Doktorum kan şekerin normal diye dönüş yaptı çok şükürYediklerinin hepsi sağlıklı hem glisemik indeksi düşük hem de besleyici gıdalar o yüzden bebeğinin iriliği çok şükür şekerden değil bence
İçini ferah tut tombik bir bebiş doğuracaksın sanırım
Biliyorum ben malesef 32 de ayrılmak zorundayım sadece tahmini olarak kaynımı görmek istedimDoğumdan sonraya 5 hafta (doğum öncesi izni) ilave ediliyor.
Doğru diyorsun orda olup almanı isteyebilirler çaresini buluruz inşAllahİnşallah canım ama farklı il olunca olur mu bilmiyorum şimdi aynı yer olsa illaki olur da farklı yer olunca sorun olur mu bakalım yaşayıp göreceğiz
Plesantada ne problemin vardı canımBiz 15 günde bir doktora gidiyoruz malum plesantadan dolayı. Çok şükür kan akışı şu an için iyi gidiyor. Bebek haftasıylada uyumlu 30+1 olduk hepimize Allah yardım etsin ama bana dua edin olur mu 32 34 ve meşhur 36 yı tansiyonum çıkmadan çocukta gelişme devam ederek geçireyim. Şu an için her şey yolunda ama 34 den sonra haftada bir gün çağıracakmış. Rahim ağzı uzunluğu dedikleri normalmiş. Allah hepimize sağlıkla almayı nasip etsin
Aynen dediğin çok doğru karakterlerini kabulleneceğiz direksekte çare yokİnşallah kolik olmazlar bakalım ne yaşayacağız
Benim de öyle keskin doğrularım yok yani bebekle ilgili net olduğum bir konu yok, açıkçası kendimi kasmadan bebeğime alışıp büyütmek istiyorum ben ne kadar rahat olursam o da o kadar rahat olur diye düşünüyorum, o yüzden keskin bir çizgi oluşturup kendime de bebeğime de eziyet etmenin anlamı yok.
Zaten hepsinin bir karakteri var doğduklarında ben o karaktere alışacağım o bana ve dünyaya alışacak bir şekilde düzenimiz kuracağız
Ben geçen yıl taşınırken boyatmıştım 1 yıl oldu odayı hiç kullanmadık tertemiz o derdim yok çok şükür kuzum sıcakta zor olbilir birazKavussam nolcak kuzum ya daha boya yapamadik kii
Evet kuzum tum ev boyanacak birde. Allahtan sicakliklar dusscekmisBen geçen yıl taşınırken boyatmıştım 1 yıl oldu odayı hiç kullanmadık tertemiz o derdim yok çok şükür kuzum sıcakta zor olbilir biraz
Tefona tv uygulaması yükleYouTube’da bişe izliyorum tv’den(uzanmış oluyorum)
kumanda diğer koltuktaysa reklamı atlamak için kalkıp kumandayı alana kadar reklam bitmesine 5 saniye kalıyor
Ya benim de bi ara karın çevresi öndeydi, son gittiğimde de kafası öne geçmiş çocuk parça parça büyüyor galiba. Senin gibi boylu poslu olcak heralde dedi doktorDoktorum kan şekerin normal diye dönüş yaptı çok şükürbebeğin iriliği şekerden değil yani
Ama benim doktorum çok titizdir arkasından da eklemiş. Şekerden fakir beslenmeye devam et diye
Annelik endişelik hali hiç bitmiyor. Bebeğin kafası çevresi ile çapı kendi haftası ile uyumlu ancak uyluk kemiği ölçümü ve karın çevresi önde. Bu bir sorun mu sizce? Yani kafa çevresinin de aynı oranda gitmesi gerekir miydi? Tecrübeli anneler nolur aydınlatın beni
Banyo tavanımla uc senedır cebellesıyorum dökülüyor rutubet berbatt halde en son kavga kıyamet yaptırdık ust ev sahıbıne yarım yamalak yapmıslar ıkınay kurusun dıye bekledık sıva cektırelım dıye usta geldı yukardan şıp şıp su damlıyor banyo dolabım şişmiş eskı ev sahıbı baska bırıne satmış kıracaklar kapı bıle açmayan uyumsuz kısıler oladar para verdık tavanı yaptırdık onamı yanayım yıne eskı halıne dönecek onamı yanayım yanı şaştım kaldım artıkKuzum sıkma canını bizim daha taşınacağımız il ev doğum yapacağım hastane doktor bile belli değil biliyorsun.
