2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Adet bitiminden hemen sonra 7. Gün ve 10. Gün iliski oldu öyle hamile kalan var midir? Sat tarihim: 29 haziran Bat a 2 gün kaldi. Merak ediyorumm 🥰

Al bebişim.

Vay demekki ben bu ay böyle görcem çift çizgiyi😍😂 11.gün yapayım testi ben de😄

Ben de temmuzu atlatinca koc olmayacak diye sevinmistim gecen sene. Ne kadar da eminmişim 1 sene icinde olacagindan🤣🤣 donduk geldik yine koça. Ama bu surecte terbiye de oldum tabi😄 olur olmaz istekler bos konusmalar konusunda.. simdi kaderciyiz. Ne yazildiysa o diyor ve dua ediyoruz.
Aslında şunun hep farkındaydım. Farkındayım. Ne zaman nefes alacağı belliyse yeni doğacak olan insanın, doğacağı gün zaten santim santim belli. Ne öne çekebiliriz ne ileri sarkıtabiliriz. Onun zamanı zaten belli. Gayret edeceğiz sadece. O geleceği zamanı, Rabbim de göndereceği zamanı biliyor. E tabi o da nasipte varsa. Olmayadabilir.

Ayy insallah kuzucum ya🙏🙏🙏. benim de bu ay umudum cok bakalim. Olmazsa senin gibi bir süreliğine ayrilacagim buralardan. Valla yorucu olmaya basladi artik. Bu arada sat ve batlarimiz da ayniymis seninle🥰 Normalde 28 gun surer benim. Uygulama 30 gosterdi diye oyle yazdirdim bu ay. Haberleselim evet ben 7 kala baslar sana haber veririm🤣🤣
Benim işte 30-32-33 hatta bazen 35 sürüyordu. Bu ay inofolic sayesinde 28 gün sürmüş olacak. 4 gün kalası yaparım artık😁😁 birbirimizi etiketleyelim mutlaka. Ne dersin aynı anda hamile kalmaya🥰🥰🥰🥰 bir süre ara verdim bana çok iyi geldi. Kendimi iyi enerjik hissedince tekrar döndüm işte kürkçü dükkanı misali😁

Benimde 1 yıl 2 ay oldu mayısta katılmıştım. Geçen sene en son agustos ayında adet gördüm 3 eylülde hamile oldugumu ögrenmiştim. Bu ay ögrenmezsem diger aya hamileyim totem yaptım 😂😂
Ay hadi inşallah ya 😍🥰🥰 bilmiyorum ama inşallah hayal kırıklığına uğramam ama ben bu ay niye bilmiyorum aşırı umutluyum ya

buldum aradığım mesajı :KK70: sen diye hatırlıyordum Perlitik Perlitik atmış :)
Aaa süper sevindim. Sen gizlice test yaptın ve söylemiyormuşsun gibi bir hisse kapılıyorumç Freely nin ciğerini bilirim. Öyle bişi varsa bana özelden yapıştır gelsin 😂

Aaa süper sevindim. Sen gizlice test yaptın ve söylemiyormuşsun gibi bir hisse kapılıyorumç Freely nin ciğerini bilirim. Öyle bişi varsa bana özelden yapıştır gelsin 😂
Valla bende hissettim gizli gizli iş çevirme melisaa93 melisaa93

ahahahh :D bebeğim daha 7.dpo çocuk varsa bile yeni yeni yerleşiyor :D yalancı pozitif görmekten korkuyorum o yüzden başlarda nasıl göründüğünü merak ettim

Back
X