2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hepimiz hazır ol günlerine yaklaşıyoruz artık.İcini ferah tut, minnoş biraz heyecan katmak istedi sanırım.Guzel düşün güzel olsun, Allah yardım eder.Dualarım seninle

Selam canım, otelde sen sürekli hareket halinde olunca da hissetmemişsindir muhtemelen. İyi olmanıza sevindim

Aha öğretmen buldum canım 32. De çalışabilşr raporu alacak mısın? Kaçıncı haftadasın, yaz tatiline denk geliyor ya almak lazım mı bilemedim
22 agustosta alacağım canim okulda da 2 hafta çalışacağım seminer online olursa,doğumum 17 Ekim deMudur bey biraz kızacak ama eger dogumdan sonra aktarırsam dönemi hemen hemen kapatıyorum Bu benim 3.gebeligim canim her sorunu sor elimden geldiğinde senin ne zamana geliyor

Kızlar bebek bezi ne almayı düşünüyorsunuz? Bide hediyelik neye karar verdiniz ben molfix pure soft ve baby turco arasında kaldım kocama kızınca prima bile alasım geliyoda vicdanım el vermiyo
Biz bezleri aldık stokladik canimİlk defa erkek çocuğum olacak kızlar da Bez skntisi yaşamadım inşallah burda da yaşamam çok artıyor diye stokladik ama

Eklentiler

• 16910818704278375254457931759299.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 80
Biz bezleri aldık stokladik canimİlk defa erkek çocuğum olacak kızlar da Bez skntisi yaşamadım inşallah burda da yaşamam çok artıyor diye stokladik ama
Vaaaooovv altlara doğru iniyo ben son zamana bıraktım onu yaa bu ay alıcamda ne alsam diyorum hediyelik yaptırdın mı?

Cıktınmı hastaneden kuzummm
Yok canım bu gece de buradayız. Yarın belki taburcuyum duruma göre bakacaklarmış. Bu gece de ciğer geliştirme iğnesi hapsolacak 2. dozu. ebru_can_ebru şimdi ki nst sonucu da böyle canım bi baksana yine düşük çıktı bence bir iki hareket var ama şiddetli değil galiba dimi?

Eklentiler

• IMG_1440.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 79
Hangi doktora gidiyorsun canimYenişehir de çalışıyorum canim mezitli de oturuyorum
Hmm kolay gelsin canım Devlette Selim koncagül özelde Cengiz yıldız ama bu ara ikisine de ulaşamıyorum. Selim bey ameliyat olmuş hastanede sıra bulmakta zorlanıyorum. 2 gündür de Cengiz beyin muayenehanesini arıyorum ona da ulaşamıyorum.. Yarın Bi daha deneyip ona göre farklı Bi doktora kontrol amaçlı gitmeyi düşünüyorum 1 ayı geçti muayenenin üzerinden sen hangi doktora gidiyorsun??

Yok canım.onlar bebek hareketidir öyle sancı olmaz maşallah harika nst

Vaaaooovv altlara doğru iniyo ben son zamana bıraktım onu yaa bu ay alıcamda ne alsam diyorum hediyelik yaptırdın mı?
Ben sleppy aldım 1 paket 2 paket de goon alacağım. Başka almam. Goon kalıbı geniş erkek bebekler için daha iyi olacağını düşünüyorum minies de alabilirim stok yapmayacağım deneme yanılma. Hediyelik de dolap süsü olabilir çok az zaten 20 tane yeter

Benim gitmediğim doktor kalmadi canim.Pinar Aksoy ahmet yıldız bakan forum da sevgi hoca, çiğdem hoca,nesrin ceylan aydın en son da çağdaş mavigok canım artık degisememBenim çoğul gebelikti aslinda kalbi durdu o yüzden çok gezdim kalbi dursa da emin olamıyor insan diğeri şuana kadar geldik çok şükür sağlıkla alırım insallah kuzum..hepimiz aliriz insallah sağlıkla minnoslari

Kızlar bebek bezi ne almayı düşünüyorsunuz? Bide hediyelik neye karar verdiniz ben molfix pure soft ve baby turco arasında kaldım kocama kızınca prima bile alasım geliyoda vicdanım el vermiyo
Ben molfix aldım. Hediyelik de açacaklı ayak şekilli magnet yaptırıyorum bi de çikolata yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…