- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
Allah razı olsun çok faydalı olduRica ederim canım hepimiz bebişler için en iyisini araştırıyoruz faydam olduysa ne mutlu
Sendende canım benimAllah razı olsun çok faydalı oldu
Ben mevlute yaptıracağım doğuma cıkolata kolanya yeter dıye dusundum extra belkı kurabıyeSenin anahtarlığın nasıl bişey
Bugün haberlerde salı günü düşüyor yine dediler inşallah düşer biraz.
Ay hiç umudum yok sıcaklarına düşeceğine inş öyle olurAynen sıcaklar çok yordu bizleri bu sene hiç olmadığı kadar sıcak gidiyor havalar. Evden çıkılmıyor o yüzden de 37 ye kadar çalışıcam çalışmazsam hiç zaman geçmez bi meşguliyetin olması lazım
Ya sabah kalkınca avuçlarımla tabanlarım ağrıyor benim de, karpal tünel olabiliyormuş gebeliğe bağlı sol elimde de ondan şüpheleniyorumBen vücudumu özgürce kullanamamaktan şikayetçiyim. Eğilmek çok zor geliyo. Biraz yürüyorum karnımın orası burası acıyo. Sıcaklar ekstra etkiliyo üstelik mütemadiyen ellerim ve ayak altlarım yanıyo. Kabızlık desen cabasıdiyorum bi biteydi..
sonra minişim bi tekme atıyo eriyorum hepsi geride kalıyoanalık böyle bir şeymiş galiba
Hepimiz canım hepimizHamileliğin en güzel tarafı sonunda 1 tane evladımın olacak olması rabbim isteyen herkese versin ama bilmiyorum çok kötü zamana denk geldim sıcaklık öldürüyooorrr
Allah sana da sabır versin canım ya çok zor.Kizlar sicaktan bahsetmissiniz ben 3. Aydir kayinvalidemin evinds kaliyorum bazi durumdan oturu ve tesetturluyum . Beni dusunup rahatlayabilirsiniz . Kayinpederimde hic evden cikmaz . Dusunun iste
Evden çalışıyorum ondan rahatımVücudunda güç varsa çalışkendime lohusa takımı alcam valla cesaret edip çarşıya gidemiyorım
Ben doktora gittiğimde yürüdüğümde karnımın acıması normal demişti. Sen de bir sor istersen kuzum. Magnezyum alıyo musın? Krampsa magnezyum iyi geliyor çünkü.Benimde karnımın sol üst tarafı ve sağ bacağımın kalçayla birleşim yeri yanıyor sanki yanmış sızlıyor gibi bacagımdaki tekrarlıyor sürekli kramp mı anlamıyorum can yakıcı ama buna da şükür
Amiiinn, bu sene ayrı bir sıcak. Bu da bizim şansımıza malesefHamileliğin en güzel tarafı sonunda 1 tane evladımın olacak olması rabbim isteyen herkese versin ama bilmiyorum çok kötü zamana denk geldim sıcaklık öldürüyooorrr
Allah yar ve yardımcın olsun ben evde don atlet geziyorum neredeyse gene de zorlanıyorum seni düşünemedimKizlar sicaktan bahsetmissiniz ben 3. Aydir kayinvalidemin evinds kaliyorum bazi durumdan oturu ve tesetturluyum . Beni dusunup rahatlayabilirsiniz . Kayinpederimde hic evden cikmaz . Dusunun iste
Aman aman seninki epey yaramazmışYa sabah kalkınca avuçlarımla tabanlarım ağrıyor benim de, karpal tünel olabiliyormuş gebeliğe bağlı sol elimde de ondan şüpheleniyorumTekmeler de fayda etmiyor kaburgalarımı ittirmeye başladı bile, sağ kalça kemiğimle sağ kaburgalarıma da huzur yok Ancak sağ salim kucağıma geldiğinde kendini affettirecek
Ay bende yemek istiyorum minnos beslensin yiyeyim istiyorum hamilelik bittikten sonra yersem daha çok üzülürümUff bende can sıkıntısından iyice yemeğe vurdumne güzel zayıflamışsın biz üstüne koyalım
Ay çok güzel evet çok severdik o şekerleri çok tatlıErkekçocukluğumuz şekerleri vardı belki hstırlayam olur kesiliyo şekerler içleri desenli karpuz desen limon portakal falan onlardan yaptırayım dedim ama oda yencek gitcek kalıcılığı yok
Bana da online olmaz gibi geliyor canım ama umarım olurAy süpersin canım. Semineri yeni bakanımız online yapmaz diyorlar. Bakalımbir de sana bu mesajı şu an hastaneden yazıyorum, 32 de bana çalışamazı çakarlar net hayırlısı
Bebişi görmeyemi canımDimi ama bende ve bugun doktor var dışarlarda olucam hep gozum yemıyor
Bende mevlütte dağıtacağımBen mevlute yaptıracağım doğuma cıkolata kolanya yeter dıye dusundum extra belkı kurabıye
Sen işe gidip geliyorsun canım ben evdeyim ondan çalışırım diyorum inşallah bakalım. Havalar konusunda Antalya için çok ümitli değilim zaten de diğer arkadaşlar için düşebilirAy hiç umudum yok sıcaklarına düşeceğine inş öyle olurBen de çalışayım diyorum 37ye kadar ama çok ağırlaşırsam ne yaparım bilmiyorum, duruma göre bakıcam Şimdi 10 gğn izne çıkıcam gelince 32ye 10 gün kalıyor zaten belli olur.
