Canım sen diyetisyen olduğun için sağlıklı besleniyorsun diye biliyorum genelde bebeğe kilo aldıran gıdalar yediysen o yüzden de fazla çıkmış olabilir minnoşun kilosuDoktorum şeker yüklemesini kahvaltı yaptırarak baktıracaktı ama bebek 2 hafta önde çıktığı için 75lik o meşhur sıvıyı içmek durumunda kaldım
Benim minnoşum 1250 gr ve 38 cm çıktı. 27+1 oysaki
Heyet değil de 20 gün tek hekim alabilirim bir kaç kez yani kendi çalıştığım doktorlar da verir ama burdan taşınmış olacağız o yüzden nasıl olur rapor işi bilmiyorumKendi hastanen verir mi sebepsiz heyet yoksa almanımı sorun yapmaz almayı bizimkilerde soeun yapmıyor zaten doğum olcak ya herkes alıyor bulunca
Benim doktorum aslında heyet vermedi daha bana hiç ben 2 kez kendi hastanemden almıştım bir kez diyarbakırdaydım orda aldım şimdi vercek oda 12 günlükbaşhekim problem yaratıyor demişti
Pişik ve kolik sorunu yaşadılar kolik saatleri dışında uyuyor ama o saatlerde çok kötü oluyordu tombişimiz tam 4500 doğdu gecede 2 kere uyanıyordu belli saatlerde
Ayy maşallah ya bizim de bebişler öyle olur inşallahGecede ıkı kere uyanan bebek mı maşallah
EvetGecede ıkı kere uyanan bebek mı maşallah
Aynen işte bak saymaya basladınmı gecmıyor az kaldı dıye de saymaya başlayası gelıyor insanın ay 8 hafta kalmıs 60 gun kalmıs ne kadar azzzz sankı yıllar gecıyo ve sen ayyy 8 hafta kalmıs 57 gun falan oluyorsun30 sonrası geçmiyor gerçekten.
Ben sizden ilerdeyim ve sürekli hesap yapmaya başladım. Bir an önce zaman geçsin ve doğsun istiyorum artık. Son günlerde ağırlaşmaya da başladı.
Yaa belki yardımcı olurlar yinede tanıyorlar zaten seniHeyet değil de 20 gün tek hekim alabilirim bir kaç kez yani kendi çalıştığım doktorlar da verir ama burdan taşınmış olacağız o yüzden nasıl olur rapor işi bilmiyorum
Ay maşallah maşallah her bebeğin bi karakteri oluyor o karakter doğrultusunda bızde elımızden gelenı yapıcaz ınsallah bakalım bızımkıler nasıl olacakAyy maşallah ya bizim de bebişler öyle olur inşallah
Benim bir arkadaşımın bebeği de 2.5 aylık oldu bir iki gün önce başka bir arkadaşa gittik beraber maşallah yatırdı koltuğa bebek tavana baka baka uyudu o kadar ses oldu uyanmadı 45 dk kadar uyudu uyandı sonra ağlama felan yok annesi sevdi biz aldık sevdik felan tekrar koydu tekrar kendi uyudu sonra uyandı doyurdu gazını çıkardı çok rahattı valla 3.5 saat oturduk bir kez ağlamadı mızırdanmadı maşallah
Bizim bebiş ayakta sallanarak uyuyor malesef gaz ağrısından avutuyorlarAyy maşallah ya bizim de bebişler öyle olur inşallah
Benim bir arkadaşımın bebeği de 2.5 aylık oldu bir iki gün önce başka bir arkadaşa gittik beraber maşallah yatırdı koltuğa bebek tavana baka baka uyudu o kadar ses oldu uyanmadı 45 dk kadar uyudu uyandı sonra ağlama felan yok annesi sevdi biz aldık sevdik felan tekrar koydu tekrar kendi uyudu sonra uyandı doyurdu gazını çıkardı çok rahattı valla 3.5 saat oturduk bir kez ağlamadı mızırdanmadı maşallah
Evet gaz sorunu geldğinde 2 saat susmuyor cok ağlıyor o 2 saat sonra rahatlıyordu her gün aynı saatlerde malesef ondan bende korkuyorumKolik sorunu nerden ne anlamda gaz mii baska bisey miay cok korkuyorum bende
Ben ayakta sallamaya cok karsı bırı olarak bır sene hıc sallamadım ayaktaEvetağladığında da sustaramıyorlardı kolik atağı geldiğinde o çok kötü ya inşAllah bebişlerimizde olmaz bide ayakta sallayarak sakinleştirmeye çalıştılar alıştı oda tabi
Kolik inşallah hiç bir bebişimiz olmazKolik sorunu nerden ne anlamda gaz mii baska bisey miay cok korkuyorum bende
Evetağladığında da sustaramıyorlardı kolik atağı geldiğinde o çok kötü ya inşAllah bebişlerimizde olmaz bide ayakta sallayarak sakinleştirmeye çalıştılar alıştı oda tabi
Kuzenin oğlu da o arada çarşafta sallanmaya alışmıştı en son evin ortasına ip bağlayıp beşik kurdular, kollar mahvoluyordu. Kolik olmayacaklar getirmeyelim aklımızaEvet gaz sorunu geldğinde 2 saat susmuyor cok ağlıyor o 2 saat sonra rahatlıyordu her gün aynı saatlerde malesef ondan bende korkuyorum
Evet canım dikkatli besleniyorum aslında ama işte gebelikCanım sen diyetisyen olduğun için sağlıklı besleniyorsun diye biliyorum genelde bebeğe kilo aldıran gıdalar yediysen o yüzden de fazla çıkmış olabilir minnoşun kilosu
60.dakkika 176 çıkmış benim ref 180 zaten.. ikinci saat sonucu çıktı mı?Evet canım dikkatli besleniyorum aslında ama işte gebelikrafine şeker tüketmemeye gayret ediyorum. Ama sanırım şeker çıkmadı zaten en azından kan sonuçlarımdan ben öyle anlıyorum. Doktorum da yorum yapınca çok rahatlayacağım
Birinci saat 15160.dakkika 176 çıkmış benim ref 180 zaten.. ikinci saat sonucu çıktı mı?
Her bebek aynı değil ki bencede ihtiyaçlara göre ilerlenmeli nasıl olcak bilmiyorum böyle kurallarım yokBen ayakta sallamaya cok karsı bırı olarak bır sene hıc sallamadım ayaktakucak meme pıspıs karman çorman egıtımler falan sonra saldım ınfulenza a tipi oldu ve dursun dıye herseyı yaptık 40 küsür ateşle hep ayaklarımızdaydı sonrada bende kasmadım saldım genel olarak , memeyı bıraktıktan sonra ayagı da bıraktık 20 aylıktı
Ay inşAllah olmasınlar gerçekten onun içinde zor anne baba içindeKuzenin oğlu da o arada çarşafta sallanmaya alışmıştı en son evin ortasına ip bağlayıp beşik kurdular, kollar mahvoluyordu. Kolik olmayacaklar getirmeyelim aklımızaBuzuki Orhan diye bi adam varmış o zaman youtubedan onu bulmuştum müzikle anne karnı seslerini birleştirmiş, kolik bebekler için hazırlamış onu açıyordum habire
Artık benımde yokHer bebek aynı değil ki bencede ihtiyaçlara göre ilerlenmeli nasıl olcak bilmiyorum böyle kurallarım yok
Çok güzel çıkmışBirinci saat 151
İkinci saat 105 çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?