- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 33
- 30
herşeyiyle hazır gelmişti boyutları çok iyi fln diye görüşmüşlerdi ondan kafam takıldı ama haklısın e bebek e bakmak lazımEbebkte hazır 139 tl cok desen var dırek oyle alın bence kumaş alacaksınız kargo artı üstüne dıktırmesı falan uğraştırıcı
Sende mi kalacakBen hayatimin soklarini yasiyorum kuzum ya. O kdd soylendim geldi o cayi icti. Ben olsam agzima koymam
Meme ucuna dokunmak rahim kasılmasını tetikler diye ben hiç dokunmadımGünaydın güzel anneler,
Bir ara bende de olmuştu, hindistan cevizi yağı sürmüştür iyi geldi, aklıma geldikçe çok az sürüyorum yine, tekrar olmasın diye.
79 tlye olan modelleri vardı ıkı model sadece bak ben onlardan almıstım ama nette goremedım magazada belkı vardırherşeyiyle hazır gelmişti boyutları çok iyi fln diye görüşmüşlerdi ondan kafam takıldı ama haklısın e bebek e bakmak lazım
Ben sıktım bılem sut gelıyoSende mi kalacak
Meme ucuna dokunmak rahim kasılmasını tetikler diye ben hiç dokunmadım
İşte cesareettBen sıktım bılem sut gelıyo
Buzdolabımı kuzumMerhaba kızlar herkese iyi günler çok sinirlerim bozuldu dolap siparişi vermiştim yanlış dolap yapmışlar siparişimi 20 gün gecikecek iyice ağırlaşmış olacağım zaten erken gelme ihtimalide vardı canım sıkıldı gerçekten
Bi keremcık sıkmayla bişey olmazİşte cesareettben şuan liflenirken yağlanırken bile tırsyorum
Ben ikna oldum şahsenBi keremcık sıkmayla bişey olmazbak bunu nasıl dusun bılıyormusun
İlk Hamile kalmadan önce korunurken hanı bı kez salsak hemen hamıle kalıcaz sanırız ya kaçsa delinse ella falan alırız hemenama aslında o kadar kolay degıldır hamıle kalmak
Doğumda boyle oyle hemencecık olmuyor bu iş
Hayırdır kuzum detaylıda falan mı bısey dedılerBen ikna oldum şahsendün doktordaydık bir iki muallak haber duyduk keyfim yoktu burada sizle konuşurken kafam dağıldı iyi geldi
Ya biz ikili test zamanı fetal DNA testi yaptırdık detaylısını istedik ve bir çok hastalık elendi test sonucu sağlıklı geldi bakılan herşeyden rahatladık. Detaylı ultrasona gitmedikte yaptırmadıkta hep sağlıklı dedi gelişimi önden gidiyor dedi doktorumuzda. Şimdi bu Kanada doğumu için fetal kalp doktoruna ve detaylıya gitmemizi istediler e ben 23 sonu 24 başıyım hafta olarak neredeyse neyse gittik. herşey süper sağlıklı güzel çıktı kalp kilo boy dudaklar göz kapakları vs hiç birinde sorun yok. Sadece bu detaylı bakan doktor genel gelişimine göre bacak boyu kısa çıktı dedi. Ayak kemiğine göre de bacak boyu kısa dedi. falan ama sorun şu biz adama hiç güvenemedik çok saçma sapan konuştu. Ki takibimizi yapan düzenli doktorumuz İzmir’in en iyilerinden biri onunda takibini beğenmedi ısrarla bizim doktorun aletlerinin hatalı olabileceğini anlattıHayırdır kuzum detaylıda falan mı bısey dedıler
Biraz garip ve sacma bı yaklaşım olmus sankıYa biz ikili test zamanı fetal DNA testi yaptırdık detaylısını istedik ve bir çok hastalık elendi test sonucu sağlıklı geldi bakılan herşeyden rahatladık. Detaylı ultrasona gitmedikte yaptırmadıkta hep sağlıklı dedi gelişimi önden gidiyor dedi doktorumuzda. Şimdi bu Kanada doğumu için fetal kalp doktoruna ve detaylıya gitmemizi istediler e ben 23 sonu 24 başıyım hafta olarak neredeyse neyse gittik. herşey süper sağlıklı güzel çıktı kalp kilo boy dudaklar göz kapakları vs hiç birinde sorun yok. Sadece bu detaylı bakan doktor genel gelişimine göre bacak boyu kısa çıktı dedi. Ayak kemiğine göre de bacak boyu kısa dedi. falan ama sorun şu biz adama hiç güvenemedik çok saçma sapan konuştu. Ki takibimizi yapan düzenli doktorumuz İzmir’in en iyilerinden biri onunda takibini beğenmedi ısrarla bizim doktorun aletlerinin hatalı olabileceğini anlattıgarip bir tipti sigara içmiyorum diyorum ama bu kemik kısalığına sigara sebep olur aradada içmiyormusun diyor arkadaşlarının yanında yakıyorsundur diyo yok diyorum o zaman pasif içicisin annen yanında içmiştir mesela diyor ki annem hayatında sigarayı eline almamıştır Garip bir tipti birde işin enteresan tarafı rapora bunu yazmadı ve haftaya gene gelin gelirken 11.-13. Hafta ultrason ve ölçümlerini getirin tekrar bakıcam dedi bence tekrar para almak için aptal saptal ticari bir tavır sergiledi. Bizde bir proftan randevu bulabildik zar zor pazartesi o ne diyecek bilmiyorum.