Ya sabah kalkınca avuçlarımla tabanlarım ağrıyor benim de, karpal tünel olabiliyormuş gebeliğe bağlı sol elimde de ondan şüpheleniyorumTekmeler de fayda etmiyor kaburgalarımı ittirmeye başladı bile, sağ kalça kemiğimle sağ kaburgalarıma da huzur yok Ancak sağ salim kucağıma geldiğinde kendini affettirecek
Hepimiz canım hepimiz
Allah sana da sabır versin canım ya çok zor.
Ya yok çok usluydu aslında ama son haftalarda bi huy değiştirdiAman aman seninki epey yaramazmışdoğunca bu yaşadıklarımızın hepsini unuturmuşuz öyle diyolar. Ona bel bağladık artık napalım
İnşallah ikinize de iyi görüşlerBebişi görmeyemi canım
Bugün bizimde var
inş çok güzel gecer doktor görüşmelerimiz
Ya yolum çok kısa aslında o sıkıntı değil ama evde olsam farklı olurdu heraldeSen işe gidip geliyorsun canım ben evdeyim ondan çalışırım diyorum inşallah bakalım. Havalar konusunda Antalya için çok ümitli değilim zaten de diğer arkadaşlar için düşebilir
Başlamadılar magnezyuma sağlık ocağı verdi hastane vermedi ay görmen lazım hemen bacağıma bakıyorum o kadar can yakıcı ki sanırım başlıcam en son normal aralıkta çıkmıştı magnezyum ama sanırım artık yetmeyecekBen doktora gittiğimde yürüdüğümde karnımın acıması normal demişti. Sen de bir sor istersen kuzum. Magnezyum alıyo musın? Krampsa magnezyum iyi geliyor çünkü.
Amiiinn, bu sene ayrı bir sıcak. Bu da bizim şansımıza malesef
Allah yar ve yardımcın olsun ben evde don atlet geziyorum neredeyse gene de zorlanıyorum seni düşünemedim
Aman aman seninki epey yaramazmışdoğunca bu yaşadıklarımızın hepsini unuturmuşuz öyle diyolar. Ona bel bağladık artık napalım
Benim de değerim normal çıkıyodu ama gene de verdiler kullanıyorum. Son zamanlarda kramp konusunda daha rahatım geceleri uyandırıyodu devamlı.. yeterli olsa bile desteklemek gerekiyomuş demek ki.Başlamadılar magnezyuma sağlık ocağı verdi hastane vermedi ay görmen lazım hemen bacağıma bakıyorum o kadar can yakıcı ki sanırım başlıcam en son normal aralıkta çıkmıştı magnezyum ama sanırım artık yetmeyecek
Ankara da olsaydım bende Zahide Küçük e giderdim herhalde, instagramdan takip ediyorum, videoları izledikçe o sakin konuşmasıyla doğum çok kolaymış gibi geliyor :)Kızlar benim yılan hikayesine dönen şehir meselesi den dolayı büyük bir ihtimal olan Ankara için sizden tavsiye almak istiyorum Ankara’da yaşayanlar doktor ve fiyat bilgisi paylaşabilir mi zahide küçük çok tatlı bir doktor ama gebe takibi almıyor sanırım sizler nereye gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?