Doğru senim doktorun şimdi de rapor veriyor sonrasında sorun yapabilir dediğin gibi yaparsın olmadıSanmıyorum sadece doğum izninden gider diye biliyorum
İnşAllah imkan olabilir alırız ama herşey de zora gidiyor bakalım
Doğum sonrası heyet vereceğini sanmıyorum çok başka da aramam lazım ama bulmakta çok zor 5 gün 5 gün alırım diye düşündüm zor olcak amaböyle olursa 2 ay yapıyoe 1-2 ayda heyet bulabilseydim
Canımsın ya aydınlandım resmen29+3 canım aramızda 10 gün var o zaman sende kesin 12 agustosta git çalışabilir al zaten Bi seminer haftası bide okulun ilk haftası calisiyorsun belki 2.haftasinin da pazartesi günü içine girer oda Bi günlük rapor yazarsın kesin al çalışabilirini calismayacaksin zaten..Okulun ilk haftası da gidemem dersen o hafta gider konuşur doktordan belge alır dilekçe yazarsın kaç hafta var boşa çıkarma sakın bence kuzum dogumdan sonra kullanırsın.. şimdi de çalışabilir raporunda dilekçe vereceksin işte şu şu okulda şu öğretmen diye calisiyroum 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum diye raporun arasına sıkıştır esin götürsün bireysel götürmeye de gerek yok
Evet kuzuSen iyisin dimi canım taburcu oldun mu
Çok şükür canım gelmiş geçmiş olsuninş sorunsuz vaktinde al kucağına bebişi
Çok şükür canımçok sevindim
Geçmiş olsun canım hadi çok şükür sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla doğumlarımız olsun hepimizin inşallah
Canım kızlarÇok geçmiş olsun çok şükür sen içini ferah tut vaktinde gelecek inşallah bebeğin
Aynen canım zaten reflunun ana problemi o malesef. Bu arada izine ayrılman da güzel olmuş biraz sende dinlen hazırlık yaparsınBende açıkçası reflüden ziyade yenidoğan aspirasyonundan çok korktuğum için reflü yatağı aldım Çünkü belli bir zamandan sonra dönmeye de başlıyorlar Allah korusun.
O yüzden hem reflü yatağı hem babynest olarak kullanılan bir şey mantıklı geldi bana da
Dediğin gibi canım zaten sınır 2 kg geçince bebeğin gelişimi iyiyse düşük doğum ağırlıklı olsa bile bazen solunum desteğine ihtiyaç bile olmuyor.
Eşimin kuzeni geçen hafta miadında 38.haftada doğum yaptı kızı 2650 gr doğmuş ama sağlıklı çok şükür solunumu felan da iyi evdeler şimdi
Geçmiş olsun canım benim Rabbım şifalar salim kavusmalar mutluluklar nasip etsin hepimizeEvet kuzu
Canım kızlarçok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla ve vaktinde alırız bebeklerimizi kucaklarımıza ama hastane yeni doğan bebek doluydu yaaa öyle miniciklerki ayyy içim gitti hepsine
Tekrar doktora gidiyorsun calisamayacagini söylüyorsun o belgeyle dilekçe veriyorsun canim32. Hafta Çalışır alıp 34 de rapor almak istersek nasıl oluyor doktor çalışamaz veriyor bizde ayrıca dilekçe mi yazıyoruz acaba
Ay tamam yemek yapıyorsa iyi canım degerlendirKayinvalidemle birlikte yapiyoruz ama cogunluk onda . Benim normalde de istahim pek yoktur ama zorluyorum iste napim2
Bayramda yine biraz iyiydi hava simdi aman Allah'im. Neyse ki odam da soyunuo dokuluuorum asiri bunalirsam da duş aliyorum .
