2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar boğaz enfeksiyonu olmuşum majezik sprey verdi 3.trimesterda ilaç kategorisi d dir diyor sağlıkçılar Bi aydınlatabilir mi sıkayım mı
Gecmis olsun canım. Evde gecirebilecegin doğal şeyler bulsan.. zencefil belki ıhlamur iyi gelir.. ben boğazım ağrıdığı zaman limon sıkıp sıcak su ile içiyorum..

Canım benim çok geçmiş olsun. Allahın izniyle her şey yoluna girecek. Dualarımız seninle

Papatyamaviss sanırım ilk defa hıçkırık hissettim Öyle çok sert bi atma değil, 2-3 saniyede bi hafif attı bi süre elim karnımdaydı öyle farkettim
Evet kuzum bu saatten sonra daha sık hıssederız oğlumda hıçkırmasa haraket bile etmezdi dogru duzgun ben hep hıçkırığını takıp ederdim

Çok geçmiş olsun. Bir an önce iyi olursunuz inşallah

Ben bu şampuanı almıştım kızlar, bu içerik yeni dogan için uygun mu yoksa 6 aydan sonra mı buna geçiliyor? Ayni şekilde vücut losyonu da aldım.. uygun mu yeni dogan bebekler için?

Eklentiler

• SmartSelect_20230803_093251_Trendyol.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 55
  • SmartSelect_20230803_093416_Trendyol.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 39
Ben kendimi iyi hissediyorum kızlar evdeki halim gibi sabah tekrar nst bağlandı. Yine kasılmalar varmış. Düzenli değilmiş kasılmalar. Ailem geldi çantamızı vs hazırlayacaklar. Hazırlığımızı yapıp önlemi alıp bekleyeceğiz artık. Dua edin kızlar korkuyorum. Ama içimden bir his de sorun olmayacak eve gideceğiz diyor. Şimdilik durum böyle

Ben bu şampuanı almıştım kızlar, bu içerik yeni dogan için uygun mu yoksa 6 aydan sonra mı buna geçiliyor? Ayni şekilde vücut losyonu da aldım.. uygun mu yeni dogan bebekler için?
İnstagramdaki annebebekdoktoru üzerinde avokado resmi olan müstela yeni doğana uygun değil diyordu sanki içerik açısından

Benim de içimden bir şey olmayacakmış gibi geçiyor inşallah doğdurur kuşum. Çok geçmiş olsun epey hareketli bir gece oldu senin için. Güzelce dinlen, iyi düşün

Yenıdogan ıcın olan üstünde yenıdogan yazıyor bunu bılemedım ama kullanılır neden kullanılmasın

Bende oyle hıssedıyorum kuzum o yuzden guzel guzel dınlen

Bir inceleyeyim o sayfayı canım, 6vaydan sonra mi kullanmak uygun o zaman..
Muhtemelen kuzum senin için sayfaya baktım ama bulamadım öyle söylediğini. Ama eminim bunu söylediğinden. Avokadolu olan yeni doğan için uygun değil ama diğer ürünlerini güvenle alabilirsiniz demişti.
Ben de hala şampuan pişik kremi vs almadım nereden alsam bilemiyorum yaa bakalım

Bencede sorun olmayacak, düzensiz kasılmalar bu dönemlerde zaten olabiliyor ki. Tedbir almak seninkisi, sağlıkla evinize gidiceksiniz

Evet bende baktım baya ama bulamadım.. basa da tutturmamis... aklım karıştı benimde canım ya, güvenli bir marka bulursan banada yazar mısın?

Bende almadım onları ya, bitek bebek çamaşır sabunu aldım sivenonun. Bi de güneş kremi aldım Onu da göbeğime sürdüğüm kremde bebek güneş kremi olsun dedim tarihi uzundu o da siveno. Diğerlerinde hiç bilmiyorum mustela olabilir

Ben epey araştırdım. Fiyatları yüksek ama bence en iyi marka Mustela.
Tercih meselesi tabi.

Ben yenidoğan için olanı aldım.
Farklı türleri var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…