çıkar artıkAdet bitiminden hemen sonra 7. Gün ve 10. Gün iliski oldu öyle hamile kalan var midir? Sat tarihim: 29 haziran Bat a 2 gün kaldi. Merak ediyorumm![]()
Almasana bi benzer yönümüz dahaBen de öyleyim ya hüngür hüngür ağlıyorum hep![]()
Aman Allah korusun valla çok geçmişmolsun rabbim birdaha yaşatmasınSabah konuştuk kuzum kaçırmışsın. Adana’da 5.5 oldu ben Antep’ten baya hissettim. Kayseri-Maraş’ta da hissetmiş kızlar.
Aslında şunun hep farkındaydım. Farkındayım. Ne zaman nefes alacağı belliyse yeni doğacak olan insanın, doğacağı gün zaten santim santim belli. Ne öne çekebiliriz ne ileri sarkıtabiliriz. Onun zamanı zaten belli. Gayret edeceğiz sadece. O geleceği zamanı, Rabbim de göndereceği zamanı biliyor. E tabi o da nasipte varsa. Olmayadabilir.Ben de temmuzu atlatinca koc olmayacak diye sevinmistim gecen sene. Ne kadar da eminmişim 1 sene icinde olacagindandonduk geldik yine koça. Ama bu surecte terbiye de oldum tabi
olur olmaz istekler bos konusmalar konusunda.. simdi kaderciyiz. Ne yazildiysa o diyor ve dua ediyoruz.
O zaman bi koşu alıp geliverAy hiç test de yok evdee![]()
Amin kuzumm aminAman Allah korusun valla çok geçmişmolsun rabbim birdaha yaşatmasın![]()
buldum aradığım mesajıBana verilen yetkiyi en iyi şekilde kullanrak topik kızlarımın ayağına hizmeti getirmekten çekinmiyorum.![]()
Test alan kizceler bizde böyle oluruz inşallah![]()
Benim işte 30-32-33 hatta bazen 35 sürüyordu. Bu ay inofolic sayesinde 28 gün sürmüş olacak. 4 gün kalası yaparım artıkAyy insallah kuzucum ya. benim de bu ay umudum cok bakalim. Olmazsa senin gibi bir süreliğine ayrilacagim buralardan. Valla yorucu olmaya basladi artik. Bu arada sat ve batlarimiz da ayniymis seninle
Normalde 28 gun surer benim. Uygulama 30 gosterdi diye oyle yazdirdim bu ay. Haberleselim evet ben 7 kala baslar sana haber veririm
![]()
Ay hadi inşallah yaBenimde 1 yıl 2 ay oldu mayısta katılmıştım. Geçen sene en son agustos ayında adet gördüm 3 eylülde hamile oldugumu ögrenmiştim. Bu ay ögrenmezsem diger aya hamileyim totem yaptım![]()
Aaa süper sevindim. Sen gizlice test yaptın ve söylemiyormuşsun gibi bir hisse kapılıyorumç Freely nin ciğerini bilirim. Öyle bişi varsa bana özelden yapıştır gelsin
Valla bende hissettim gizli gizli iş çevirmeAaa süper sevindim. Sen gizlice test yaptın ve söylemiyormuşsun gibi bir hisse kapılıyorumç Freely nin ciğerini bilirim. Öyle bişi varsa bana özelden yapıştır gelsin![]()
ahahahhAaa süper sevindim. Sen gizlice test yaptın ve söylemiyormuşsun gibi bir hisse kapılıyorumç Freely nin ciğerini bilirim. Öyle bişi varsa bana özelden yapıştır gelsin![]()
kız gizli iş çevirsem kabak gibi buraya mı yazarım özelden sorardımValla bende hissettim gizli gizli iş çevirmemelisaa93