- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Evde tadılat var elektrıklerı sigortadan kestıler dıyorum ve kapalıyım dıyorum baska bısey demiyorum saygılarKızlar bana güncelleme geldi
Birde aglayan kolikler var uyumayan bir tanidigimin oyleydi. Annesiyle yasamaya baslamisti. O daha da zorEvet gaz sorunu geldğinde 2 saat susmuyor cok ağlıyor o 2 saat sonra rahatlıyordu her gün aynı saatlerde malesef ondan bende korkuyorum
Evet kuzum benim bi tanidigim ailesine tasinmisti. Uyumuyordu hep agliyorduKolik inşallah hiç bir bebişimiz olmazÇok değişik bi şey sebepsiz yere saatlerce ağlıyorlar ama öyle normal bi ağlama değil sanki etinden et koparıyorlar derler ya öyle bi ağlama Kuzemin oğlu kolikti tek sakinleştirebilen de bendim ama öyle hemen susmuyor. Çünkü o ağladıkça anne baba kötü oluyor sakin olmuyor onu da bebek hissediyor ben en sakin olandım İlk seferlerinde hastaneye götürdük bişey yok diyip gönderiyorlar. Bi süre devam edip kendiliğinden geçiyor. Geçen birşey okudum doğru mu bilmiyorum ama normal doğum ile olan çocuklarda kolik olmaz yazıyordu.
Ayni guncelleme bendenKızlar bana güncelleme geldi
Ayyy bugünde hava kötü baya Allah yardımcın olsun kuzumEvde tadılat var elektrıklerı sigortadan kestıler dıyorum ve kapalıyım dıyorum baska bısey demiyorum saygılar
Evet gerçekten zorBirde aglayan kolikler var uyumayan bir tanidigimin oyleydi. Annesiyle yasamaya baslamisti. O daha da zor
Ayyy ne güzel odana kavuşuyorsun benim daha varAyni guncelleme bendentemizlik yapiyorum odayi bosaltiyorum yarin bebisin odasigelecek. Ama 10 dk yapip yarim saat oturuyorum
Ay agladım aglıcam ya hersey o kadar ters gıdıyor kiAyyy bugünde hava kötü baya Allah yardımcın olsun kuzum
Ya valla arada öyle oluyor ama düzeliyor hemen ağlama daraltma kendiniAy agladım aglıcam ya hersey o kadar ters gıdıyor ki
Doğumdan sonraya 5 hafta (doğum öncesi izni) ilave ediliyor.Böyle olunca dönüşünüz ne zaman olcak 37 de ayrılırsanız yaniSatilucky
Onuda düşünmüyor değilim.Sakin gidiyorken herşey titreşim modu geldi, kıpır kıpır , ara ara beni bile titretiyor ani hareketiyle.Birde sağ kaburga altındaki ağrı sıklasmaya başladı.Sirtima da vuruyor.Eylule kadar hangi güncellemeler gelir , ne hissettirir bilmiyorumBende eylülün 23üne kadar çalışacağım inşallah fazla zorlanmayız
32. Haftadan sonra kaç hafta çalışabilir sen 37 ye. Kadar çalıştığın kadar hafta doğumdan sonraki 8 haftalık izne ilave ediliyor.Evet ama 32 de Çalışır aldık diye 34 de sorun yaşamayız demi diye sormak istedim aslında bende işe dönmeden önce 15 gün yıllık izin kullanacağım oradan biraz uzatırım diye düşündüm izni
İnşallah canım ama farklı il olunca olur mu bilmiyorum şimdi aynı yer olsa illaki olur da farklı yer olunca sorun olur mu bakalım yaşayıp göreceğizYaa belki yardımcı olurlar yinede tanıyorlar zaten seni
Benim müdür de iki ay sonra gelirsin diyor ( 8 haftalık doğum sonrası rapor süreci bitince)Kontrole gidip bebişini sağlıklı gören herkesin gözü aydıınben de salı gideceğim çok merak ediyorum ne kadar oldu, yüzünü gösterecek mi ben de çalışabilir raporu alıp 34ü bitirene kadar çalışacağım. Eylül başı izne çıkmış olacağım. Sonra da pek bir şey kalmıyor zaten
