2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Alsan da eğer dolabın içini kendin tasarlarsan ellerinde o an tasarımın her parçası olmayabiliyor. Stok gelsin diye bekliyosun. Mobilya işinde her zaman aksaklık oluyor anlayacağın kuzucum. O yüzden hiç canını sıkıp bebişini de üzme
Geç olsun güç olmasın güle güle kullansın bebişlerimiz <3

Kızlar soğuk su içmekten hasta oldum boğazım ağrıyor dizlerim ağrıyor parol içtim Bi tane içince iyi oluyorum etkisi geçince kötü

Kızlar soğuk su içmekten hasta oldum boğazım ağrıyor dizlerim ağrıyor parol içtim Bi tane içince iyi oluyorum etkisi geçince kötü
Canım boğaz ağrısı için bana doktorum ilk aylarda pastil önermişti şekersiz bepanthen pastil tadı iğrenç ama bak bir istersen rahatlatıyordu baya

Anlamadım canım.Benim şeker yükleme oldu ama degerler iyi suyum fazla ama nedeni yokmuş.. sende şeker varsa diyetleri var canım onları yap instagramda varmış hem bebek kilo alıyormuş hem şeker tuketmkyormussun Bi arkadaşım soylemisti

Ayyy inşallah canim Bi sknti olmaz.Benim bebegim iri de değil hatta tam tersi geride demislerdi.Masallah canim sağlıcakla kucağına al inşallah.

Hafif beyaz gibiydi
Amniyon sıvısı şu an 750 ml civarında yani az akmaz ama şu an bebek büyüdüğü için meyhane kasları gevsiyor ya bende uzun zamandır oluyor idrar kaçırma ya da akıntı diye tahmin ediyorum. Çünkü amnsivisi durmadan gelir baya ıslatır en güzeli doktora gidip içini rahatlatmak

Ay hep merak ediyordum acaba aşağı yukarı ne kadar diye. Baya varmış o zaman

Amin canım inşAllah doğru söylüyorsun

Kızlar bugün baya ayakta kaldım evi bir temizliğim dedim hafif yaptığım şeyde toz almak işte çamaşır attım çıkardım Ütü yaptım çok az şimdi yemeği koydum acayip belim ağrıyor böyle bir şey yok bebişte toplandı belimin ortası çatladı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…