Her şey bir şekilde yoluna giriyor sen strese girme
Yaa çok tatlısınYa benim de bi ara karın çevresi öndeydi, son gittiğimde de kafası öne geçmiş çocuk parça parça büyüyor galiba. Senin gibi boylu poslu olcak heralde dedi doktorKeşke doğduktan sonra boy atsaydı tabii temennim Ama orantısız büyümesini ben de kafama taktım, normal mi acaba
Ya Allah kolaylık versin her şey üst üste gelmişBanyo tavanımla uc senedır cebellesıyorum dökülüyor rutubet berbatt halde en son kavga kıyamet yaptırdık ust ev sahıbıne yarım yamalak yapmıslar ıkınay kurusun dıye bekledık sıva cektırelım dıye usta geldı yukardan şıp şıp su damlıyor banyo dolabım şişmiş eskı ev sahıbı baska bırıne satmış kıracaklar kapı bıle açmayan uyumsuz kısıler oladar para verdık tavanı yaptırdık onamı yanayım yıne eskı halıne dönecek onamı yanayım yanı şaştım kaldım artık
Oğlum son ıkı ucgundur felaket huysuz resmen küçük bır ergen gıbı bızı asırı gerıyor bırde bu olayların ıcınde öğlen tansıyonum dustu yıne ev suan savaş alanı kocamda ısyerınde sorunları var extra benıde kovdu basından ben yaparım gıt dıye yanı bılmıyorum bakalım
Genelde şekere bağlıyorlar bana da tekrar sordu şeker testi yapmış mıydık, organ taramasına girdin dimi diye. Bir sorun olsa söylerlerdi heralde diye rahatlamaya çalışıyorum. Bi de kocamın kafasına bakıyorum çocukluk fotoğraflarında falan hep kocamanYaa çok tatlısınparça parça büyümeleri güzelmiş ben de kafama taktım baya, çünkü internette baş ve karın çevresi arasında çok fark olmaması gerektiğini söylüyor. Ama doktorum bir yorum yapmadı bu konu hakkında sadece boylu poslu olcak dedi
Benımkınınde kafası buyukYa benim de bi ara karın çevresi öndeydi, son gittiğimde de kafası öne geçmiş çocuk parça parça büyüyor galiba. Senin gibi boylu poslu olcak heralde dedi doktorKeşke doğduktan sonra boy atsaydı tabii temennim Ama orantısız büyümesini ben de kafama taktım, normal mi acaba
Valla hem genetik test yaptırdım gayet güzel çıktı hem de detaylıda her şey yolunda çıktı. Yani yeterki yolunda olsun da napalım 5 kilo doğururumYa Allah kolaylık versin her şey üst üste gelmişİş yeri insanın özel hayatını da çok etkiliyor benim de eşim öyle gergin bir dönem geçirdi illa eve yansıyor keşke daha iyi yönetebilsek.
Genelde şekere bağlıyorlar bana da tekrar sordu şeker testi yapmış mıydık, organ taramasına girdin dimi diye. Bir sorun olsa söylerlerdi heralde diye rahatlamaya çalışıyorum. Bi de kocamın kafasına bakıyorum çocukluk fotoğraflarında falan hep kocaman
Canım iyiyim ama aşırı ödemim var yaaa serumlardan da oldu iyiceÇok geçmiş olsun iyisin değil mizamanında sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Cidden gitmiyor hava da sıcak zorladı iyiceDedim size zaman duruyor diye bende 30 oldum olacam dıye dıye ha gayret yani doldu
Şekerden degil o beslenmedenDoktorumdan yorum bekliyorum ama şekerim var gibi görünmüyor. İnşallah
Bebek gerçekten kendisi irileşmiş sanırım ama umarım yolundadır her şeyi.
Bana doktorum kalsiyum takviyesi başlatmıştı. Bunun haricinde her gün düzenli olarak kefir, süt ve bol miktarda peynir tükettim. Her gün avokado yedim ve bizim mahallede bir aktar fıstık ezmesi yapıyor sadece fıstıktan.Gözümün önünde çektiği için çok güveniyorum ve çok seviyorum. Genelde fıstık ezmeli ve yulaflı bir ara öğün yapıyorum her gün. Bir de mutlaka her gün 2 yumurta. Bunlar dışında kalanlar hep standart şeylerdi. Bebeğin iri olması pek iyi bir şey mi bilmiyorum ama beslenme önerisi isteyen arkadaşlara duyurulur
Bizde gelecek yıl taşınacağız o nedenle ne düzenli bir bebek odası planlıyorum ne bana işlerine giriştim açıkçası kendimi yormak istemedim. Ama çocuk odası yaparken badana da yapmak güzel ve temiz duruyor gerçektenBen geçen yıl taşınırken boyatmıştım 1 yıl oldu odayı hiç kullanmadık tertemiz o derdim yok çok şükür kuzum sıcakta zor olbilir biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?