2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun canım daha iyisindir inşAllah dualarım sizinle önlem alınması iyi olmuş

Bende öyle hissediyorum kuzum bir şey olmayacak Allahın izniyle bizide habersiz bırakma

Ay ben çamaşır sabunu da almadım benim makine nedense toz deterjan vs eritmiyor mecbur sıvı deterjan kullanıyorum. Bebiş için de öyle almam lazım. Daha araştıemak lazım ooy oy bitmiyor

Bepantolun pişik önleyici kremini aldım ayrıyetten bir aydan sonrası için sudokrem aldım ben
Burdaki kızlar ecowell diye şampuandan bahsediyordu onu araştırdım içeriği temiz ondan aldım losyonuda ecowell tercih ettim birde sebamed ekstra yumuşak bebek bakım kremini aldım görümcelerim kullanıyordu
Deterjan siveno ve uni baby var sıvı detarjan olarak

Benim de oldu ya kuzucum geçer o merak etme gözlemlemek daha iyi olur üzülme gececek

Bana atsana nst ni

Ay ben çamaşır sabunu da almadım benim makine nedense toz deterjan vs eritmiyor mecbur sıvı deterjan kullanıyorum. Bebiş için de öyle almam lazım. Daha araştıemak lazım ooy oy bitmiyor
Benim aldığım siveno sıvı canım ama fiyatı uçmuştu. Geçen ay başı 280 e aldım bunu şu an 490

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-03-10-13-24-073_trendyol.com.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 41
Bende öyle hissediyorum hiç bişe olmayacak ve vaktinde gelecek inş

Yok kuzum benimki haftası ile uyumlu aslında önden 1-2 trimesterda gitmişti şimdi uyumluydu en son
Ama demek ki büyüdükçe yer de daraldıkça hareketleri değişiyor sanırım Maşallah Lina kuzuma

Kızlar boğaz enfeksiyonu olmuşum majezik sprey verdi 3.trimesterda ilaç kategorisi d dir diyor sağlıkçılar Bi aydınlatabilir mi sıkayım mı
Gebelikte a ve b grubu güvenli d grubu çok çok gerekli olursa kullanılması Önerilen bir ilaç grubu bence doktoruna danış bir de tuzlu ile gargara yap kuru dut kaynatıp içenler var onu felan araştırıp deneyebilirsin

Keşke bende denk gelsem alırdım bu arada korsem geldi taktım kaşık ağrıma iyi gelecek mi bakalim
Şu kdv zammı muhabbetini duyunca hemen girip almıştım keşke atsaymışım buraya da aklıma gelmedi hiç. Ama bu kadar artış da beklemiyordum.
İnşallah iyi gelir ağrılarına, oldu dimi sıkması falan yok

Yok kuzum benimki haftası ile uyumlu aslında önden 1-2 trimesterda gitmişti şimdi uyumluydu en son
Ama demek ki büyüdükçe yer de daraldıkça hareketleri değişiyor sanırım Maşallah Lina kuzuma
Benımde suan oyle ort gidiyor bakalım bundan sonrası nasıl gıdecek merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…