Kızlar nst bağlandı. Sancı çıkmadı ama düzensiz rahim kasılması var dedi dr. Yatışım yapıldı. 2-3 gün gözlemleyelim dedi. Ciğer geliştirici ilaç yaptılar. Yarın bir doz daha yapılacak. Olası bir erken doğuma hazırlık, önlem amaçlı dedi . Dua edin kızlar
Ben kendimi iyi hissediyorum kızlar evdeki halim gibi sabah tekrar nst bağlandı. Yine kasılmalar varmış. Düzenli değilmiş kasılmalar. Ailem geldi çantamızı vs hazırlayacaklar. Hazırlığımızı yapıp önlemi alıp bekleyeceğiz artık. Dua edin kızlar korkuyorum. Ama içimden bir his de sorun olmayacak eve gideceğiz diyor. Şimdilik durum böyle
Bende almadım onları ya, bitek bebek çamaşır sabunu aldım sivenonun. Bi de güneş kremi aldım Onu da göbeğime sürdüğüm kremde bebek güneş kremi olsun dedim tarihi uzundu o da siveno. Diğerlerinde hiç bilmiyorum mustela olabilir
Ay ben çamaşır sabunu da almadım benim makine nedense toz deterjan vs eritmiyor mecbur sıvı deterjan kullanıyorum. Bebiş için de öyle almam lazım. Daha araştıemak lazım ooy oy bitmiyor
Muhtemelen kuzum senin için sayfaya baktım ama bulamadım öyle söylediğini. Ama eminim bunu söylediğinden. Avokadolu olan yeni doğan için uygun değil ama diğer ürünlerini güvenle alabilirsiniz demişti.
Ben de hala şampuan pişik kremi vs almadım nereden alsam bilemiyorum yaa bakalım
Bepantolun pişik önleyici kremini aldım ayrıyetten bir aydan sonrası için sudokrem aldım ben
Burdaki kızlar ecowell diye şampuandan bahsediyordu onu araştırdım içeriği temiz ondan aldım losyonuda ecowell tercih ettim birde sebamed ekstra yumuşak bebek bakım kremini aldım görümcelerim kullanıyordu
Deterjan siveno ve uni baby var sıvı detarjan olarak
Kızlar nst bağlandı. Sancı çıkmadı ama düzensiz rahim kasılması var dedi dr. Yatışım yapıldı. 2-3 gün gözlemleyelim dedi. Ciğer geliştirici ilaç yaptılar. Yarın bir doz daha yapılacak. Olası bir erken doğuma hazırlık, önlem amaçlı dedi . Dua edin kızlar
Ben kendimi iyi hissediyorum kızlar evdeki halim gibi sabah tekrar nst bağlandı. Yine kasılmalar varmış. Düzenli değilmiş kasılmalar. Ailem geldi çantamızı vs hazırlayacaklar. Hazırlığımızı yapıp önlemi alıp bekleyeceğiz artık. Dua edin kızlar korkuyorum. Ama içimden bir his de sorun olmayacak eve gideceğiz diyor. Şimdilik durum böyle
Ay ben çamaşır sabunu da almadım benim makine nedense toz deterjan vs eritmiyor mecbur sıvı deterjan kullanıyorum. Bebiş için de öyle almam lazım. Daha araştıemak lazım ooy oy bitmiyor
Haraket edıyor saga sola dönüyor ayaklarını cekıyor kendıne derken dalgalanma oluyor hep senınkı önden gıdıyordu bıde dahs büyüktür mısal yerlerı daralınca anca bu kadar haraket olur yoğun olmaz dalgalanmada
Benım şuan dalgalanma anlık tıyrene sallama ve tekme hala var
Yok kuzum benimki haftası ile uyumlu aslında önden 1-2 trimesterda gitmişti şimdi uyumluydu en son
Ama demek ki büyüdükçe yer de daraldıkça hareketleri değişiyor sanırım Maşallah Lina kuzuma
Gebelikte a ve b grubu güvenli d grubu çok çok gerekli olursa kullanılması Önerilen bir ilaç grubu bence doktoruna danış bir de tuzlu ile gargara yap kuru dut kaynatıp içenler var onu felan araştırıp deneyebilirsin
Şu kdv zammı muhabbetini duyunca hemen girip almıştım keşke atsaymışım buraya da aklıma gelmedi hiç. Ama bu kadar artış da beklemiyordum.
İnşallah iyi gelir ağrılarına, oldu dimi sıkması falan yok
Yok kuzum benimki haftası ile uyumlu aslında önden 1-2 trimesterda gitmişti şimdi uyumluydu en son
Ama demek ki büyüdükçe yer de daraldıkça hareketleri değişiyor sanırım Maşallah Lina kuzuma