2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın herkese öğretmen olanlara bir sorum olacak. Bizim 32. Hafta malum tatile denk geliyor yine de çalışabilir raporu almamıza gerek var mı? Bir de benim doğum Ekim başı görünüyor sez. Olacağı için. Seminer haftası 35. Haftada olacağım. O iki hafta çalışacak mıyım

Bugün haberlerde salı günü düşüyor yine dediler inşallah düşer biraz.
Ay hiç umudum yok sıcaklarına düşeceğine inş öyle olur Ben de çalışayım diyorum 37ye kadar ama çok ağırlaşırsam ne yaparım bilmiyorum, duruma göre bakıcam Şimdi 10 gğn izne çıkıcam gelince 32ye 10 gün kalıyor zaten belli olur.

Ya sabah kalkınca avuçlarımla tabanlarım ağrıyor benim de, karpal tünel olabiliyormuş gebeliğe bağlı sol elimde de ondan şüpheleniyorum Tekmeler de fayda etmiyor kaburgalarımı ittirmeye başladı bile, sağ kalça kemiğimle sağ kaburgalarıma da huzur yok Ancak sağ salim kucağıma geldiğinde kendini affettirecek
Hamileliğin en güzel tarafı sonunda 1 tane evladımın olacak olması rabbim isteyen herkese versin ama bilmiyorum çok kötü zamana denk geldim sıcaklık öldürüyooorrr
Hepimiz canım hepimiz
Kizlar sicaktan bahsetmissiniz ben 3. Aydir kayinvalidemin evinds kaliyorum bazi durumdan oturu ve tesetturluyum . Beni dusunup rahatlayabilirsiniz . Kayinpederimde hic evden cikmaz . Dusunun iste
Allah sana da sabır versin canım ya çok zor.

Ben doktora gittiğimde yürüdüğümde karnımın acıması normal demişti. Sen de bir sor istersen kuzum. Magnezyum alıyo musın? Krampsa magnezyum iyi geliyor çünkü.
Hamileliğin en güzel tarafı sonunda 1 tane evladımın olacak olması rabbim isteyen herkese versin ama bilmiyorum çok kötü zamana denk geldim sıcaklık öldürüyooorrr
Amiiinn, bu sene ayrı bir sıcak. Bu da bizim şansımıza malesef
Kizlar sicaktan bahsetmissiniz ben 3. Aydir kayinvalidemin evinds kaliyorum bazi durumdan oturu ve tesetturluyum . Beni dusunup rahatlayabilirsiniz . Kayinpederimde hic evden cikmaz . Dusunun iste
Allah yar ve yardımcın olsun ben evde don atlet geziyorum neredeyse gene de zorlanıyorum seni düşünemedim
Aman aman seninki epey yaramazmış doğunca bu yaşadıklarımızın hepsini unuturmuşuz öyle diyolar. Ona bel bağladık artık napalım

Ay süpersin canım. Semineri yeni bakanımız online yapmaz diyorlar. Bakalım bir de sana bu mesajı şu an hastaneden yazıyorum, 32 de bana çalışamazı çakarlar net hayırlısı
Bana da online olmaz gibi geliyor canım ama umarım olurTam olarak kaçıncı haftadasin hesaplaşalım eğer tatile geliyorsa onu doktoruna kinsuursun çalışabilir alirsın okul baslarsa calisamaza donusturursun dilekçe yazarsın eger tatile geliyorsa 1 haftada olsa degerlendir

2.gebeligim oyleydi çalışabilir aldim ama dayanamadım iki hafta çalışıp calisamaza dönüştürdüm dilekçeyle onu da doğum sonrasına aktardım.Ama bu fikrini okuldan kimseyle paylaşma 1HANIM

Sen işe gidip geliyorsun canım ben evdeyim ondan çalışırım diyorum inşallah bakalım. Havalar konusunda Antalya için çok ümitli değilim zaten de diğer arkadaşlar için düşebilir

Aman aman seninki epey yaramazmış doğunca bu yaşadıklarımızın hepsini unuturmuşuz öyle diyolar. Ona bel bağladık artık napalım
Ya yok çok usluydu aslında ama son haftalarda bi huy değiştirdi Ya da plasenta önde diye ben çok hissetmiyordum
Bebişi görmeyemi canım
Bugün bizimde var
inş çok güzel gecer doktor görüşmelerimiz
İnşallah ikinize de iyi görüşler
Sen işe gidip geliyorsun canım ben evdeyim ondan çalışırım diyorum inşallah bakalım. Havalar konusunda Antalya için çok ümitli değilim zaten de diğer arkadaşlar için düşebilir
Ya yolum çok kısa aslında o sıkıntı değil ama evde olsam farklı olurdu heralde İnşallah sorunsuz geçer de çalışırız bakalım

Başlamadılar magnezyuma sağlık ocağı verdi hastane vermedi ay görmen lazım hemen bacağıma bakıyorum o kadar can yakıcı ki sanırım başlıcam en son normal aralıkta çıkmıştı magnezyum ama sanırım artık yetmeyecek

Kızlar benim yılan hikayesine dönen şehir meselesi den dolayı büyük bir ihtimal olan Ankara için sizden tavsiye almak istiyorum Ankara’da yaşayanlar doktor ve fiyat bilgisi paylaşabilir mi zahide küçük çok tatlı bir doktor ama gebe takibi almıyor sanırım sizler nereye gidiyorsunuz

Benim de değerim normal çıkıyodu ama gene de verdiler kullanıyorum. Son zamanlarda kramp konusunda daha rahatım geceleri uyandırıyodu devamlı.. yeterli olsa bile desteklemek gerekiyomuş demek ki.
En azından doktora gidene kadar her gün muz-maden suyu yap kuzum onun da kramplara çok iyi geldiğini okudum hep.

Ankara da olsaydım bende Zahide Küçük e giderdim herhalde, instagramdan takip ediyorum, videoları izledikçe o sakin konuşmasıyla doğum çok kolaymış gibi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…