2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet goonu bende sonrasında kullanmayı düşünüyorum. Bende hediyelik 20-30 tane yaptırıcam ama karar veremedim farklı bişey olsun istiyorum

Anneler , sabah doktora gittim, sağ kaburga kemiği altında oluşan ağrı için.Bebek ve suyumuz iyiymiş, 1160 Gr olmuş.Kan ve idrar tahlili yapıldı.Biraz enfeksiyon çıktı kanda.İdar yolu enfeksiyonuna bağladı olayı.Ama idrar sonucunda sıkıntı yoktu.Monuril ve kasılma için ilaç yazıyorum, haftaya gel kültür bakalım dedi.

Ben kızım da prima ve minies dışında kullanamadım bilmiyorum valla. Ama içeriği temiz uygun fiyatları değerlendirmek lazım çünkü hersey çok pahalı canlar mesela indirim baz alınarak bakınca sleppy ve baby turco çok mantıklı. İlk aylar günde ortalama 8 10 bez kullanılıyor. Sık değişim olacak yani ama bebeğin kilosu bacak tipine göre no değişimi oluyor. Bir günde belli.eder alerjik bezler zaten direk kızarır

Bebenın altında ıkı kılo poset sallanıyor gıbı benım sevdıgım bezler prıma molfıx goon , ben molfıx tercıh ederım
Yaa ahahaha hiç gülceğim yoktu en güzeli prima tabide tanesi 5 küsüre geliyo. Gerçi kocam son zamanlarda sinirlendiriyo ona inat alırımda ama tabi molfix gönlümde

Bence mınıes de guzel bez ama turco hoşlanmadım

İnşallah iyisindir canim gecmis olsun fazla yorma kendini

Kızların popoşları biraz daha hassas oluyo bide benim ilk bebeğim tam hesaplıyamıyorum ne ne kadar gider acaba diye

Bu ara beynim uyuşuyor sanki böyle beni terk etmiş gibi halsizlik var sizde de oluyor mu ağrı dönme de değil bir dengesizlik söz konusu
Ben artık bi doğursam derdindeyim sürekli bi yerim ağrıyo yatakta dönerken ağrıyo kalkıyorum ağrıyo yürüyorım ağrıyo. Bu nasıl hamilelik yaa hiç hoş değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…