2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende eylülün 23üne kadar çalışacağım inşallah fazla zorlanmayız

Aa anladım sat baz alınır o zaman. 24 hafta raporunu da 23 aralık'a göre verdi dimi sana?

Ay ben de izinliyim pazartesiden itibaren ama düğün, aile ziyareti falan var işlere vakit ayırabilecek miyim acaba
Yok canım benim hiç 23 Aralık geçmiyor bir yerde doktor 7 ocak kaydetti 7 ocak baz alındı hep 24de de o yüzden 2 hafta geç çıkmış oldum gibi düşün 23e göre şimdi zaten 32.haftada olmam lazım

Kızlar özel hastahanelerin muayenehanelerin keyfi lüksü ilgisi başka ama devlet hastahanesininde tahliller konusunda gözünü seveyim ya randevu aldım kan grubumu gösteren bir tahlil olsun elinde dedi doktorum Kanada için devlete gittik dahiliyeciye size zahmet olmazda gelmişken idrar tahlili ve kanda bir kaç vitaminde bakabilir miyiz dedim amanınnn şuan e devlette 3 sayfa tahlil var 3 tüp kan aldılar hamileliğin başında özel labaratuvarda bir sürü test istemiştim bakılmıştı ama bukadarını ömrümde görmedim keratinden troid e d vitamini b vitamini al yuvarlar akyuvarlar demir 30-35 test maddesi var. Kesin tahliller devlette bundan sonra

Aslında öyle ama doktor öyle demişti bana da bakalım bu hafta gideceğim ne diyecekHer şey çok muallakta gebelikte kimse net bir şey bilmiyor sanki

Ben öyle yapıyorum özele muayene oluyorum doktorun istediği tetkikleri gitmeden devlette veriyorum doktor e nabızdan bakıyor böylece özelde sadece muayene ücreti ödüyoruz

Vaaay süpersin 30+6 yım canım şu an. Sen kaçsın ?
29+3 canım aramızda 10 gün var o zaman sende kesin 12 agustosta git çalışabilir al zaten Bi seminer haftası bide okulun ilk haftası calisiyorsun belki 2.haftasinin da pazartesi günü içine girer oda Bi günlük rapor yazarsın kesin al çalışabilirini calismayacaksin zaten..Okulun ilk haftası da gidemem dersen o hafta gider konuşur doktordan belge alır dilekçe yazarsın kaç hafta var boşa çıkarma sakın bence kuzum dogumdan sonra kullanırsın.. şimdi de çalışabilir raporunda dilekçe vereceksin işte şu şu okulda şu öğretmen diye calisiyroum 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum diye raporun arasına sıkıştır esin götürsün bireysel götürmeye de gerek yok

Ay karıştı kafam Ama anladım galiba, sağol canım
Aman boş ver ya iyi olayım çalışayım diyorum zaten ama yorulunca da keşke çalışmasam diyorum ruh halim çok değişik çok şükür iyiyim ne ödem ne aşırı ağrım var kalkarken kocamdan destek alıyorum hemen kalkamıyorum yazılmış hala rahat bir şekilde kalkıyorum çorabımı felan giyiyorum bir kaç kez kocamı uğraştırmak için ona giydirdim sonra dedim her sabah onu bekleyemem kendim giyiyorum son ayımda muhtemelen yazdığım hiç bir şeyi yapamıyor olacağım şimdi kendi kendimi idare ediyorum bir de yere eğilirken bacaklarımı büküp eğiliyorum sorun olmuyor bak bunu deneyin

Evet canım kesinlikle haklısın ama o şekilde gösteriyorlar evraklarda

32. Hafta Çalışır alıp 34 de rapor almak istersek nasıl oluyor doktor çalışamaz veriyor bizde ayrıca dilekçe mi yazıyoruz acaba

Kuzum bilmiyorum açıkçası doğum şekli zamanı vs belli değil ya ama 37de doğum iznine ayrılıp en geç 40.haftada doğursam 13 hafta doğum sonrasına kalıyor.Benim 40.haftam ekim 15te oluyor, 13 hafta geçtiğinde ocak 13e denk geliyor 20 gün yıllık izin alacağım o zaman şubatın ilk haftası oluyor sonrasında 1 ay şeklinde 2 ya da 3 ay rapor alırsam çok iyi olur Yani rapor alamazsam şubatın ilk haftası dönüşün rapor alırsam da mart nisan gibi olur bebeğim de 7 aylık olmuş olur en azından diye düşünüyorum
Ama sonuç olarak ben ne kadar düşünürsem düşüneyim o gelmek isteyeceği gibi gelecek ve yaşamamız gerekenleri mecbur yaşayacağız

Son düzenleme:
Bende pcos var yani yumurtlama günüm belli olmuyor canım 50-60 günde bir adet görüyordum zaten doktor da 6.haftada usgye göre sat 7 ocak dedi ondan başka 2 doktora gittim 7 ocaka göre uyumlu dediler 7 ocak kabul edildi
Neden geç kaydetti canım

Anladım kuzum sormamın amacı ben 32'den ayrılacağım mecbur benimki Aralık 21 olması lazım dönüşü raporla kapatacağım sonra yeni yıl içinde 40 gün rapor hakkımı kullanmayı düşünüyorum ben de Biray heyet raporu almak istiyorum ama her doktor vermiyor nasıl bulabilirim onu da bilmiyorum yoksa hastane hiçbir problem yaratmıyor açıkçası diyorum 1-2 ayda ücretsiz izin alsam yeter sağlıklı gelsin yinede biz de onlarla geçirebildiğimiz kadar vakit geçirelim inşAllah çalışan bir annenin çocuğu olarak çocuğuna da aynı şeyleri yaşatmak istemiyorum ama nasip

Bende çıktım doktordan şimdi
biraz geç kaldık sanırım (28+4)ama doktor sıkıntı yok dedi (test için)
şeker yüklemesi için o asitsiz fantadan içtim
Geçen gittiğim detaylıda suyunu fazla ölçmüştü kendi doktorum ölçtü normal suyu
bana kalırsa gitme bi daha detaylıya (8 eylül randevu vermişlerdi) paranızı alacaklar boşyere dedi ben ölçüyorum her geldiğinde dedi
belki şekerli yiyecekleri azaltman suyu normale çevirmiştir devam et dikkat etmeye dedi
Bebem 29+6 çıkıyo 1500 gr olmuş
ben büyük mü kilolumu filan takıldım biraz ama doktor 1 hafta önden gitmesini normal karşıladı
34 hafta sonrası her hafta gidecekmişim

MaşAllah kilosude ne güzel minnoşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…