- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Evet ama 32 de Çalışır aldık diye 34 de sorun yaşamayız demi diye sormak istedim aslında bende işe dönmeden önce 15 gün yıllık izin kullanacağım oradan biraz uzatırım diye düşündüm izni32'den sonra alınan her türlü izin rapor doğum iznimizden düşüyor
Evet gerçekten çalışırken çocuk büyütmek büyümek hem anne hem çocuk için çok zor keşke imkan olsa da ücretsiz alsam diyorum bendeAnladım kuzum sormamın amacı ben 32'den ayrılacağım mecbur benimki Aralık 21 olması lazım dönüşü raporla kapatacağım sonra yeni yıl içinde 40 gün rapor hakkımı kullanmayı düşünüyorum ben de Biray heyet raporu almak istiyorum ama her doktor vermiyor nasıl bulabilirim onu da bilmiyorum yoksa hastane hiçbir problem yaratmıyor açıkçası diyorum 1-2 ayda ücretsiz izin alsam yeter sağlıklı gelsin yinede biz de onlarla geçirebildiğimiz kadar vakit geçirelim inşAllah çalışan bir annenin çocuğu olarak çocuğuna da aynı şeyleri yaşatmak istemiyorum ama nasip
Bu arada kendi doktorunla konuş yani tek hekim 20 günden fazla veremiyor ama iki kez verse 40 gün olur bir kez de 1 ay heyet alabilsen çok iyi olurAnladım kuzum sormamın amacı ben 32'den ayrılacağım mecbur benimki Aralık 21 olması lazım dönüşü raporla kapatacağım sonra yeni yıl içinde 40 gün rapor hakkımı kullanmayı düşünüyorum ben de Biray heyet raporu almak istiyorum ama her doktor vermiyor nasıl bulabilirim onu da bilmiyorum yoksa hastane hiçbir problem yaratmıyor açıkçası diyorum 1-2 ayda ücretsiz izin alsam yeter sağlıklı gelsin yinede biz de onlarla geçirebildiğimiz kadar vakit geçirelim inşAllah çalışan bir annenin çocuğu olarak çocuğuna da aynı şeyleri yaşatmak istemiyorum ama nasip
Saol canım benim çok şükür daha iyiyiz geçti inşallahCok gecmıs olsun kuzum
Bende hem özel hem devlet takipliyim ilk haftalardan beri tahlilleri devlette yaptırıyorum her seferinde en az 3 sayfa veriyorlar herşeye detaylı bakılıyor.. Devlet hastanesi candırKızlar özel hastahanelerin muayenehanelerin keyfi lüksü ilgisi başka ama devlet hastahanesininde tahliller konusunda gözünü seveyim ya randevu aldım kan grubumu gösteren bir tahlil olsun elinde dedi doktorum Kanada için devlete gittik dahiliyeciye size zahmet olmazda gelmişken idrar tahlili ve kanda bir kaç vitaminde bakabilir miyiz dedim amanınnn şuan e devlette 3 sayfa tahlil var 3 tüp kan aldılarhamileliğin başında özel labaratuvarda bir sürü test istemiştim bakılmıştı ama bukadarını ömrümde görmedim keratinden troid e d vitamini b vitamini al yuvarlar akyuvarlar demir 30-35 test maddesi var. Kesin tahliller devlette bundan sonra
Çok şükür canımKızlar çok şükür taburcu olduksorunsuz geldik eve ama dr bundan sonra istirahat dedi.
Ohhh maşallah kuzuyaaaBende çıktım doktordan şimdi
biraz geç kaldık sanırım (28+4)ama doktor sıkıntı yok dedi (test için)
şeker yüklemesi için o asitsiz fantadan içtim
Geçen gittiğim detaylıda suyunu fazla ölçmüştü kendi doktorum ölçtü normal suyu
bana kalırsa gitme bi daha detaylıya (8 eylül randevu vermişlerdi) paranızı alacaklar boşyere dedi ben ölçüyorum her geldiğinde dedi
belki şekerli yiyecekleri azaltman suyu normale çevirmiştir devam et dikkat etmeye dedi
Bebem 29+6 çıkıyo 1500 gr olmuş
ben büyük mü kilolumu filan takıldım biraz ama doktor 1 hafta önden gitmesini normal karşıladı
34 hafta sonrası her hafta gidecekmişim
Doğru söylüyorsun canımBen 40lık aldım valla alerji falan olursa diye eve geçince alırız dedim
Geçmiş olsun canım hadi çok şükür sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla doğumlarımız olsun hepimizin inşallahKızlar çok şükür taburcu olduksorunsuz geldik eve ama dr bundan sonra istirahat dedi.
Kayinvalidemle birlikte yapiyoruz ama cogunluk onda . Benim normalde de istahim pek yoktur ama zorluyorum iste napim2Ay kıyamam yemekleri kim yapıyor?.. Ben zayıfladım yemek yiyemiyorum.Mersin de çok sıcak yoğurt ekmek meyve başka hic bise istemiyor canım
Bayramda yine biraz iyiydi hava simdi aman Allah'im. Neyse ki odam da soyunuo dokuluuorum asiri bunalirsam da duş aliyorum .Ayy Allah yardımcın olsun canım. Bende bayram dolayısıyla kaldıydım bi 15 günde örtü boğmuştu benikayınpeder 5 dk dışarı çıksada kafamı havalandırsam derdindeydim. Zor oluyo öylede.
