Primayı kullanmanı yavsiye etmem molfixin pure serisi güzel ama görümcem kullaniyor şuan gayet memnun surekli altinda kalmazsa bez rahatsız etmez birde kremini sure tamamdırBende kimisine yaptığını okudum bakalım denicem o yüzden stok yapmıcam cok prima yapmıyormus galiba bir tek canım öyle mi
3-4 bi müddet devam edilir. Pişik yapmazsa alırım artık onlarıBen oyle yaptım denk gelirse 3 no alırım 2 nın ne kadar gıdecegı bellı olmaz da 3 kesın kullanılır
Hamur isi yedigim gün fenalasıyorum yeni farkettm bunuda kizimda bacaklarim resmen 3 katı olmustu annemde cok ödem tutarmış sadece ayak bileklerimde oluyor bazen yuzumde yedigime gore degisiyor ne garipse sevindim iyi olmana bayadir da gelemiyorum sıcak hava beni mahvetti uyku uyuyamiyoyaCok şükür iyiyim son bı haftadır da bakalım sıcak benı cok etkıledı şükür ödemim hiç yok kuzum
Hamurlu gıdalar makarna da dahil yemis isen sisiyorsun maden suyu ile ilgili degil ben gectigimiz hafta deneyimledim hala ayak bileklerim sisiyor birde genetik faktörler
Canim.sodyum oldugu icin odemi olanlsra zarari oluyormusHamurlu gıdalar makarna da dahil yemis isen sisiyorsun maden suyu ile ilgili degil ben gectigimiz hafta deneyimledim hala ayak bileklerim sisiyor birde genetik faktörler
Evet havalar fena terlemekten iyileşemiyorum iki haftadır grıbım cam açmasam uyuyamıyorum açsam terlıyorum yıne gece ayazı vuruyor ya vantılator karsısında dısarı olabıldıgnce mın cıkıyorum Ağustos sonu gıbı hafıften serınleme gozukuyor Bursa için bakalımHamur isi yedigim gün fenalasıyorum yeni farkettm bunuda kizimda bacaklarim resmen 3 katı olmustu annemde cok ödem tutarmış sadece ayak bileklerimde oluyor bazen yuzumde yedigime gore degisiyor ne garipse sevindim iyi olmana bayadir da gelemiyorum sıcak hava beni mahvetti uyku uyuyamiyoya
Böyle durumlar olmasin ya olursa diye ben Google fotoğraflara atiyorum otomatik silinmuor hicbirsey sizde deneyin bundan sonrasi elinizde olur bari belki öyle bir uygulamasi varsa ayni hesbai bilgisayardan acip onlara ulaşabilirsinizBen bikaç tane kendime almıştım onlar var. Bulunduğu arabadan inerken çantasını bırakmış şoförde arabayı kilitlememiş gitmiş çantaPolise bildirdiler mi diye sormadım ama sanırım bildirmemişler zaten bir şey çıkmaz demişlerdir. Telefonu da hiç çantaya koymaz normalde hep arka cebinde olur olacak ya çantaya koyacağı tutmuş. Maddi olarak gerçekten üzülmedim cana gelmesin de manevi olarak üzüldüm
Erzurum da sıcak yaniyoruz bird ehamilelik yakiyor sanki insanıEvet havalar fena terlemekten iyileşemiyorum iki haftadır grıbım cam açmasam uyuyamıyorum açsam terlıyorum yıne gece ayazı vuruyor ya vantılator karsısında dısarı olabıldıgnce mın cıkıyorum Ağustos sonu gıbı hafıften serınleme gozukuyor Bursa için bakalım
Hamur işi tuz cok ödem yaptırıyor kuzum dıkkat et
Ay canım geldi fotolar videolar geri , başka telefona takıp apple kimliğini girince aktarıldı otomatik çok şükür çok mutlu oldumBöyle durumlar olmasin ya olursa diye ben Google fotoğraflara atiyorum otomatik silinmuor hicbirsey sizde deneyin bundan sonrasi elinizde olur bari belki öyle bir uygulamasi varsa ayni hesbai bilgisayardan acip onlara ulaşabilirsiniz
Dogru diyirsun benim kiz dogdugunda daha iki günlük iken kaynananın eltileri geldiler cagarmis kaynanam yikamaya geldiler kese ile yikadilar 7 saat uyandiramadim cimdik atma ayaklarini acma altini acma kaldiramadm yemek yiyemedi sarilik oldu hastanelerde oerisan oldum şimdi nezaman gorumcem dogum yapti kaynanam yine bir lif goturmus yumsaxik diyor dedim onu sakin cikarma bile ben yikiycam dedim daha bir haftalik yoktu bebek 4 günluk falandi yıkadm korku oluyor ama insan kendine guvenmeli rabbime emanetiz hepimiz nasil ki karnimizda Rabbime emanetler ne haldeler doktora gitmeden bilemiyoruz dogdugundada oyle inşallah sag salim dogsunlarda yikamak en kolayi artik gozumde o travma kaldi bend edaha kimseye birakmam bebegimiBeni daha doğurmadan strese sokup depresyon hali getiriyorsunuz üstüme de. Zor olacağını zorlanacağımı biliyorum bunu çocuğumun geleceği için yapıyorum diye de tekrar tekrar hatırlat canım. Kızımda sadece 1 kere annemle kv beraber yıkadı sonra hep ben yıkadım eşimle. ya bırak biz yıkarız dediler bende dedim 1 yıkarsınız 2 yıkarsınız elinde sonunda bu çocugu ben tek başıma da yıkayacağım bırakın ben hallederim dedim. Ana kucağına asıp yemekte yaptım temizlikte yaptım. Sen çocuğun için en iyisini bilirsin tabiki fikirlerine daha önceki deneyimlerine ihtiyacın olabilir ama onlarda zamanında herşeyi 4 4lük yapmamışlar bir sürü doğru bildikleri yanlışları var. Sen kendine ve eşine güveniyorsan gerisini çokta takıp stres yapma kendine..
