2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar şimdi benim plasenta rahim ağzına yakın yerleşmeli ya ne zaman belli olur benim doğum şeklim

Kızlar şimdi benim plasenta rahim ağzına yakın yerleşmeli ya ne zaman belli olur benim doğum şeklim
Benimkide öyleydi doktorum en son ucu 3,5 cm yakınlıkta totali 5 cmden uzak dedi artık engel değil dedi ama benim kanama alanları çok plesantada o yüzden sezeryan olabilir dedi 32-33 e kadar plesantasal şeylerin düzeldiğini duymuştum

atatalya @soulianis kızlar bende 32.haftada çalışır raporu alacağım ama @Devakus gibi biliyorum satı baz alıyorlar bebeğin usgdeki haftası baz alınmıyor
Y Yesilkafa dedi baksana arkadaşı hep önde gidiyormuş çalışırken doğurmuş Çok saçma ama benim eski ultrasonlara baktım full önde 1 hafta. Ben zaten bu döngü yüzünden gebelik başında özel sigortamla kavga ettim Muayene oldum karşılamıyoz dediler niye diyorum çünkü gebelik olarak girilmiş son adet tarihinden 30 gün geçmeden gebelik girilemezmiş. Telefona adam çıktı adama diyom herkes 30 gün diye bi dünya yok Neyse zar zor çözmüştüm, yani bu yumurtlama günümüze göre gebelik de farklılık gösteriyor sonuçta mantıklı değil

Ay benimde hep 1 hafta önde gelişim olarak o zaman şöyle diyebilir miyim 37 de doğursun 38 mi gibi olacak fkdkdksk

Bahsettigin sey bundansa bencede alma canim
bu hediye geldi gelinimizden o cok memnun kaldim Kendi odasina yatagina alistirmak cok kolay oldu bunun uzerinde yatirdim yatagin icine koyup dedi
Sonuc Aslan suan abimlerle yatiyor

Ayrica Masallah kayinvalidene düşünmesi çok güzel

Eklentiler

• ADA236B1-4497-4C3B-93F1-FD670DD13CDB.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 45
Yere birşey düşürünce sinirleniyorum bende artık Aksi gibi herşey de elimden düşüyor küfür sevmem küfredesim geliyor Eğilmek şimdiden zor geliyor 1 aya eğilmeye kalkınca yuvarlancaz heehalde
YouTube’da bişe izliyorum tv’den(uzanmış oluyorum)
kumanda diğer koltuktaysa reklamı atlamak için kalkıp kumandayı alana kadar reklam bitmesine 5 saniye kalıyor

Gerçekten zor bir gün oldu annemlere geçicem dayanamıcam klima var onlardada şanslısın canım yoksa dayanılmazdı orda

Böyle olunca dönüşünüz ne zaman olcak 37 de ayrılırsanız yani Satilucky
Ben 32.haftada çalışabilir alırsam ağustosun 21inde tekrar işe döneceğim eylülün 23üne kadar çalışacağım bir sıkıntı çıkmazsa.
Dönüş doğum sonrası dönüş mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…