2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok canım bebeğin dolapları atmıştım ya
Olsun kuzum daha cok var 20 gun de gelse ıkı gune yerleşir benım 34 haftalıkken falan gelmişti dolaplarım odası , rıskım var dıye dusunme daha vaktımız var cok sukur stres yapma 20 gun sonra kesın gelecekse

Merhaba canım bu ara seni sinirlenindiren sinirlendirene ya. Sen dolap içine yerleşeceklerini hazırla bence ağırlaşmadan ütüleri falan olsun bi çarşafa sar koy kenara. Gelince dolaba yerleştirmesi kalsın.
Canım ben zaten yıkayıp ütüledim temiz bir hurca katladım koydum sadece valiz için düzenleyiciler almıştım onları yerleştiremedim onları da şimdi yıkadım benim biraz erken olma riski var diye hazırlamayı düşünüyordum artık onları hazırlayacağım odası kalacak üzüldüm ama o kadar eşya aldım ettim yerleştirmek istiyodum şimdi de güvensizlik oluşturdu ya gene yanlış olursa sağlık olsun ne diyelim

Sütten cok şeffaf beyaz arası bı sıvı daha dogrusu kendısı akmıştı bende acaba dedım baktım evet memısten gelmıs
İyi inşAllah doğumdan sonra hemen gelecek
Olsun kuzum daha cok var 20 gun de gelse ıkı gune yerleşir benım 34 haftalıkken falan gelmişti dolaplarım odası , rıskım var dıye dusunme daha vaktımız var cok sukur stres yapma 20 gun sonra kesın gelecekse
İşte şimdi güvensizlik oluştu ben anlamadım yani eşime dedim bir daha da sen konuş beni ciddiye mi almıyorlar ne

Olmaz olmaz iki kere aynı hatayı da yapmazlar. Benimkinin odası bile yok, bebişler sağlıklı olsun biz sağlıklı olalım yeter. Sıkma canını. Napıyo oğluş döndü mü eski hareketine

Yok canım bebeğin dolapları atmıştım ya
Kuzum yaa sıkma canını. Eşin falan da konuşsun biraz çıkışsın adamları sıkıştırsın gönderirler..
Malesef mobilyada böyle talihsizlikler olabiliyo.
Ben de ikeadan dolap aldım 1 ay önce. Gövdesi yoktu stokta 1 aydır bekliyorum yeni gelmiş alıp getirdik. Şimdi de kapakları yok onu bekliyoruz :d

Her şeyi yıkayıp ütülediysen dolabı yerleştirmesi kolay hiç sıkma canını <3

Olmaz olmaz iki kere aynı hatayı da yapmazlar. Benimkinin odası bile yok, bebişler sağlıklı olsun biz sağlıklı olalım yeter. Sıkma canını. Napıyo oğluş döndü mü eski hareketine
İyi canım dün akşam hareketliydi sabahta hareket etti bu saatler zaten çok hareket etmez ben de çok kuruntu yapıyorum galiba

Keşke ikeadan alsaydım demedim değil gerçi ben aldıktan sonra fiyatı baya arttı güle güle kullansın bebişin canım
Evet eşyalarını yıkadım ütüledim işte odasına dolaplar kurulacak odası düzenlenecek valizimi hazırlamadım bir de eylül gibi genel bir temizlik olur her şey düzgün ilerlerse inşAllah

İşte bizde öyle hissettik bugün git haftaya gel demesi zaten direk ne alaka diye düşündürüyor insana
Biraz garip ve sacma bı yaklaşım olmus sankı bence hıc kafana bıle takma gıdecegım yenı doktorda sana olumlu konuşacaktır emınımkı
Ay inşallah canım cidden çok dua ediyorum inşallah Allah kabul eder sağlıkla bebişlere kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…