- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Ne güzel çok büyük şans 1 yaşı anneyle geçirmesi bebişin artık hepimiz duruma göre çözümler üreteceğiz bebişlereBen 1 yasina kadar bakacagim nasipse is yerim birazcik idare edecek. Sukur ki
Aynen kuzum. Cok kucukken birakmam cok zor olsa gerekNe güzel çok büyük şans 1 yaşı anneyle geçirmesi bebişin artık hepimiz duruma göre çözümler üreteceğiz bebişlere
Valla benim de çok belirsiz, Antalya'd kimsemiz yok ama eşimle ikimiz nöbetli çalışıyoruz belki dönüşümlü bakmaya çalışırız, zaman ne gösterirse artık bindik bi alameteAnladim kuzumm. 1 ay falanda rapor ayarlarsin olmadi bir yerden minnosla biraz daha vakit gecirirsin. Benimde durumlar sikintili olacak gibi. Annem emekli olduktan sonra babamlar 6 ay koyde yasamayo dusunuyorlar. Ee benim bebeye kim bakacakbu durumda bakici faalan tutacagim gibi
Sonuçlar çıktı mı? Nasılmış şeker? Maşallah bebişe bu aradaDoktorum şeker yüklemesini kahvaltı yaptırarak baktıracaktı ama bebek 2 hafta önde çıktığı için 75lik o meşhur sıvıyı içmek durumunda kaldım
Benim minnoşum 1250 gr ve 38 cm çıktı. 27+1 oysaki
Evet canım buna benzer bir şeydi ama gerek yok gibi yaa. Gün içinde yatarken kullanacağı beşik olacak çünkü. Dedemin bana yaptığı beşikBahsettigin sey bundansa bencede alma canim
bu hediye geldi gelinimizden o cok memnun kaldim Kendi odasina yatagina alistirmak cok kolay oldu bunun uzerinde yatirdim yatagin icine koyup dedi
Sonuc Aslan suan abimlerle yatiyor
Ayrica Masallah kayinvalidene düşünmesi çok güzel
İnşallah canım benim yaTekrar geçmiş olsun canım, inşallah bi daha korkutmaz ufaklık2 ay sonra o miniciklerle mutlu olacağız bizde Sanki yaklaştıkça zaman durdu gibi geliyor bu ara bi geçmiyor
Kızlar birinci saatim 151 çıkmış ama referans aralığı 0-180 görünüyor. Ama referans aralığını normalde hep 140’a kadar görürdüm biraz şaşırdım o yüzden. Hiç bunu deneyimleyen var mı?Valla benim de çok belirsiz, Antalya'd kimsemiz yok ama eşimle ikimiz nöbetli çalışıyoruz belki dönüşümlü bakmaya çalışırız, zaman ne gösterirse artık bindik bi alamete
Sonuçlar çıktı mı? Nasılmış şeker? Maşallah bebişe bu aradaBiz de o civardayız
Evet bizdende alanlar olmuştu böyle herkes yardımcı olur mu bilmiyorum tabiBende eşim iş bulsun diye dört gözle bekliyorum çok istiyorum ücretsizi de almayı en azından 1 yaşına kadar çocuğumla olurum. Sağlık Ocağı da rapor verebiliyor bu arada bi arkadaşım h.sonu da boşa gitmesin diye sağlık ocağından 5 gün 5 gün olarak toplam 20 gün aldı. Tabi sorun çıkaranı da olabilir ama sorabilirsiniz oraya da.
Kendi hastanen verir mi sebepsiz heyet yoksa almanımı sorun yapmaz almayı bizimkilerde soeun yapmıyor zaten doğum olcak ya herkes alıyor buluncaDoğru senim doktorun şimdi de rapor veriyor sonrasında sorun yapabilir dediğin gibi yaparsın olmadı
Bende şu an çalıştığım hastanede olsam rahat 3 ay rapor alırım ama gittiğimiz yerde rapor alma durumu nasıl olur bilmiyorum açıkçası
Çok geçmiş olsun iyisin değil miEvet kuzu
Canım kızlarçok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla ve vaktinde alırız bebeklerimizi kucaklarımıza ama hastane yeni doğan bebek doluydu yaaa öyle miniciklerki ayyy içim gitti hepsine
Benim 142 falandı bence normaldir bana normal denmiştiKızlar birinci saatim 151 çıkmış ama referans aralığı 0-180 görünüyor. Ama referans aralığını normalde hep 140’a kadar görürdüm biraz şaşırdım o yüzden. Hiç bunu deneyimleyen var mı?
Canım benim görümcemin öyleydi doğdu şuan 2 buçuk aylık hala o kadar hareketli ki şaşıyoruz 42. Haftada doğduKuzum bana da diyorlar ki bu cocuk cok harektli 40 i beklemezbende korkutorum calisirken doguma gitmek zorunda kalirsam diye
Masallah. Uyku durumu nasil pekiiCanım benim görümcemin öyleydi doğdu şuan 2 buçuk aylık hala o kadar hareketli ki şaşıyoruz 42. Haftada doğdu
Dedim size zaman duruyor diye bende 30 oldum olacam dıye dıye ha gayret yani dolduİnşallah canım benim yaAy hakikaten yaaa yatıyorum kalkıyorum 31. Hafta 30 lar ilerlemiyormuş
Pişik ve kolik sorunu yaşadılar kolik saatleri dışında uyuyor ama o saatlerde çok kötü oluyordu tombişimiz tam 4500 doğdu gecede 2 kere uyanıyordu belli saatlerdeMasallah. Uyku durumu nasil pekii
Gecede ıkı kere uyanan bebek mı maşallahPişik ve kolik sorunu yaşadılar kolik saatleri dışında uyuyor ama o saatlerde çok kötü oluyordu tombişimiz tam 4500 doğdu gecede 2 kere uyanıyordu belli saatlerde
İnşallah canım benim yaAy hakikaten yaaa yatıyorum kalkıyorum 31. Hafta 30 lar ilerlemiyormuş
Dedim size zaman duruyor diye bende 30 oldum olacam dıye dıye ha gayret yani doldu
Kolik sorunu nerden ne anlamda gaz mii baska bisey miPişik ve kolik sorunu yaşadılar kolik saatleri dışında uyuyor ama o saatlerde çok kötü oluyordu tombişimiz tam 4500 doğdu gecede 2 kere uyanıyordu belli saatlerde
Raporla felan anca 7 aylık olur diye düşünüyorumAnladim kuzumm. 1 ay falanda rapor ayarlarsin olmadi bir yerden minnosla biraz daha vakit gecirirsin. Benimde durumlar sikintili olacak gibi. Annem emekli olduktan sonra babamlar 6 ay koyde yasamayo dusunuyorlar. Ee benim bebeye kim bakacakbu durumda bakici faalan tutacagim gibi
Aynen oyle gercekten bakalimRaporla felan anca 7 aylık olur diye düşünüyorum
Bakıcı çok zor bir durum yaşadığımız yere bağlı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?