2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu aldiklarimda yeni dogan yazmıyor canım, seninkiler de yazıyor mu peki?
freejourney
kızlar Mustelanın losyonun (avokadolu olan) içeriği temiz değil diye ben çok duydum. Çok araştırdım Badger's, Burt's Bees ve Heaven on Earth baya iyiler. Fiyatları yüksek ama ilk 6 ay için bunlardan tercih ettim ben.
Trukid ve incia için de çok iyi dediler ama onların içeriğine henüz bakmadım.

Benim de oldu ya kuzucum geçer o merak etme gözlemlemek daha iyi olur üzülme gececek
Ben de sana onu soracaktım canım ya. Bizim senle haftalarımız da aynı. Sana da ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ya sende de kasılma çıkmıştı değil mi canım? Ay içimi biraz rahatlat yaaa valla çok ihtiyacım var

Ivy ile başlayan bi marka daha vardı sanırım ona baktın mı hiç?

Atarım nst canım@ebru_can_ebru çekilenleri hep alıp götürdüler yeni çekilince mutlaka atarım buraya.

Iva natura imiş canım yanlış yazmışım
İçeriği bu kadar yazıyor. Ama sadece bunlar değildir çünkü %100 doğal içerik olurdu o zaman.
Önemli olan diğer kısım aslında ama bir kaç yere baktım bulamadım. Görürsem paylaşırım ama yine de fena durmuyor şimdilik. Tabi o diğer kısım da önemli

Eklentiler

• IMG_3769.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 62
Yaptılar canım ikinci dozu olamadım alerjik reaksiyon oldi cildimde. Leke de olmuştu ya ondan yaptılar kasilmalarimiz zaten olması normal düzenli ve doğum sancısı olmasın yeter

Iva natura imiş canım yanlış yazmışım
Bir de buna bak istersen. Ben şampuan olarak bunu aldım. Hatta bir adam vardı mühendisinoğlu sanırım onun da yıldızları listesindeydi bu ürün. Sonra doktoranne diye bir kadın var o da paylaştı derken ben iyice emin oldum. Fiyatı düşmüş bu arada ben aldığımda daha pahalıydı

Eklentiler

• IMG_3770.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 57
Evet bende ecowell aldım kızım ile beraber kullanacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…