2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla benim de çok belirsiz, Antalya'd kimsemiz yok ama eşimle ikimiz nöbetli çalışıyoruz belki dönüşümlü bakmaya çalışırız, zaman ne gösterirse artık bindik bi alamete
Sonuçlar çıktı mı? Nasılmış şeker? Maşallah bebişe bu arada Biz de o civardayız

Evet canım buna benzer bir şeydi ama gerek yok gibi yaa. Gün içinde yatarken kullanacağı beşik olacak çünkü. Dedemin bana yaptığı beşik bu gereksiz kalabalık yapar.. reflü yatağı var zaten beşik içinde ya da kanepeye koyduğumda reflü yatağını alta koymayı düşünüyorum hep. Yeterli olur.

Evet kayınvalidem düşüncelidir sağolsun. E ilk torun bir de hevesli kadıncağız

Kontrole gidip bebişini sağlıklı gören herkesin gözü aydıın ben de salı gideceğim çok merak ediyorum ne kadar oldu, yüzünü gösterecek mi ben de çalışabilir raporu alıp 34ü bitirene kadar çalışacağım. Eylül başı izne çıkmış olacağım. Sonra da pek bir şey kalmıyor zaten
İş yeri anlayışlı olanlar olarak çok şanslıyız. Bana da doğum iznin bitince ücretsiz izin alırsın ne zaman istersen başlarsın, evden çalışırsın dediler. Bence her anne bu şartlarda çalışabilmeli kaybedilen zaman geri gelmiyor bebişlerle ne kadar vakit geçirirsek kâr

Tekrar geçmiş olsun canım, inşallah bi daha korkutmaz ufaklık 2 ay sonra o miniciklerle mutlu olacağız bizde Sanki yaklaştıkça zaman durdu gibi geliyor bu ara bi geçmiyor
İnşallah canım benim ya Ay hakikaten yaaa yatıyorum kalkıyorum 31. Hafta 30 lar ilerlemiyormuş

Kızlar birinci saatim 151 çıkmış ama referans aralığı 0-180 görünüyor. Ama referans aralığını normalde hep 140’a kadar görürdüm biraz şaşırdım o yüzden. Hiç bunu deneyimleyen var mı?

Evet bizdende alanlar olmuştu böyle herkes yardımcı olur mu bilmiyorum tabi

Kendi hastanen verir mi sebepsiz heyet yoksa almanımı sorun yapmaz almayı bizimkilerde soeun yapmıyor zaten doğum olcak ya herkes alıyor bulunca
Benim doktorum aslında heyet vermedi daha bana hiç ben 2 kez kendi hastanemden almıştım bir kez diyarbakırdaydım orda aldım şimdi vercek oda 12 günlük başhekim problem yaratıyor demişti

Çok geçmiş olsun iyisin değil mi zamanında sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Kuzum bana da diyorlar ki bu cocuk cok harektli 40 i beklemez bende korkutorum calisirken doguma gitmek zorunda kalirsam diye
Canım benim görümcemin öyleydi doğdu şuan 2 buçuk aylık hala o kadar hareketli ki şaşıyoruz 42. Haftada doğdu

İnşallah canım benim ya Ay hakikaten yaaa yatıyorum kalkıyorum 31. Hafta 30 lar ilerlemiyormuş

Dedim size zaman duruyor diye bende 30 oldum olacam dıye dıye ha gayret yani doldu

30 sonrası geçmiyor gerçekten.
Ben sizden ilerdeyim ve sürekli hesap yapmaya başladım. Bir an önce zaman geçsin ve doğsun istiyorum artık. Son günlerde ağırlaşmaya da başladı.

Pişik ve kolik sorunu yaşadılar kolik saatleri dışında uyuyor ama o saatlerde çok kötü oluyordu tombişimiz tam 4500 doğdu gecede 2 kere uyanıyordu belli saatlerde
Kolik sorunu nerden ne anlamda gaz mii baska bisey mi ay cok korkuyorum bende

Raporla felan anca 7 aylık olur diye düşünüyorum
Bakıcı çok zor bir durum yaşadığımız yere bağlı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…