İş yeri anlayışlı olanlar olarak çok şanslıyız. Bana da doğum iznin bitince ücretsiz izin alırsın ne zaman istersen başlarsın, evden çalışırsın dediler. Bence her anne bu şartlarda çalışabilmeli kaybedilen zaman geri gelmiyor bebişlerle ne kadar vakit geçirirsek kâr
Bizim bebiş ayakta sallanarak uyuyor malesef gaz ağrısından avutuyorlarinşAllah bizim bebişlerimizde arkadaşının ki gibi olur ne güzel maşAllah ya
İnşallah kolik olmazlar bakalım ne yaşayacağızAy maşallah maşallah her bebeğin bi karakteri oluyor o karakter doğrultusunda bızde elımızden gelenı yapıcaz ınsallah bakalım bızımkıler nasıl olacak
Kavussam nolcak kuzum ya daha boya yapamadik kiiEvet gerçekten zor
Ayyy ne güzel odana kavuşuyorsun benim daha var
Çok haklısın canım iyi düşünelim iyi olsun inşallahKolik inşallah hiç bir bebişimiz olmazÇok değişik bi şey sebepsiz yere saatlerce ağlıyorlar ama öyle normal bi ağlama değil sanki etinden et koparıyorlar derler ya öyle bi ağlama Kuzemin oğlu kolikti tek sakinleştirebilen de bendim ama öyle hemen susmuyor. Çünkü o ağladıkça anne baba kötü oluyor sakin olmuyor onu da bebek hissediyor ben en sakin olandım İlk seferlerinde hastaneye götürdük bişey yok diyip gönderiyorlar. Bi süre devam edip kendiliğinden geçiyor. Geçen birşey okudum doğru mu bilmiyorum ama normal doğum ile olan çocuklarda kolik olmaz yazıyordu.
Bende öyle düşünüyorum akışına bıraktım iyi olup çalışmak isterim ama zorlanırsam da ayrılırımOnuda düşünmüyor değilim.Sakin gidiyorken herşey titreşim modu geldi, kıpır kıpır , ara ara beni bile titretiyor ani hareketiyle.Birde sağ kaburga altındaki ağrı sıklasmaya başladı.Sirtima da vuruyor.Eylule kadar hangi güncellemeler gelir , ne hissettirir bilmiyorumCalisamayacagimizi anladığımız noktada bu kadar dayanabildi diye çalışamaz raporuna ceviririz napalim.
Yediklerinin hepsi sağlıklı hem glisemik indeksi düşük hem de besleyici gıdalar o yüzden bebeğinin iriliği çok şükür şekerden değil benceDoktorumdan yorum bekliyorum ama şekerim var gibi görünmüyor. İnşallah
Bebek gerçekten kendisi irileşmiş sanırım ama umarım yolundadır her şeyi.
Bana doktorum kalsiyum takviyesi başlatmıştı. Bunun haricinde her gün düzenli olarak kefir, süt ve bol miktarda peynir tükettim. Her gün avokado yedim ve bizim mahallede bir aktar fıstık ezmesi yapıyor sadece fıstıktan.Gözümün önünde çektiği için çok güveniyorum ve çok seviyorum. Genelde fıstık ezmeli ve yulaflı bir ara öğün yapıyorum her gün. Bir de mutlaka her gün 2 yumurta. Bunlar dışında kalanlar hep standart şeylerdi. Bebeğin iri olması pek iyi bir şey mi bilmiyorum ama beslenme önerisi isteyen arkadaşlara duyurulur
Kuzum sıkma canını bizim daha taşınacağımız il ev doğum yapacağım hastane doktor bile belli değil biliyorsun.Evde tadılat var elektrıklerı sigortadan kestıler dıyorum ve kapalıyım dıyorum baska bısey demiyorum saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?