2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bir şey soracağım ya özellikle tecrübeli annelere.
Evde babynest gerekli mi? Dün kayınvalideme gittik sağolsun bir sürü şey almış bebişe. daha da alacakmış ama sormadan almak istememiş. Babynest görmüş pek hoşuna gitmiş, sordu alayım mı diye ben de dedim bilmiyorum ki gerekli mi bir yere taşırken falan da kullanılır gibi duruyor dedi. Dedim puset var onun için..

Kızlar merhaba.Elinde proxyfemin adlı takviye bulunan varmı acaba

Eklentiler

• IMG_4477.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 38
Alma askım

Gereksiz yer kaplayan bişey canım..

Hamama götürselerdi kiri çıkmamıştır onun tellak falan iyi olurdu töbe töbe eşimin ananesi torununu yıkayacaktı daha 3 günlük bebeğin kafasından suyu boca etti ben o zaman hamile bile değildim napıyonuz çocuk nefessiz kaldı öyle çocuk mu yıkanır dedim "ya ben çocuk yıkamayı unutmuşum" dedi. Bre vicdansız erken söylesene çocuğu halı yıkar gibi foşur foşur yıkadı resmen

Kelimesi kelimesine bu ben yaa şimdi kızım da hastalandı eşim çalışıyor herşey biraz daha zorlaştı

Yere birşey düşürünce sinirleniyorum bende artık Aksi gibi herşey de elimden düşüyor küfür sevmem küfredesim geliyor Eğilmek şimdiden zor geliyor 1 aya eğilmeye kalkınca yuvarlancaz heehalde

Bizim doktor ağrıyı ödem de yapar dedi, habire bol su iç diyor. Ellerim ve bacaklarım ağrıyor benimde. Bi süre taban ağrısı oldu o geçti kendi kendine

Yere birşey düşürünce sinirleniyorum bende artık Aksi gibi herşey de elimden düşüyor küfür sevmem küfredesim geliyor Eğilmek şimdiden zor geliyor 1 aya eğilmeye kalkınca yuvarlancaz heehalde
Valla geçen çoraplarımı eşime giydirdim, diyorum ben iki ay kendi çorabımı giyemeyecek miyim

Gereksiz yer kaplayan bişey canım..
Teşekkürler kızlar
Kelimesi kelimesine bu ben yaa şimdi kızım da hastalandı eşim çalışıyor herşey biraz daha zorlaştı
Yaa kuzum çok geçmiş olsun. Bu aralar çocuklarda hastalık okuyorum hep, inşallah çabucak iyileşir. Sana da kızına da zor hastalık..
Valla bence de yuvarlancaz sabahları bazen eşim elimden tutup çekmese kalkamıyorum ay ne fena.

Bu arada uzattı mı tekrar senin de randevu aralıklarını? Beni 32 de çağırdı artık
Ya ben kendim uzattım Bir hafta sonra gel demişti çok sıcaktı üşendim eşim de çalışıyordu gitmedim, şimdi izne çıkıcam dönüşte giderim dedim. Seni 32de çağırdıysa iyi o zaman ben de o zaman gideyim

Kızlar şimdi biz 32de çalışabilir alcaz ya. Benim hep önde gidiyor ki muhtemelen yumurtlama tarihim ile alakalı benimki. Çünkü 23 gündü döngüm. 32.haftayı adet tarihine göre verecekler 37de çıkcam ondan sonra 2 haftaya doğururum gibi geliyor Bu iznin kalanı sonrasına atıyor dimi?Yani 1 ayı öncesi kullanmalıyız diye bi zorunluluk var mı? Yoksa bu tarihleri güncelleseler olmuyor mu? Sonuçta en başından beri aynı farkla gidiyoruz belli ki yumurtlama tarihi kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…