2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doktorumdan yorum bekliyorum ama şekerim var gibi görünmüyor. İnşallah
Bebek gerçekten kendisi irileşmiş sanırım ama umarım yolundadır her şeyi.
Bana doktorum kalsiyum takviyesi başlatmıştı. Bunun haricinde her gün düzenli olarak kefir, süt ve bol miktarda peynir tükettim. Her gün avokado yedim ve bizim mahallede bir aktar fıstık ezmesi yapıyor sadece fıstıktan.Gözümün önünde çektiği için çok güveniyorum ve çok seviyorum. Genelde fıstık ezmeli ve yulaflı bir ara öğün yapıyorum her gün. Bir de mutlaka her gün 2 yumurta. Bunlar dışında kalanlar hep standart şeylerdi. Bebeğin iri olması pek iyi bir şey mi bilmiyorum ama beslenme önerisi isteyen arkadaşlara duyurulur

Evet kuzum benim bi tanidigim ailesine tasinmisti. Uyumuyordu hep agliyordu

Bende eylülün 23üne kadar çalışacağım inşallah fazla zorlanmayız
Onuda düşünmüyor değilim.Sakin gidiyorken herşey titreşim modu geldi, kıpır kıpır , ara ara beni bile titretiyor ani hareketiyle.Birde sağ kaburga altındaki ağrı sıklasmaya başladı.Sirtima da vuruyor.Eylule kadar hangi güncellemeler gelir , ne hissettirir bilmiyorum Calisamayacagimizi anladığımız noktada bu kadar dayanabildi diye çalışamaz raporuna ceviririz napalim.

32. Haftadan sonra kaç hafta çalışabilir sen 37 ye. Kadar çalıştığın kadar hafta doğumdan sonraki 8 haftalık izne ilave ediliyor.

Yaa belki yardımcı olurlar yinede tanıyorlar zaten seni
İnşallah canım ama farklı il olunca olur mu bilmiyorum şimdi aynı yer olsa illaki olur da farklı yer olunca sorun olur mu bakalım yaşayıp göreceğiz

Benim müdür de iki ay sonra gelirsin diyor ( 8 haftalık doğum sonrası rapor süreci bitince) Çok beklersin dedim içimden.

Bizim bebiş ayakta sallanarak uyuyor malesef gaz ağrısından avutuyorlar inşAllah bizim bebişlerimizde arkadaşının ki gibi olur ne güzel maşAllah ya
Ay maşallah maşallah her bebeğin bi karakteri oluyor o karakter doğrultusunda bızde elımızden gelenı yapıcaz ınsallah bakalım bızımkıler nasıl olacak
İnşallah kolik olmazlar bakalım ne yaşayacağız
Benim de öyle keskin doğrularım yok yani bebekle ilgili net olduğum bir konu yok, açıkçası kendimi kasmadan bebeğime alışıp büyütmek istiyorum ben ne kadar rahat olursam o da o kadar rahat olur diye düşünüyorum, o yüzden keskin bir çizgi oluşturup kendime de bebeğime de eziyet etmenin anlamı yok.
Zaten hepsinin bir karakteri var doğduklarında ben o karaktere alışacağım o bana ve dünyaya alışacak bir şekilde düzenimiz kuracağız

Çok haklısın canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Dediğin gibi çok zor benim bir arkadaşımın oğlu kolikmiş o kadar zor büyüttüm ki aynı şeyleri bie daha yaşamaktan korktuğum için 2. çocuk düşünmüyorum diyor

Bende öyle düşünüyorum akışına bıraktım iyi olup çalışmak isterim ama zorlanırsam da ayrılırım

Yediklerinin hepsi sağlıklı hem glisemik indeksi düşük hem de besleyici gıdalar o yüzden bebeğinin iriliği çok şükür şekerden değil bence
İçini ferah tut tombik bir bebiş doğuracaksın sanırım

Evde tadılat var elektrıklerı sigortadan kestıler dıyorum ve kapalıyım dıyorum baska bısey demiyorum saygılar
Kuzum sıkma canını bizim daha taşınacağımız il ev doğum yapacağım hastane doktor bile belli değil biliyorsun.
Her şey bir şekilde yoluna giriyor sen strese girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…