2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim aldığım siveno sıvı canım ama fiyatı uçmuştu. Geçen ay başı 280 e aldım bunu şu an 490
Canım ben hala almadım deterjanı ama hb de fiyatı böyle 3 tane alınca 351e geliyor

Eklentiler

• Screenshot_20230803_133519_Hepsiburada.webp
    27 KB · Görüntüleme: 51
Canım ben hala almadım deterjanı ama hb de fiyatı böyle 3 tane alınca 351e geliyor
Yine trendyoldan iyiye geliyor. 3lü bi süre götürür herhalde zaten küçük küçük herşey çok kullanılmaz gibi geliyor makine dolmayacağı için

Çok geçmiş olsun çok sevindim canım her şeyin normal ilerlemesini sağlıkla gelsin minnoşumuz

Canım biraz önce yapıldı çok şükür ki çıkmadı ağrım dediler. Şu an bebek de sen de iyisin dediler. Eki Görüntüle 3281593

40 üzerinde düzenli olursa , o zaman doğum düşünülüyormuş. Grafik 40 üzerine zik zak oluşturmalı yani.
Senin iyi şuan. Düzensiz bile çıkmamış anladığım kadarıyla

Çok geçmiş olsun canım dualarım sizinle

40 üzerinde düzenli olursa , o zaman doğum düşünülüyormuş. Grafik 40 üzerine zik zak oluşturmalı yani.
Senin iyi şuan. Düzensiz bile çıkmamış anladığım kadarıyla
Aynen canım dün düzensiz bir şekilde vardı. Bu son nst de çıkmadı psikolojik olur mu bilmiyorum ama ablamlar geldi moralim düzeldi falan o da beni rahatlatmış olabilir

Kızlar şimdide ehliyetimi kaybettim kimliğimde yok benim üstümde birşeyler var gerçekten
Haydaa geçmiş olsun. Ehliyet kayıp yenileme ücreti 769 TL Eşimin çanta kaybından ötürü öğrendik. Yok mu büyüklerden şöyle sana okucak kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…