Anladım kuzum sormamın amacı ben 32'den ayrılacağım mecbur benimki Aralık 21 olması lazım dönüşü raporla kapatacağım sonra yeni yıl içinde 40 gün rapor hakkımı kullanmayı düşünüyorum ben de Biray heyet raporu almak istiyorum ama her doktor vermiyor nasıl bulabilirim onu da bilmiyorum yoksa hastane hiçbir problem yaratmıyor açıkçası diyorum 1-2 ayda ücretsiz izin alsam yeter sağlıklı gelsin yinede biz de onlarla geçirebildiğimiz kadar vakit geçirelim inşAllah çalışan bir annenin çocuğu olarak çocuğuna da aynı şeyleri yaşatmak istemiyorum ama nasip
Bende eşim iş bulsun diye dört gözle bekliyorum çok istiyorum ücretsizi de almayı en azından 1 yaşına kadar çocuğumla olurum. Sağlık Ocağı da rapor verebiliyor bu arada bi arkadaşım h.sonu da boşa gitmesin diye sağlık ocağından 5 gün 5 gün olarak toplam 20 gün aldı. Tabi sorun çıkaranı da olabilir ama sorabilirsiniz oraya da.Evet gerçekten çalışırken çocuk büyütmek büyümek hem anne hem çocuk için çok zor keşke imkan olsa da ücretsiz alsam diyorum bende
Şeker sonucun nasıl çıktı canım ? Bebişe maşallahBende çıktım doktordan şimdi
bana kalırsa gitme bi daha detaylıya (8 eylül randevu vermişlerdi) paranızı alacaklar boşyere dedi ben ölçüyorum her geldiğinde dedi
belki şekerli yiyecekleri azaltman suyu normale çevirmiştir devam et dikkat etmeye dedi
ben büyük mü kilolumu filan takıldım biraz ama doktor 1 hafta önden gitmesini normal karşıladı
Sanmıyorum sadece doğum izninden gider diye biliyorumEvet ama 32 de Çalışır aldık diye 34 de sorun yaşamayız demi diye sormak istedim aslında bende işe dönmeden önce 15 gün yıllık izin kullanacağım oradan biraz uzatırım diye düşündüm izni
İnşAllah imkan olabilir alırız ama herşey de zora gidiyor bakalımEvet gerçekten çalışırken çocuk büyütmek büyümek hem anne hem çocuk için çok zor keşke imkan olsa da ücretsiz alsam diyorum bende
Doğum sonrası heyet vereceğini sanmıyorum çok başka da aramam lazım ama bulmakta çok zor 5 gün 5 gün alırım diye düşündüm zor olcak amaBu arada kendi doktorunla konuş yani tek hekim 20 günden fazla veremiyor ama iki kez verse 40 gün olur bir kez de 1 ay heyet alabilsen çok iyi olur
Sonuc pazartesi çıkacak dedilerŞeker sonucun nasıl çıktı canım ? Bebişe maşallahDetaylı zaten yaptırdık orda tekrar mı yapıyorlar bu haftalarda. Kendi doktorun bakıyosa güveniyorsan kafa karıştırmaya gerek yok bence de. Benimde bakıyor doktor suyuna her seferinde
Allah yardımcın olsun canımKayinvalidemle birlikte yapiyoruz ama cogunluk onda . Benim normalde de istahim pek yoktur ama zorluyorum iste napim2
Bayramda yine biraz iyiydi hava simdi aman Allah'im. Neyse ki odam da soyunuo dokuluuorum asiri bunalirsam da duş aliyorum .
Çok geçmiş olsun çok şükür sen içini ferah tut vaktinde gelecek inşallah bebeğinKızlar çok şükür taburcu olduksorunsuz geldik eve ama dr bundan sonra istirahat dedi.
Maşallah kuzuya çok şükür güzel büyüyorlar artıkBende çıktım doktordan şimdi
Bende açıkçası reflüden ziyade yenidoğan aspirasyonundan çok korktuğum için reflü yatağı aldım Çünkü belli bir zamandan sonra dönmeye de başlıyorlar Allah korusun.SICAKLARDAN RESMEN BEYNIM UYUSUYOR YA TOVBE ESTAĞFURULLAHbabynest kızımdan kalma var ben kullanmıştım cokmgereksiz gelmedi ama reflu yatagi kesin gerekli bence. İlk 4 ay dönene kadar özellikle. Bebek ister iri ister geri olsun doğum sat a göre baz alınır. Her hafta usg değişebiliyor o yüzden şu an ki ölçümler çok kesin ölçümler değil. Yenidogan için 2000 gramı geçsin kalanı çok önemli değil. Bebekler asıl kiloyu doğum sonu alıyorlar zate n ilk süreçte yeterli tam beslemek çok önemli
Ücretsiz imkan varsa almak daha iyi olur tabi o zamanki durum ne olur bilemem kv bakmazsa bende bakıcıya verebileceğimi sanmıyorumBende eşim iş bulsun diye dört gözle bekliyorum çok istiyorum ücretsizi de almayı en azından 1 yaşına kadar çocuğumla olurum. Sağlık Ocağı da rapor verebiliyor bu arada bi arkadaşım h.sonu da boşa gitmesin diye sağlık ocağından 5 gün 5 gün olarak toplam 20 gün aldı. Tabi sorun çıkaranı da olabilir ama sorabilirsiniz oraya da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?