Ah ne demek kuzucum biz de zamanında sora sora göre göre ögrendikCanımsın ya aydınlandım resmençok teşekkür ederim öyle yapayım madem
Sıcaklarda çok zor evde rahatça soyunup dökünüp ferahlayamamak inşallah kısa zamanda biraz normale döner havalar. Yani ben gecelikle klima açıkken bile terliyorum bazen klimayı aşırı soğuk yapmıyorum ayaklarımı falan üşütürüm diye. Allah yardımcın olsunKizlar sicaktan bahsetmissiniz ben 3. Aydir kayinvalidemin evinds kaliyorum bazi durumdan oturu ve tesetturluyum . Beni dusunup rahatlayabilirsiniz . Kayinpederimde hic evden cikmaz . Dusunun iste
Tekrar geçmiş olsun canım, inşallah bi daha korkutmaz ufaklıkEvet kuzu
Canım kızlarçok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla ve vaktinde alırız bebeklerimizi kucaklarımıza ama hastane yeni doğan bebek doluydu yaaa öyle miniciklerki ayyy içim gitti hepsine
Kuzum bana da diyorlar ki bu cocuk cok harektli 40 i beklemezY Yesilkafa dedi baksana arkadaşı hep önde gidiyormuş çalışırken doğurmuşÇok saçma ama benim eski ultrasonlara baktım full önde 1 hafta. Ben zaten bu döngü yüzünden gebelik başında özel sigortamla kavga ettim Muayene oldum karşılamıyoz dediler niye diyorum çünkü gebelik olarak girilmiş son adet tarihinden 30 gün geçmeden gebelik girilemezmiş. Telefona adam çıktı adama diyom herkes 30 gün diye bi dünya yok Neyse zar zor çözmüştüm, yani bu yumurtlama günümüze göre gebelik de farklılık gösteriyor sonuçta mantıklı değil
Benimde çevremde okadar memnun olan ve öneren oldu ki ilk aldığım şey yataştan reflü yatağıydı şuan kaç para bilmiyorum 2 aylık hamileyken aldımAynen canım zaten reflunun ana problemi o malesef. Bu arada izine ayrılman da güzel olmuş biraz sende dinlen hazırlık yaparsın
Ben 1 yasina kadar bakacagim nasipse is yerim birazcik idare edecek. Sukur kiEvet gerçekten çalışırken çocuk büyütmek büyümek hem anne hem çocuk için çok zor keşke imkan olsa da ücretsiz alsam diyorum bende
Aynen kuzum iyi oldu çalışırken yapmak yarardı şimdi rahat rahat yaparım artıkAynen canım zaten reflunun ana problemi o malesef. Bu arada izine ayrılman da güzel olmuş biraz sende dinlen hazırlık yaparsın
Cevaplar için teşekkürler kızlar. Bende yıllık izin yada ücretsiz izinle en az 7 aya bağlamak istiyorum. 8. ay başında artık emzirme sıklığı azalınca ancak bırakabilirim diye tahmin ediyorum yarı home offıce olacağım yani haftada 2 gün işe gitmem gerekecek bir süre sonrada normal tam zamanlı çalışmaya döneceğim o nedenle 1 yaşına kadar annem katın validem ben karışık bakarız ama 1 yaşında ben gidince destek almak gerekiyor en zoru o bakıcı kısmı bakalım yaTekrar doktora gidiyorsun calisamayacagini söylüyorsun o belgeyle dilekçe veriyorsun canim
Biz İzmir’deyiz normalde 40-42 derece sürekli diye evden çalıştığım sürelerde çeşmeye geliyoruz 35-36 en azından Çeşme ve arada esiyor ama son 3 gündür burada da ne uyuyabiliyorum ne oturtabiliyorum sürekli halsizlik sürekli bunaltıcı bir his valla ağustos sonu inşallah bu sıcaklar geçer yaSıcaklarda çok zor evde rahatça soyunup dökünüp ferahlayamamak inşallah kısa zamanda biraz normale döner havalar. Yani ben gecelikle klima açıkken bile terliyorum bazen klimayı aşırı soğuk yapmıyorum ayaklarımı falan üşütürüm diye. Allah yardımcın olsun
Ne güzel iş yerin var canım helal olsun çok iyi olmuşBen 1 yasina kadar bakacagim nasipse is yerim birazcik idare edecek. Sukur ki
Tek sorun ayni birimden bir arkadasta hamile. Oda 1 yil gelmeyecek 6 ay diger arkadaslar bizi idare edecek onlar icin sikinti. Aslinda ucretsiz izin hakkinn yok mu direkt kullanamiyor musun ?Ne güzel iş yerin var canım helal olsun çok iyi olmuş
İki kişi olunca zor olur belki ama kabul etmişler sonuçtaTek sorun ayni birimden bir arkadasta hamile. Oda 1 yil gelmeyecek 6 ay diger arkadaslar bizi idare edecek onlar icin sikinti. Aslinda ucretsiz izin hakkinn yok mu direkt kullanamiyor musun ?
Anladim kuzumm. 1 ay falanda rapor ayarlarsin olmadi bir yerden minnosla biraz daha vakit gecirirsin. Benimde durumlar sikintili olacak gibi. Annem emekli olduktan sonra babamlar 6 ay koyde yasamayo dusunuyorlar. Ee benim bebeye kim bakacakİki kişi olunca zor olur belki ama kabul etmişler sonuçtaBenim ücretsiz izin hakkım var da alamam sanırım maddi durumlardan kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?