2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım sen diyetisyen olduğun için sağlıklı besleniyorsun diye biliyorum genelde bebeğe kilo aldıran gıdalar yediysen o yüzden de fazla çıkmış olabilir minnoşun kilosu

Heyet değil de 20 gün tek hekim alabilirim bir kaç kez yani kendi çalıştığım doktorlar da verir ama burdan taşınmış olacağız o yüzden nasıl olur rapor işi bilmiyorum

Pişik ve kolik sorunu yaşadılar kolik saatleri dışında uyuyor ama o saatlerde çok kötü oluyordu tombişimiz tam 4500 doğdu gecede 2 kere uyanıyordu belli saatlerde
Gecede ıkı kere uyanan bebek mı maşallah
Ayy maşallah ya bizim de bebişler öyle olur inşallah
Benim bir arkadaşımın bebeği de 2.5 aylık oldu bir iki gün önce başka bir arkadaşa gittik beraber maşallah yatırdı koltuğa bebek tavana baka baka uyudu o kadar ses oldu uyanmadı 45 dk kadar uyudu uyandı sonra ağlama felan yok annesi sevdi biz aldık sevdik felan tekrar koydu tekrar kendi uyudu sonra uyandı doyurdu gazını çıkardı çok rahattı valla 3.5 saat oturduk bir kez ağlamadı mızırdanmadı maşallah

30 sonrası geçmiyor gerçekten.
Ben sizden ilerdeyim ve sürekli hesap yapmaya başladım. Bir an önce zaman geçsin ve doğsun istiyorum artık. Son günlerde ağırlaşmaya da başladı.
Aynen işte bak saymaya basladınmı gecmıyor az kaldı dıye de saymaya başlayası gelıyor insanın ay 8 hafta kalmıs 60 gun kalmıs ne kadar azzzz sankı yıllar gecıyo ve sen ayyy 8 hafta kalmıs 57 gun falan oluyorsun

Ay maşallah maşallah her bebeğin bi karakteri oluyor o karakter doğrultusunda bızde elımızden gelenı yapıcaz ınsallah bakalım bızımkıler nasıl olacak

Bizim bebiş ayakta sallanarak uyuyor malesef gaz ağrısından avutuyorlar inşAllah bizim bebişlerimizde arkadaşının ki gibi olur ne güzel maşAllah ya

Evet ağladığında da sustaramıyorlardı kolik atağı geldiğinde o çok kötü ya inşAllah bebişlerimizde olmaz bide ayakta sallayarak sakinleştirmeye çalıştılar alıştı oda tabi
Ben ayakta sallamaya cok karsı bırı olarak bır sene hıc sallamadım ayakta kucak meme pıspıs karman çorman egıtımler falan sonra saldım ınfulenza a tipi oldu ve dursun dıye herseyı yaptık 40 küsür ateşle hep ayaklarımızdaydı sonrada bende kasmadım saldım genel olarak , memeyı bıraktıktan sonra ayagı da bıraktık 20 aylıktı

Kolik sorunu nerden ne anlamda gaz mii baska bisey mi ay cok korkuyorum bende
Kolik inşallah hiç bir bebişimiz olmaz Çok değişik bi şey sebepsiz yere saatlerce ağlıyorlar ama öyle normal bi ağlama değil sanki etinden et koparıyorlar derler ya öyle bi ağlama Kuzemin oğlu kolikti tek sakinleştirebilen de bendim ama öyle hemen susmuyor. Çünkü o ağladıkça anne baba kötü oluyor sakin olmuyor onu da bebek hissediyor ben en sakin olandım İlk seferlerinde hastaneye götürdük bişey yok diyip gönderiyorlar. Bi süre devam edip kendiliğinden geçiyor. Geçen birşey okudum doğru mu bilmiyorum ama normal doğum ile olan çocuklarda kolik olmaz yazıyordu.

Son düzenleme:
Evet ağladığında da sustaramıyorlardı kolik atağı geldiğinde o çok kötü ya inşAllah bebişlerimizde olmaz bide ayakta sallayarak sakinleştirmeye çalıştılar alıştı oda tabi

Evet gaz sorunu geldğinde 2 saat susmuyor cok ağlıyor o 2 saat sonra rahatlıyordu her gün aynı saatlerde malesef ondan bende korkuyorum
Kuzenin oğlu da o arada çarşafta sallanmaya alışmıştı en son evin ortasına ip bağlayıp beşik kurdular, kollar mahvoluyordu. Kolik olmayacaklar getirmeyelim aklımıza Buzuki Orhan diye bi adam varmış o zaman youtubedan onu bulmuştum müzikle anne karnı seslerini birleştirmiş, kolik bebekler için hazırlamış onu açıyordum habire

Canım sen diyetisyen olduğun için sağlıklı besleniyorsun diye biliyorum genelde bebeğe kilo aldıran gıdalar yediysen o yüzden de fazla çıkmış olabilir minnoşun kilosu
Evet canım dikkatli besleniyorum aslında ama işte gebelik rafine şeker tüketmemeye gayret ediyorum. Ama sanırım şeker çıkmadı zaten en azından kan sonuçlarımdan ben öyle anlıyorum. Doktorum da yorum yapınca çok rahatlayacağım

60.dakkika 176 çıkmış benim ref 180 zaten.. ikinci saat sonucu çıktı mı?

Her bebek aynı değil ki bencede ihtiyaçlara göre ilerlenmeli nasıl olcak bilmiyorum böyle kurallarım yok

Ay inşAllah olmasınlar gerçekten onun içinde zor anne baba içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…