Anladım canım iç gösterme ihtimalleri var. Söylediğimin biri göstermedi ama baya da ince ışık vurunca hatlar belli olabilir bilemedim. Allah kolaylık versin avm falan git bari serin serinBen cesaret edemiyorum yaa dar gelirse içimi gösterirse tesettürlüyüm çünkü sonra bide kocamın dırdırıyla uğraşmayım
Takipçi kasmak için yapıyormuş. Her hastaya aynı ilgi yokmuş. Hatta önce asistanına muayene oluyormuşsun ondan sonra o uygun görürse zahideye gidiyormuşsun. Benim yakın arkadaşım zahidenin bi arkadaşında doğum yaptı. O söylemişti ve aşırı pahalıymış.Ankara da olsaydım bende Zahide Küçük e giderdim herhalde, instagramdan takip ediyorum, videoları izledikçe o sakin konuşmasıyla doğum çok kolaymış gibi geliyor :)
Zaten serinlemeye avm ye gidiyorumAnladım canım iç gösterme ihtimalleri var. Söylediğimin biri göstermedi ama baya da ince ışık vurunca hatlar belli olabilir bilemedim. Allah kolaylık versin avm falan git bari serin serin
Ben bunu sordum, eski ultrasonlara bakmak gerek dedi. Ben de götürdüm 7 haftalık, 13 haftalık hep haftasıyla uyumlu o zamanlar. Seninki baştan beri mi öndeydi? O yüzden döndü yine iri bebek annesi dediKızlar şimdi biz 32de çalışabilir alcaz ya. Benim hep önde gidiyor ki muhtemelen yumurtlama tarihim ile alakalı benimki. Çünkü 23 gündü döngüm. 32.haftayı adet tarihine göre verecekler 37de çıkcam ondan sonra 2 haftaya doğururum gibi geliyorBu iznin kalanı sonrasına atıyor dimi?Yani 1 ayı öncesi kullanmalıyız diye bi zorunluluk var mı? Yoksa bu tarihleri güncelleseler olmuyor mu? Sonuçta en başından beri aynı farkla gidiyoruz belli ki yumurtlama tarihi kaynaklı
Benim en başından beri böyle 1 hafta önde gidiyordu şu an 10 gün oldu hepsi elimde duruyor. O zaman bende bi sorayım bakayımBen bunu sordum, eski ultrasonlara bakmak gerek dedi. Ben de götürdüm 7 haftalık, 13 haftalık hep haftasıyla uyumlu o zamanlar. Seninki baştan beri mi öndeydi? O yüzden döndü yine iri bebek annesi dedi24te nöbet tutamaz raporu alırken erken alırım diye ben de bi heveslenmiştim ama vermedi
Aynen belki senin adet tarihini değiştirir.Benim en başından beri böyle 1 hafta önde gidiyordu şu an 10 gün oldu hepsi elimde duruyor. O zaman bende bi sorayım bakayımRandevuya giderken alayım yanıma
Amin saol canım salgın varmış ishal kusma çocuklar perişan haldelerTeşekkürler kızlar
Yaa kuzum çok geçmiş olsun. Bu aralar çocuklarda hastalık okuyorum hep, inşallah çabucak iyileşir. Sana da kızına da zor hastalık..
Valla bence de yuvarlancazsabahları bazen eşim elimden tutup çekmese kalkamıyorum ay ne fena.
Maşallah canımKızlar kontrolden çıktım ben baya oldu da anca yazıyorum hersey guzel yolunca 1438 grm çıktı mınnos kızımtahlillerimi verdim
Oy maşallah minik kuzumaKızlar kontrolden çıktım ben baya oldu da anca yazıyorum hersey guzel yolunca 1438 grm çıktı mınnos kızımtahlillerimi verdim
Amin saol canım salgın varmış ishal kusma çocuklar perişan haldeler
Ne dedi doktorun bugün daha da sıcak hava dikkat et çok kötü oturduğum yerden nefes alamıyorumDimi ama bende ve bugun doktor var dışarlarda olucam hep gozum yemıyor
Maşallah kuzumaKızlar kontrolden çıktım ben baya oldu da anca yazıyorum hersey guzel yolunca 1438 grm çıktı mınnos kızımtahlillerimi verdim
Maşallah kuzumaKızlar kontrolden çıktım ben baya oldu da anca yazıyorum hersey guzel yolunca 1438 grm çıktı mınnos kızımtahlillerimi verdim
Kesinlikle 37 de çalışılmiyor canım önde giden Bi arkadaşım vardı 36 da çalışırken dogum yapti mudur o Bi haftayı hatta Bi kaç günü de çalışmıyor kabul etti..ne eksik ne fazla onu hesaplıyorlar sgk dan mebbisimde gozukuyorduKızlar şimdi biz 32de çalışabilir alcaz ya. Benim hep önde gidiyor ki muhtemelen yumurtlama tarihim ile alakalı benimki. Çünkü 23 gündü döngüm. 32.haftayı adet tarihine göre verecekler 37de çıkcam ondan sonra 2 haftaya doğururum gibi geliyorBu iznin kalanı sonrasına atıyor dimi?Yani 1 ayı öncesi kullanmalıyız diye bi zorunluluk var mı? Yoksa bu tarihleri güncelleseler olmuyor mu? Sonuçta en başından beri aynı farkla gidiyoruz belli ki yumurtlama tarihi kaynaklı
MaşallahKızlar kontrolden çıktım ben baya oldu da anca yazıyorum hersey guzel yolunca 1438 grm çıktı mınnos kızımtahlillerimi verdim
Çok geçmiş olsun, yazık inşallah çabuk atlatırlarAmin saol canım salgın varmış ishal kusma çocuklar perişan haldeler
Ben Umay bebekten reflü yatağı aldım aynı zamanda babynest olarak kullanılıyor canım reflü yatağı almayı düşünüyorsan bunu düşünebilirsinKızlar bir şey soracağım ya özellikle tecrübeli annelere.
Evde babynest gerekli mi? Dün kayınvalideme gittik sağolsun bir sürü şey almış bebişe.daha da alacakmış ama sormadan almak istememiş. Babynest görmüş pek hoşuna gitmiş, sordu alayım mı diye ben de dedim bilmiyorum ki gerekli mi bir yere taşırken falan da kullanılır gibi duruyor dedi. Dedim puset var onun için..
Reflü yatağını yengem hediye etti kuzum. Çok güzel fikirmiş aslında bu ama artık çok geçBen Umay bebekten reflü yatağı aldım aynı zamanda babynest olarak kullanılıyor canım reflü yatağı almayı düşünüyorsan bunu düşünebilirsin
Şimdi bilmediğim için soruyorum, tecrübeli anneler aydınlatabilir miBen Umay bebekten reflü yatağı aldım aynı zamanda babynest olarak kullanılıyor canım reflü yatağı almayı düşünüyorsan bunu düşünebilirsin
İlk başlarda kullanmamakla birlikte bi yerden sonra ınce yastık ben kullanıyorum ıkı yaşı beklemıyorum zaten olmuyor yanı yastıksızŞimdi bilmediğim için soruyorum, tecrübeli anneler aydınlatabilir minormalde bebeklerde 2 yaşa kadar yastık kullanımı önerilmiyor. Burda aslında beneğim başına bir yastık koyuluyor. Bizler bunu ince yastıkla yapsak olmaz mı? Ya da yatağın altına yükselti koysak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?