- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
Alma askımKızlar bir şey soracağım ya özellikle tecrübeli annelere.
Evde babynest gerekli mi? Dün kayınvalideme gittik sağolsun bir sürü şey almış bebişe.daha da alacakmış ama sormadan almak istememiş. Babynest görmüş pek hoşuna gitmiş, sordu alayım mı diye ben de dedim bilmiyorum ki gerekli mi bir yere taşırken falan da kullanılır gibi duruyor dedi. Dedim puset var onun için..
Gereksiz yer kaplayan bişey canım..Kızlar bir şey soracağım ya özellikle tecrübeli annelere.
Evde babynest gerekli mi? Dün kayınvalideme gittik sağolsun bir sürü şey almış bebişe.daha da alacakmış ama sormadan almak istememiş. Babynest görmüş pek hoşuna gitmiş, sordu alayım mı diye ben de dedim bilmiyorum ki gerekli mi bir yere taşırken falan da kullanılır gibi duruyor dedi. Dedim puset var onun için..
Hamama götürselerdi kiri çıkmamıştır onun tellak falan iyi olurdu töbe töbeDogru diyirsun benim kiz dogdugunda daha iki günlük iken kaynananın eltileri geldiler cagarmis kaynanam yikamaya geldiler kese ile yikadilar 7 saat uyandiramadim cimdik atma ayaklarini acma altini acma kaldiramadm yemek yiyemedi sarilik oldu hastanelerde oerisan oldum şimdi nezaman gorumcem dogum yapti kaynanam yine bir lif goturmus yumsaxik diyor dedim onu sakin cikarma bile ben yikiycam dedim daha bir haftalik yoktu bebek 4 günluk falandi yıkadm korku oluyor ama insan kendine guvenmeli rabbime emanetiz hepimiz nasil ki karnimizda Rabbime emanetler ne haldeler doktora gitmeden bilemiyoruz dogdugundada oyle inşallah sag salim dogsunlarda yikamak en kolayi artik gozumde o travma kaldi bend edaha kimseye birakmam bebegimi
Kelimesi kelimesine bu ben yaaBen vücudumu özgürce kullanamamaktan şikayetçiyim. Eğilmek çok zor geliyo. Biraz yürüyorum karnımın orası burası acıyo. Sıcaklar ekstra etkiliyo üstelik mütemadiyen ellerim ve ayak altlarım yanıyo. Kabızlık desen cabasıdiyorum bi biteydi..
sonra minişim bi tekme atıyo eriyorum hepsi geride kalıyoanalık böyle bir şeymiş galiba
Yere birşey düşürünce sinirleniyorum bende artıkBen vücudumu özgürce kullanamamaktan şikayetçiyim. Eğilmek çok zor geliyo. Biraz yürüyorum karnımın orası burası acıyo. Sıcaklar ekstra etkiliyo üstelik mütemadiyen ellerim ve ayak altlarım yanıyo. Kabızlık desen cabasıdiyorum bi biteydi..
sonra minişim bi tekme atıyo eriyorum hepsi geride kalıyoanalık böyle bir şeymiş galiba
Bizim doktor ağrıyı ödem de yapar dedi, habire bol su iç diyor. Ellerim ve bacaklarım ağrıyor benimde. Bi süre taban ağrısı oldu o geçti kendi kendineAy hiç umudum yok sıcaklarına düşeceğine inş öyle olurBen de çalışayım diyorum 37ye kadar ama çok ağırlaşırsam ne yaparım bilmiyorum, duruma göre bakıcam Şimdi 10 gğn izne çıkıcam gelince 32ye 10 gün kalıyor zaten belli olur.
Ya sabah kalkınca avuçlarımla tabanlarım ağrıyor benim de, karpal tünel olabiliyormuş gebeliğe bağlı sol elimde de ondan şüpheleniyorumTekmeler de fayda etmiyor kaburgalarımı ittirmeye başladı bile, sağ kalça kemiğimle sağ kaburgalarıma da huzur yok Ancak sağ salim kucağıma geldiğinde kendini affettirecek
Hepimiz canım hepimiz
Allah sana da sabır versin canım ya çok zor.
Valla geçen çoraplarımı eşime giydirdim, diyorum ben iki ay kendi çorabımı giyemeyecek miyimYere birşey düşürünce sinirleniyorum bende artıkAksi gibi herşey de elimden düşüyor küfür sevmem küfredesim geliyor Eğilmek şimdiden zor geliyor 1 aya eğilmeye kalkınca yuvarlancaz heehalde
Kuzenim son ay yataktan kalkamıyordum ben diyor,eşi ittiriyormuş arkadan öyle kalkıyormuşValla geçen çoraplarımı eşime giydirdim, diyorum ben iki ay kendi çorabımı giyemeyecek miyim
Alma askım
Teşekkürler kızlarGereksiz yer kaplayan bişey canım..
Yaa kuzum çok geçmiş olsun. Bu aralar çocuklarda hastalık okuyorum hep, inşallah çabucak iyileşir. Sana da kızına da zor hastalık..Kelimesi kelimesine bu ben yaaşimdi kızım da hastalandı eşim çalışıyor herşey biraz daha zorlaştı
Valla bence de yuvarlancazYere birşey düşürünce sinirleniyorum bende artıkAksi gibi herşey de elimden düşüyor küfür sevmem küfredesim geliyor Eğilmek şimdiden zor geliyor 1 aya eğilmeye kalkınca yuvarlancaz heehalde
Gözle görülür bi şişliğim yok ama yine de oluyor demek kiBizim doktor ağrıyı ödem de yapar dedi, habire bol su iç diyor. Ellerim ve bacaklarım ağrıyor benimde. Bi süre taban ağrısı oldu o geçti kendi kendine
Bu arada uzattı mı tekrar senin de randevu aralıklarını? Beni 32 de çağırdı artıkGözle görülür bi şişliğim yok ama yine de oluyor demek ki
Ya ben kendim uzattımBu arada uzattı mı tekrar senin de randevu aralıklarını? Beni 32 de çağırdı artık
Mini kolonyalar olabilirBen mevlute yaptıracağım doğuma cıkolata kolanya yeter dıye dusundum extra belkı kurabıye
Yanınada bugün mini kolonya düşündüm bakalımAy çok güzel evet çok severdik o şekerleri çok tatlı
Ben cesaret edemiyorum yaa dar gelirse içimi gösterirse tesettürlüyüm çünkü sonra bide kocamın dırdırıyla uğraşmayımEvden çalışıyorum ondan rahatımOnları internetten aldım ben en güzeli,biri geldi beğendim diğeri de güzel gelirse miss
Ben biraz fazla yiyorumAy bende yemek istiyorum minnos beslensin yiyeyim istiyorum hamilelik bittikten sonra yersem daha çok üzülürüm
Yaaa yerimAyıcıklıpeluş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?