2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doğru senim doktorun şimdi de rapor veriyor sonrasında sorun yapabilir dediğin gibi yaparsın olmadı
Bende şu an çalıştığım hastanede olsam rahat 3 ay rapor alırım ama gittiğimiz yerde rapor alma durumu nasıl olur bilmiyorum açıkçası

Canımsın ya aydınlandım resmen çok teşekkür ederim öyle yapayım madem

Sen iyisin dimi canım taburcu oldun mu
Evet kuzu
Çok şükür canım gelmiş geçmiş olsun inş sorunsuz vaktinde al kucağına bebişi

Çok şükür canım çok sevindim

Geçmiş olsun canım hadi çok şükür sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla doğumlarımız olsun hepimizin inşallah

Çok geçmiş olsun çok şükür sen içini ferah tut vaktinde gelecek inşallah bebeğin
Canım kızlar çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla ve vaktinde alırız bebeklerimizi kucaklarımıza ama hastane yeni doğan bebek doluydu yaaa öyle miniciklerki ayyy içim gitti hepsine

Aynen canım zaten reflunun ana problemi o malesef. Bu arada izine ayrılman da güzel olmuş biraz sende dinlen hazırlık yaparsın

Geçmiş olsun canım benim Rabbım şifalar salim kavusmalar mutluluklar nasip etsin hepimize

Kizlar sicaktan bahsetmissiniz ben 3. Aydir kayinvalidemin evinds kaliyorum bazi durumdan oturu ve tesetturluyum . Beni dusunup rahatlayabilirsiniz . Kayinpederimde hic evden cikmaz . Dusunun iste
Sıcaklarda çok zor evde rahatça soyunup dökünüp ferahlayamamak inşallah kısa zamanda biraz normale döner havalar. Yani ben gecelikle klima açıkken bile terliyorum bazen klimayı aşırı soğuk yapmıyorum ayaklarımı falan üşütürüm diye. Allah yardımcın olsun

Tekrar geçmiş olsun canım, inşallah bi daha korkutmaz ufaklık 2 ay sonra o miniciklerle mutlu olacağız bizde Sanki yaklaştıkça zaman durdu gibi geliyor bu ara bi geçmiyor

Kuzum bana da diyorlar ki bu cocuk cok harektli 40 i beklemez bende korkutorum calisirken doguma gitmek zorunda kalirsam diye

Aynen canım zaten reflunun ana problemi o malesef. Bu arada izine ayrılman da güzel olmuş biraz sende dinlen hazırlık yaparsın
Benimde çevremde okadar memnun olan ve öneren oldu ki ilk aldığım şey yataştan reflü yatağıydı şuan kaç para bilmiyorum 2 aylık hamileyken aldım

Tekrar doktora gidiyorsun calisamayacagini söylüyorsun o belgeyle dilekçe veriyorsun canim
Cevaplar için teşekkürler kızlar. Bende yıllık izin yada ücretsiz izinle en az 7 aya bağlamak istiyorum. 8. ay başında artık emzirme sıklığı azalınca ancak bırakabilirim diye tahmin ediyorum yarı home offıce olacağım yani haftada 2 gün işe gitmem gerekecek bir süre sonrada normal tam zamanlı çalışmaya döneceğim o nedenle 1 yaşına kadar annem katın validem ben karışık bakarız ama 1 yaşında ben gidince destek almak gerekiyor en zoru o bakıcı kısmı bakalım ya
Biz İzmir’deyiz normalde 40-42 derece sürekli diye evden çalıştığım sürelerde çeşmeye geliyoruz 35-36 en azından Çeşme ve arada esiyor ama son 3 gündür burada da ne uyuyabiliyorum ne oturtabiliyorum sürekli halsizlik sürekli bunaltıcı bir his valla ağustos sonu inşallah bu sıcaklar geçer ya

Tek sorun ayni birimden bir arkadasta hamile. Oda 1 yil gelmeyecek 6 ay diger arkadaslar bizi idare edecek onlar icin sikinti. Aslinda ucretsiz izin hakkinn yok mu direkt kullanamiyor musun ?
İki kişi olunca zor olur belki ama kabul etmişler sonuçtaBenim ücretsiz izin hakkım var da alamam sanırım maddi durumlardan kaynaklı

İki kişi olunca zor olur belki ama kabul etmişler sonuçtaBenim ücretsiz izin hakkım var da alamam sanırım maddi durumlardan kaynaklı
Anladim kuzumm. 1 ay falanda rapor ayarlarsin olmadi bir yerden minnosla biraz daha vakit gecirirsin. Benimde durumlar sikintili olacak gibi. Annem emekli olduktan sonra babamlar 6 ay koyde yasamayo dusunuyorlar. Ee benim bebeye kim bakacak bu durumda bakici faalan tutacagim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…