2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende kimisine yaptığını okudum bakalım denicem o yüzden stok yapmıcam cok prima yapmıyormus galiba bir tek canım öyle mi
Primayı kullanmanı yavsiye etmem molfixin pure serisi güzel ama görümcem kullaniyor şuan gayet memnun surekli altinda kalmazsa bez rahatsız etmez birde kremini sure tamamdır

Cok şükür iyiyim son bı haftadır da bakalım sıcak benı cok etkıledı şükür ödemim hiç yok kuzum
Hamur isi yedigim gün fenalasıyorum yeni farkettm bunuda kizimda bacaklarim resmen 3 katı olmustu annemde cok ödem tutarmış sadece ayak bileklerimde oluyor bazen yuzumde yedigime gore degisiyor ne garipse sevindim iyi olmana bayadir da gelemiyorum sıcak hava beni mahvetti uyku uyuyamiyoya

Evet havalar fena terlemekten iyileşemiyorum iki haftadır grıbım cam açmasam uyuyamıyorum açsam terlıyorum yıne gece ayazı vuruyor ya vantılator karsısında dısarı olabıldıgnce mın cıkıyorum Ağustos sonu gıbı hafıften serınleme gozukuyor Bursa için bakalım
Hamur işi tuz cok ödem yaptırıyor kuzum dıkkat et

Böyle durumlar olmasin ya olursa diye ben Google fotoğraflara atiyorum otomatik silinmuor hicbirsey sizde deneyin bundan sonrasi elinizde olur bari belki öyle bir uygulamasi varsa ayni hesbai bilgisayardan acip onlara ulaşabilirsiniz

Erzurum da sıcak yaniyoruz bird ehamilelik yakiyor sanki insanı

Böyle durumlar olmasin ya olursa diye ben Google fotoğraflara atiyorum otomatik silinmuor hicbirsey sizde deneyin bundan sonrasi elinizde olur bari belki öyle bir uygulamasi varsa ayni hesbai bilgisayardan acip onlara ulaşabilirsiniz
Ay canım geldi fotolar videolar geri , başka telefona takıp apple kimliğini girince aktarıldı otomatik çok şükür çok mutlu oldum Giden para olsun çıkacağı varmış demek ki

Dogru diyirsun benim kiz dogdugunda daha iki günlük iken kaynananın eltileri geldiler cagarmis kaynanam yikamaya geldiler kese ile yikadilar 7 saat uyandiramadim cimdik atma ayaklarini acma altini acma kaldiramadm yemek yiyemedi sarilik oldu hastanelerde oerisan oldum şimdi nezaman gorumcem dogum yapti kaynanam yine bir lif goturmus yumsaxik diyor dedim onu sakin cikarma bile ben yikiycam dedim daha bir haftalik yoktu bebek 4 günluk falandi yıkadm korku oluyor ama insan kendine guvenmeli rabbime emanetiz hepimiz nasil ki karnimizda Rabbime emanetler ne haldeler doktora gitmeden bilemiyoruz dogdugundada oyle inşallah sag salim dogsunlarda yikamak en kolayi artik gozumde o travma kaldi bend edaha kimseye birakmam bebegimi

Bugün haberlerde salı günü düşüyor yine dediler inşallah düşer biraz.

Canım benim geçmiş olsun. Çok bir sıkıntı çıkmamasına sevindim ♥ enfeksiyon bende de çok az çıkıyor doktor idrarda yanma vs gibi rahatsız edici şeyler olmafığı sürece çok önemli değil diyor. Bol bol su iç
Bu ara beynim uyuşuyor sanki böyle beni terk etmiş gibi halsizlik var sizde de oluyor mu ağrı dönme de değil bir dengesizlik söz konusu
Ay yeminle ben de öyleyim. Çalışırken aklım duruyor iş yapamıyorum üstelik sıcaklar da vurunca iyice mala bağlıyorum jdşdkdşkf
Ben artık bi doğursam derdindeyim sürekli bi yerim ağrıyo yatakta dönerken ağrıyo kalkıyorum ağrıyo yürüyorım ağrıyo. Bu nasıl hamilelik yaa hiç hoş değilmiş
ben de sık sık bu 2 ay nasıl geçecek diyorum valla Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sıcaklardan mı nedir bunaldım geçmek bilmiyo günler dışarı çıksam çıktığıma bin pişman oluyorum bi bayılmadığım kalıyo evdede sıkıntıdan patlama derecesindeyim

Primayı kullanmanı yavsiye etmem molfixin pure serisi güzel ama görümcem kullaniyor şuan gayet memnun surekli altinda kalmazsa bez rahatsız etmez birde kremini sure tamamdır
Prima almadım şuan için elimde sleepy mevcut aklımda olsun sağol canım

Geçmiş olsun Monurol gebelikte en çok kullanılan ilaç, bende içtim bikaç kere. İdrar enfeksiyonu ile kaburga ağrısı ilişkisi de değişik geldi. Bol bol su iç enfeksiyon için dr hep onu diyor bana

Sıcaklardan mı nedir bunaldım geçmek bilmiyo günler dışarı çıksam çıktığıma bin pişman oluyorum bi bayılmadığım kalıyo evdede sıkıntıdan patlama derecesindeyim
Aynen sıcaklar çok yordu bizleri bu sene hiç olmadığı kadar sıcak gidiyor havalar. Evden çıkılmıyor o yüzden de 37 ye kadar çalışıcam çalışmazsam hiç zaman geçmez bi meşguliyetin olması lazım

Geçmiş olsun Monurol gebelikte en çok kullanılan ilaç, bende içtim bikaç kere. İdrar enfeksiyonu ile kaburga ağrısı ilişkisi de değişik geldi. Bol bol su iç enfeksiyon için dr hep onu diyor bana
Teşekkür ederim Ağrıyı bı sure sonra aynı hizada arka tarafta da hissettiğim için böbrekten suphelenmis olmalı.

Bebek beziyle alakalı bir arkadaş sormuştu ancak yazdım bende Prima premium care almayı düşünüyordum ama içeriği düşünülenin aksineymiş ben şok nasıl oluyor her bebeğe ii geliyor içeriği harmonie serisi iyiymiş haberi paylaşıyorum umarım sizede fikir olur canlar

Eklentiler

• IMG_6722.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_6723.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_6724.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_6725.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_6727.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_6728.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_6729.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_6726.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…