2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebişi görmeyemi canım
Bugün bizimde var
inş çok güzel gecer doktor görüşmelerimiz

Maşallah canım tahliller ne içindi canım rutin kontrol mü?

Ne dedi doktorun bugün daha da sıcak hava dikkat et çok kötü oturduğum yerden nefes alamıyorum

Maşallah kuzuma

Maşallah kuzuma

Maşallah

Çok geçmiş olsun, yazık inşallah çabuk atlatırlar
Evet rutın kontroller canım
Gerçekten nefes alamadım sıcaktan cok kalabalıktı bıde Eltim yanımdaydı yıne
Çok şükür bundan sonra ıkı hafta içinde gel dedi sonra haftada bire dusecekmıs 32 de nst ıstıyolarmıs

Merhaba kozlar yazmadan geçmek istemedim ..kesinlikle bez stoklamayın o hatayı ben ilk çocuğumda yaptım prima aldım daha 10 günlükken popişi kızardı soyuldu kanadı .. kullanmadığım pişik kremi kalmadı altını açık bırakıyordum bağlayınca yine aynı .. meğer bezdenmiş molfikse geçtim bir günde kayboldu pişik .. 2. Çocuğumda ise bimin beziyle başladım ve bimin beziyle bitirdim hiç pişik yaşamadık bazı bebeklerin popişi hassas oluyor demek .bilginiz olsun

Haklısın ben şimdilik 1 tane alcam hastaneye eli boş gitmemek için iyi gelirse devam birde haftalık ne kadar gideceğini kesitirwmiuorum 256 lık var uygun ama bilemedm

Benim en başından beri böyle 1 hafta önde gidiyordu şu an 10 gün oldu hepsi elimde duruyor. O zaman bende bi sorayım bakayım Randevuya giderken alayım yanıma
Kuzum sat a gore diye biliyorum bende. Sisteme ne girdiyse ilk ona gore veriyor diye biliyorum haftaya bende gidince ogrenecegim insallah

Bende bugün yanacak 2 haftalık iznimi aldım bu 2 hafta evdeyim inşallah
Bu hafta oğluşun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip kaldırmayı düşünüyorum
Doğum taşınma çakışacak hepsi üst üste gelmesin diye iyiyken biraz da eşya toplarım diye düşündüm sonraki hafta da dinlenirim
32.haftaya girince de tekrar işe döneceğim çalışmaya devam

Ya bazen yumurtlamaya göre adet tarihi düzenleniyor ya, acaba dedik o etkiler mi?
Gebeliğin başında hangisi baz alındıysa takibine göre onu alırlar diye düşünüyorum
Aslında benim de öyle oldu bende pcos var sat 23 Aralık ama doktor 6.haftada senin yumurtlama tarihini 7 ocak kabul edelim dedi sisteme onu girdi hep 7 ocak kabul edildi sonradan bir kaç kez bebeğimin önde gittiği haftalar oldu ama ben sordum usgdeki haftayı mı baz alacağız sat haftasını mı diye o da usg sık sık değişir sat baz alıyoruz demişti

Kızlar biberon ısıtıcısı gerekli mi? Bu nasıl sizce

Eklentiler

• SmartSelect_20230804_175537_letgo.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 36
Ben de aldım yanacak iznimi, iki hafta evdeyim.Alisveris yapmamıştım daha, alışveriş,yıkama,ütüleme ,çanta hazırlama işlerini halletmeyi planliyorum.32. hafta çalışabilir raporu alırsam Eylül sonuna kadar çalışmış olacağım.

Kızlar bugün karnım çok sert ya arada kasıklarıma ağrı giriyor hava sıcak ondan mı etkilendim bilmiyorum ki

Böyle olunca dönüşünüz ne zaman olcak 37 de ayrılırsanız yani Satilucky

Aa anladım sat baz alınır o zaman. 24 hafta raporunu da 23 aralık'a göre verdi dimi sana?
Ay ben de izinliyim pazartesiden itibaren ama düğün, aile ziyareti falan var işlere vakit ayırabilecek miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…