Ben kendimi iyi hissediyorum kızlar evdeki halim gibi sabah tekrar nst bağlandı. Yine kasılmalar varmış. Düzenli değilmiş kasılmalar. Ailem geldi çantamızı vs hazırlayacaklar. Hazırlığımızı yapıp önlemi alıp bekleyeceğiz artık. Dua edin kızlar korkuyorum. Ama içimden bir his de sorun olmayacak eve gideceğiz diyor. Şimdilik durum böyle
Hepimiz hazır ol günlerine yaklaşıyoruz artık.İcini ferah tut, minnoş biraz heyecan katmak istedi sanırım.Guzel düşün güzel olsun, Allah yardım eder.Dualarım seninle
Selam kızlar otele geldiğimizden beri bu cadı hiç kıpırdamadı dün ve bugün hastaneye gittik çok şükür iyiymiş ömrümden bir 10 yıl gitti bence bu arada hatrımı soran atatalya
ve ebru_can_ebru
cansınız
Selam kızlar otele geldiğimizden beri bu cadı hiç kıpırdamadı dün ve bugün hastaneye gittik çok şükür iyiymiş ömrümden bir 10 yıl gitti bence bu arada hatrımı soran atatalya
ve ebru_can_ebru
cansınız
Yine iç açıcı bir haberhaha ben stoklarımı sağlam yaptım ama bende be alaka bilemiyorum bebek verneli aldım sanki bebeğin eşyalarına vermel koyucam yeni anne cehaleti diyebiliriz
Aynen canım dün düzensiz bir şekilde vardı. Bu son nst de çıkmadı psikolojik olur mu bilmiyorum ama ablamlar geldi moralim düzeldi falan o da beni rahatlatmış olabilir
22 agustosta alacağım canim okulda da 2 hafta çalışacağım seminer online olursa,doğumum 17 Ekim deMudur bey biraz kızacak ama eger dogumdan sonra aktarırsam dönemi hemen hemen kapatıyorum Bu benim 3.gebeligim canim her sorunu sor elimden geldiğinde senin ne zamana geliyor
Hiç sıkma canını sonlara doğru kendi haftalarını kilolarını yakalıyolarmış. Hemen korkutuyolar bizi. Bide ilk bebekse anne zaten tecrübesiz diye daha yangına körükle gidiyolar
Kızlar bebek bezi ne almayı düşünüyorsunuz? Bide hediyelik neye karar verdiniz ben molfix pure soft ve baby turco arasında kaldım kocama kızınca prima bile alasım geliyoda vicdanım el vermiyo
Kızlar bebek bezi ne almayı düşünüyorsunuz? Bide hediyelik neye karar verdiniz ben molfix pure soft ve baby turco arasında kaldım kocama kızınca prima bile alasım geliyoda vicdanım el vermiyo
Biz bezleri aldık stokladik canimİlk defa erkek çocuğum olacak kızlar da Bez skntisi yaşamadım inşallah burda da yaşamam çok artıyor diye stokladik ama
Biz bezleri aldık stokladik canimİlk defa erkek çocuğum olacak kızlar da Bez skntisi yaşamadım inşallah burda da yaşamam çok artıyor diye stokladik ama
Yok canım bu gece de buradayız. Yarın belki taburcuyum duruma göre bakacaklarmış. Bu gece de ciğer geliştirme iğnesi hapsolacak 2. dozu. ebru_can_ebru
şimdi ki nst sonucu da böyle canım bi baksana yine düşük çıktı bence bir iki hareket var ama şiddetli değil galiba dimi?
Hmm kolay gelsin canım Devlette Selim koncagül özelde Cengiz yıldız ama bu ara ikisine de ulaşamıyorum. Selim bey ameliyat olmuş hastanede sıra bulmakta zorlanıyorum. 2 gündür de Cengiz beyin muayenehanesini arıyorum ona da ulaşamıyorum.. Yarın Bi daha deneyip ona göre farklı Bi doktora kontrol amaçlı gitmeyi düşünüyorum 1 ayı geçti muayenenin üzerinden sen hangi doktora gidiyorsun??
Yok canım bu gece de buradayız. Yarın belki taburcuyum duruma göre bakacaklarmış. Bu gece de ciğer geliştirme iğnesi hapsolacak 2. dozu. ebru_can_ebru
şimdi ki nst sonucu da böyle canım bi baksana yine düşük çıktı bence bir iki hareket var ama şiddetli değil galiba dimi?
Ben sleppy aldım 1 paket 2 paket de goon alacağım. Başka almam. Goon kalıbı geniş erkek bebekler için daha iyi olacağını düşünüyorum minies de alabilirim stok yapmayacağım deneme yanılma. Hediyelik de dolap süsü olabilir çok az zaten 20 tane yeter
Hmm kolay gelsin canım Devlette Selim koncagül özelde Cengiz yıldız ama bu ara ikisine de ulaşamıyorum. Selim bey ameliyat olmuş hastanede sıra bulmakta zorlanıyorum. 2 gündür de Cengiz beyin muayenehanesini arıyorum ona da ulaşamıyorum.. Yarın Bi daha deneyip ona göre farklı Bi doktora kontrol amaçlı gitmeyi düşünüyorum 1 ayı geçti muayenenin üzerinden sen hangi doktora gidiyorsun??
Benim gitmediğim doktor kalmadi canim.Pinar Aksoy ahmet yıldız bakan forum da sevgi hoca, çiğdem hoca,nesrin ceylan aydın en son da çağdaş mavigok canım artık degisememBenim çoğul gebelikti aslinda kalbi durdu o yüzden çok gezdim kalbi dursa da emin olamıyor insan diğeri şuana kadar geldik çok şükür sağlıkla alırım insallah kuzum..hepimiz aliriz insallah sağlıkla minnoslari