Geçmiş olsun Monurol gebelikte en çok kullanılan ilaç, bende içtim bikaç kere. İdrar enfeksiyonu ile kaburga ağrısı ilişkisi de değişik geldi. Bol bol su iç enfeksiyon için dr hep onu diyor bana
Sıcaklardan mı nedir bunaldım geçmek bilmiyo günler dışarı çıksam çıktığıma bin pişman oluyorum bi bayılmadığım kalıyo evdede sıkıntıdan patlama derecesindeyim
Ben vücudumu özgürce kullanamamaktan şikayetçiyim. Eğilmek çok zor geliyo. Biraz yürüyorum karnımın orası burası acıyo. Sıcaklar ekstra etkiliyo üstelik mütemadiyen ellerim ve ayak altlarım yanıyo. Kabızlık desen cabası diyorum bi biteydi..
sonra minişim bi tekme atıyo eriyorum hepsi geride kalıyo analık böyle bir şeymiş galiba
Ben vücudumu özgürce kullanamamaktan şikayetçiyim. Eğilmek çok zor geliyo. Biraz yürüyorum karnımın orası burası acıyo. Sıcaklar ekstra etkiliyo üstelik mütemadiyen ellerim ve ayak altlarım yanıyo. Kabızlık desen cabası diyorum bi biteydi..
sonra minişim bi tekme atıyo eriyorum hepsi geride kalıyo analık böyle bir şeymiş galiba
Benimde karnımın sol üst tarafı ve sağ bacağımın kalçayla birleşim yeri yanıyor sanki yanmış sızlıyor gibi bacagımdaki tekrarlıyor sürekli kramp mı anlamıyorum can yakıcı ama buna da şükür
Hamileliğin en güzel tarafı sonunda 1 tane evladımın olacak olması rabbim isteyen herkese versin ama bilmiyorum çok kötü zamana denk geldim sıcaklık öldürüyooorrr
Aynen sıcaklar çok yordu bizleri bu sene hiç olmadığı kadar sıcak gidiyor havalar. Evden çıkılmıyor o yüzden de 37 ye kadar çalışıcam çalışmazsam hiç zaman geçmez bi meşguliyetin olması lazım
Bebek beziyle alakalı bir arkadaş sormuştu ancak yazdım bende Prima premium care almayı düşünüyordum ama içeriği düşünülenin aksineymiş ben şok nasıl oluyor her bebeğe ii geliyor içeriği harmonie serisi iyiymiş haberi paylaşıyorum umarım sizede fikir olur canlar
Erkek çocukluğumuz şekerleri vardı belki hstırlayam olur kesiliyo şekerler içleri desenli karpuz desen limon portakal falan onlardan yaptırayım dedim ama oda yencek gitcek kalıcılığı yok
Ayy Allah yardımcın olsun canım. Bende bayram dolayısıyla kaldıydım bi 15 günde örtü boğmuştu beni kayınpeder 5 dk dışarı çıksada kafamı havalandırsam derdindeydim. Zor oluyo öylede.
22 agustosta alacağım canim okulda da 2 hafta çalışacağım seminer online olursa,doğumum 17 Ekim deMudur bey biraz kızacak ama eger dogumdan sonra aktarırsam dönemi hemen hemen kapatıyorum Bu benim 3.gebeligim canim her sorunu sor elimden geldiğinde senin ne zamana geliyor
Ay süpersin canım. Semineri yeni bakanımız online yapmaz diyorlar. Bakalım bir de sana bu mesajı şu an hastaneden yazıyorum, 32 de bana çalışamazı çakarlar net hayırlısı
Kızlar bebek bezi ne almayı düşünüyorsunuz? Bide hediyelik neye karar verdiniz ben molfix pure soft ve baby turco arasında kaldım kocama kızınca prima bile alasım geliyoda vicdanım el vermiyo