2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim aldığım siveno sıvı canım ama fiyatı uçmuştu. Geçen ay başı 280 e aldım bunu şu an 490
Bende gratis indirimden bu sivenoyu 260 yada 245 e stoklamıştım epey aldım. Bu fiyatlara bende almamaylar önce biberon&emzik temizleyiciden güneş kremine kadar herşeyi almaya çalıştım indirimlerden ama kalan ufak tefek şeyler bile epey zamlandı

Losyon-krem-şampuan konusunda Burts Bees markasını çok düşünüyordum herkes memnun vs ama son yıllarda içeriğinde değişikliğe gitmişler sanırım bende detaylı inceleyemedim inceleyip değerlendireceğim. Genel olarak çamaşır deterjanı ve şampuanlar benim için çok önemli çünkü kardeşim ve eşime bir çoğu alerji gibi kaşıntı yapabiliyor

Yaptılar canım ikinci dozu olamadım alerjik reaksiyon oldi cildimde. Leke de olmuştu ya ondan yaptılar kasilmalarimiz zaten olması normal düzenli ve doğum sancısı olmasın yeter
Hadi inşallah beni de taburcu ederler de evime giderim ya. Dursun daha yaaaa çok erken

Oh sen bitirmişsin kuzu darısı başıma
Benim aldığım siveno sıvı canım ama fiyatı uçmuştu. Geçen ay başı 280 e aldım bunu şu an 490
490 ne yaaa. 1 kere alınacak ürün olsa verdiğim paraya acımam da devamlı alacağız yazık günah
Sıvı deterjan bakanlara miniorisi de öneririm ama o da kaç para oldu bılmıyorum
Bakayım canım ona da

Benim içim de çok önemliler çünkü bebekken çok hassasmış cildim. Annemler o zamanlarda Türkiyede pek bulamadıklarından yurt dışından getirmek durumunda kalmışlar hep. Bebeğimin cildi umarım bana benzemez hassaslık konusunda. Ama önceden önlemimi almak istiyorum ve sürekli içerik bakıyorum earth mama falan da var ama ithal ürün hepsi , kolay bulunmuyor. Deterjan için minioris iyi dediler hep, sen de bir bak. Ben daha ona karar veremedim

Hadi inşallah beni de taburcu ederler de evime giderim ya. Dursun daha yaaaa çok erken
Duracak duracak merak etmee. Ayrıca bu haftalardan sonra doğsa da toparlanırlar süreci zor olsa da eski korkum yok artık erken doğum konusunda benim. Geçen üçüz doğum yapmış gördüm instagramda 1.300 - 1.500 civarı kiloları hepsi de toparlanmış sonradan. Bizimkiler şimdiden o kilolarda. Ciğer geliştiricini de vuruldun takma kafana, tabiki gününü beklesin (ki bence sorun yok sende şu an) ama her türlü bebişin seninle artık

Sorma aldıklarıma sevinip almadıklarıma üzülüyorum

Of bende bu kategorının hıcbırseyını almadım daha son zamanda alırım dedım bı seferde
Eyvahlar olsun aman boşver ya zaten almadığımız herşey zamlandı ben bunları aldım mesela ama süt pompası almadım onun fiyatı 2 katı oldu ateş ölçer iki katı oldu hepimiz bi köşesinden yakaladık fiyat rüzgarını kesinlikle ilerde okuyup çalışıp bize bakar inşallah bu veletler

İnşallah canım yaaa dün 1.850 kg dedi dr. Neredeyse 2 kilo olmuş bile tontişim. Dayansın biraz daha teyzesi yaaa çok şükür ki içim rahat. Allah o gücü veriyor demekki cidden olumlu düşünüyorum

İnşallah canım yaaa dün 1.850 kg dedi dr. Neredeyse 2 kilo olmuş bile tontişim. Dayansın biraz daha teyzesi yaaa çok şükür ki içim rahat. Allah o gücü veriyor demekki cidden olumlu düşünüyorum
Bende öyleydim kuzum en güzeli çünkü bunlar olacak şeyler şükür Allah beterinden korusun

Ya var yıne ıyıkı almısım dıyıp zam yıyen de var bunlar ne kadar zam yerkı dıye dusundum

Bakayım canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…