Nekadar sevindim ya çok şşükürAy canım geldi fotolar videolar geri , başka telefona takıp apple kimliğini girince aktarıldı otomatik çok şükür çok mutlu oldumGiden para olsun çıkacağı varmış demek ki
Bugün haberlerde salı günü düşüyor yine dediler inşallah düşer biraz.Evet havalar fena terlemekten iyileşemiyorum iki haftadır grıbım cam açmasam uyuyamıyorum açsam terlıyorum yıne gece ayazı vuruyor ya vantılator karsısında dısarı olabıldıgnce mın cıkıyorum Ağustos sonu gıbı hafıften serınleme gozukuyor Bursa için bakalım
Hamur işi tuz cok ödem yaptırıyor kuzum dıkkat et
Canım benim geçmiş olsun. Çok bir sıkıntı çıkmamasına sevindim ♥ enfeksiyon bende de çok az çıkıyor doktor idrarda yanma vs gibi rahatsız edici şeyler olmafığı sürece çok önemli değil diyor. Bol bol su içAnneler , sabah doktora gittim, sağ kaburga kemiği altında oluşan ağrı için.Bebek ve suyumuz iyiymiş, 1160 Gr olmuş.Kan ve idrar tahlili yapıldı.Biraz enfeksiyon çıktı kanda.İdar yolu enfeksiyonuna bağladı olayı.Ama idrar sonucunda sıkıntı yoktu.Monuril ve kasılma için ilaç yazıyorum, haftaya gel kültür bakalım dedi.
Ay yeminle ben de öyleyim. Çalışırken aklım duruyor iş yapamıyorum üstelik sıcaklar da vurunca iyice mala bağlıyorum jdşdkdşkfBu ara beynim uyuşuyor sanki böyle beni terk etmiş gibi halsizlik var sizde de oluyor mu ağrı dönme de değil bir dengesizlik söz konusu
Ben artık bi doğursam derdindeyimsürekli bi yerim ağrıyo yatakta dönerken ağrıyo kalkıyorum ağrıyo yürüyorım ağrıyo. Bu nasıl hamilelik yaa hiç hoş değilmiş
Sıcaklardan mı nedir bunaldım geçmek bilmiyo günlerCanım benim geçmiş olsun. Çok bir sıkıntı çıkmamasına sevindim ♥ enfeksiyon bende de çok az çıkıyor doktor idrarda yanma vs gibi rahatsız edici şeyler olmafığı sürece çok önemli değil diyor. Bol bol su iç
Ay yeminle ben de öyleyim. Çalışırken aklım duruyor iş yapamıyorum üstelik sıcaklar da vurunca iyice mala bağlıyorum jdşdkdşkf
ben de sık sık bu 2 ay nasıl geçecek diyorum valla Allah hepimizin yardımcısı olsun
Prima almadım şuan için elimde sleepy mevcut aklımda olsun sağol canımPrimayı kullanmanı yavsiye etmem molfixin pure serisi güzel ama görümcem kullaniyor şuan gayet memnun surekli altinda kalmazsa bez rahatsız etmez birde kremini sure tamamdır
Geçmiş olsunAnneler , sabah doktora gittim, sağ kaburga kemiği altında oluşan ağrı için.Bebek ve suyumuz iyiymiş, 1160 Gr olmuş.Kan ve idrar tahlili yapıldı.Biraz enfeksiyon çıktı kanda.İdar yolu enfeksiyonuna bağladı olayı.Ama idrar sonucunda sıkıntı yoktu.Monuril ve kasılma için ilaç yazıyorum, haftaya gel kültür bakalım dedi.
Aynen sıcaklar çok yordu bizleri bu sene hiç olmadığı kadar sıcak gidiyor havalar. Evden çıkılmıyor o yüzden de 37 ye kadar çalışıcam çalışmazsam hiç zaman geçmez bi meşguliyetin olması lazımSıcaklardan mı nedir bunaldım geçmek bilmiyo günlerdışarı çıksam çıktığıma bin pişman oluyorum bi bayılmadığım kalıyo evdede sıkıntıdan patlama derecesindeyim
Teşekkür ederimGeçmiş olsunMonurol gebelikte en çok kullanılan ilaç, bende içtim bikaç kere. İdrar enfeksiyonu ile kaburga ağrısı ilişkisi de değişik geldi. Bol bol su iç enfeksiyon için dr hep onu diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?