Ayyy çok güzeldi o dolap hatırlıyorumMerhaba kızlar herkese iyi günler çok sinirlerim bozuldu dolap siparişi vermiştim yanlış dolap yapmışlar siparişimi 20 gün gecikecek iyice ağırlaşmış olacağım zaten erken gelme ihtimalide vardı canım sıkıldı gerçekten
Ay canım çok şükür ki öyle önemli bir şey yok. Bence o doktor cidden boş yapmış. Bence hiç canını sıkma. Tabi başka bi dr görsün içiniz rahat eder.Ya biz ikili test zamanı fetal DNA testi yaptırdık detaylısını istedik ve bir çok hastalık elendi test sonucu sağlıklı geldi bakılan herşeyden rahatladık. Detaylı ultrasona gitmedikte yaptırmadıkta hep sağlıklı dedi gelişimi önden gidiyor dedi doktorumuzda. Şimdi bu Kanada doğumu için fetal kalp doktoruna ve detaylıya gitmemizi istediler e ben 23 sonu 24 başıyım hafta olarak neredeyse neyse gittik. herşey süper sağlıklı güzel çıktı kalp kilo boy dudaklar göz kapakları vs hiç birinde sorun yok. Sadece bu detaylı bakan doktor genel gelişimine göre bacak boyu kısa çıktı dedi. Ayak kemiğine göre de bacak boyu kısa dedi. falan ama sorun şu biz adama hiç güvenemedik çok saçma sapan konuştu. Ki takibimizi yapan düzenli doktorumuz İzmir’in en iyilerinden biri onunda takibini beğenmedi ısrarla bizim doktorun aletlerinin hatalı olabileceğini anlattıgarip bir tipti sigara içmiyorum diyorum ama bu kemik kısalığına sigara sebep olur aradada içmiyormusun diyor arkadaşlarının yanında yakıyorsundur diyo yok diyorum o zaman pasif içicisin annen yanında içmiştir mesela diyor ki annem hayatında sigarayı eline almamıştır Garip bir tipti birde işin enteresan tarafı rapora bunu yazmadı ve haftaya gene gelin gelirken 11.-13. Hafta ultrason ve ölçümlerini getirin tekrar bakıcam dedi bence tekrar para almak için aptal saptal ticari bir tavır sergiledi. Bizde bir proftan randevu bulabildik zar zor pazartesi o ne diyecek bilmiyorum.
Ayy ne bende dün sıksam süt mü gelir acaba dedim sonra cesaret edemedim ay ne güzel yaBen sıktım bılem sut gelıyo
Yok canım bebeğin dolapları atmıştım yaBuzdolabımı kuzum
Ya ilk başta hemen sinirlenmıyorum hani kibar olmaya çalışıyorum ama benim de bir noktam var ondan sonra çok kötü oluyor dünki Arçelik olayı gibi o kadar da konuştun anlatacağım nasıl yanlış yaptılar onu anlamıyorum ben mağdur oldum şimdiAyyy çok güzeldi o dolap hatırlıyorumüzüldüm yaaa. Çekişseydin iyice. Sinir oluyorum ben de işlerini düzgün yapmayan insanlara
Ay canım çok şükür ki öyle önemli bir şey yok. Bence o doktor cidden boş yapmış. Bence hiç canını sıkma. Tabi başka bi dr görsün içiniz rahat eder.
Merhaba canım bu ara seni sinirlenindiren sinirlendirene ya. Sen dolap içine yerleşeceklerini hazırla bence ağırlaşmadan ütüleri falan olsun bi çarşafa sar koy kenara. Gelince dolaba yerleştirmesi kalsın.Merhaba kızlar herkese iyi günler çok sinirlerim bozuldu dolap siparişi vermiştim yanlış dolap yapmışlar siparişimi 20 gün gecikecek iyice ağırlaşmış olacağım zaten erken gelme ihtimalide vardı canım sıkıldı gerçekten
Sütten cok şeffaf beyaz arası bı sıvı daha dogrusu kendısı akmıştı bende acaba dedım baktım evet memısten gelmısAyy ne bende dün sıksam süt mü gelir acaba dedim sonra cesaret edemedim ay ne güzel ya
Bak bana da merak ettirdin olmaz ki amaSütten cok şeffaf beyaz arası bı sıvı daha dogrusu kendısı akmıştı bende acaba dedım baktım evet memısten gelmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?