2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doktorum kan şekerin normal diye dönüş yaptı çok şükür bebeğin iriliği şekerden değil yani
Ama benim doktorum çok titizdir arkasından da eklemiş. Şekerden fakir beslenmeye devam et diye

Annelik endişelik hali hiç bitmiyor. Bebeğin kafası çevresi ile çapı kendi haftası ile uyumlu ancak uyluk kemiği ölçümü ve karın çevresi önde. Bu bir sorun mu sizce? Yani kafa çevresinin de aynı oranda gitmesi gerekir miydi? Tecrübeli anneler nolur aydınlatın beni

Biz 15 günde bir doktora gidiyoruz malum plesantadan dolayı. Çok şükür kan akışı şu an için iyi gidiyor. Bebek haftasıylada uyumlu 30+1 olduk hepimize Allah yardım etsin ama bana dua edin olur mu 32 34 ve meşhur 36 yı tansiyonum çıkmadan çocukta gelişme devam ederek geçireyim. Şu an için her şey yolunda ama 34 den sonra haftada bir gün çağıracakmış. Rahim ağzı uzunluğu dedikleri normalmiş. Allah hepimize sağlıkla almayı nasip etsin

Plesantada ne problemin vardı canım

Aynen dediğin çok doğru karakterlerini kabulleneceğiz direksekte çare yok

Ya benim de bi ara karın çevresi öndeydi, son gittiğimde de kafası öne geçmiş çocuk parça parça büyüyor galiba. Senin gibi boylu poslu olcak heralde dedi doktor Keşke doğduktan sonra boy atsaydı tabii temennim Ama orantısız büyümesini ben de kafama taktım, normal mi acaba

Kuzum sıkma canını bizim daha taşınacağımız il ev doğum yapacağım hastane doktor bile belli değil biliyorsun.
Her şey bir şekilde yoluna giriyor sen strese girme
Banyo tavanımla uc senedır cebellesıyorum dökülüyor rutubet berbatt halde en son kavga kıyamet yaptırdık ust ev sahıbıne yarım yamalak yapmıslar ıkınay kurusun dıye bekledık sıva cektırelım dıye usta geldı yukardan şıp şıp su damlıyor banyo dolabım şişmiş eskı ev sahıbı baska bırıne satmış kıracaklar kapı bıle açmayan uyumsuz kısıler oladar para verdık tavanı yaptırdık onamı yanayım yıne eskı halıne dönecek onamı yanayım yanı şaştım kaldım artık
Oğlum son ıkı ucgundur felaket huysuz resmen küçük bır ergen gıbı bızı asırı gerıyor bırde bu olayların ıcınde öğlen tansıyonum dustu yıne ev suan savaş alanı kocamda ısyerınde sorunları var extra benıde kovdu basından ben yaparım gıt dıye yanı bılmıyorum bakalım

Yaa çok tatlısın parça parça büyümeleri güzelmiş ben de kafama taktım baya, çünkü internette baş ve karın çevresi arasında çok fark olmaması gerektiğini söylüyor. Ama doktorum bir yorum yapmadı bu konu hakkında sadece boylu poslu olcak dedi

Ya Allah kolaylık versin her şey üst üste gelmiş İş yeri insanın özel hayatını da çok etkiliyor benim de eşim öyle gergin bir dönem geçirdi illa eve yansıyor keşke daha iyi yönetebilsek.
Genelde şekere bağlıyorlar bana da tekrar sordu şeker testi yapmış mıydık, organ taramasına girdin dimi diye. Bir sorun olsa söylerlerdi heralde diye rahatlamaya çalışıyorum. Bi de kocamın kafasına bakıyorum çocukluk fotoğraflarında falan hep kocaman

Benımkınınde kafası buyuk heryerı aynı gelişmez zaten o ucunun ortalama haftası cıkıyor ıste sonradan

Valla hem genetik test yaptırdım gayet güzel çıktı hem de detaylıda her şey yolunda çıktı. Yani yeterki yolunda olsun da napalım 5 kilo doğururum benim kocamın kafası da büyük bence ama benimki kafa olarak ben poy pos olarak baba olcak heralde

Şekerden degil o beslenmeden benim kizimda hep iki hafta önden giderdi ne oldu sonu dersen 38+4 te bormal dogdu kilosu da 3,800 dü 40 ı bekleseydi normal olurmuydu bilmiyorum Allah kolaylık versin sana bende kac haftadir doktora gidemedim randevu bulamıyorum hastaneler kızamık salgini vakasi doluymus özelikle anne karnindaki bebekleri etkiliyor anamoliye sebebpmoluuormus korkudan gidemiyorum zaten randevuda bulamıyorum tansiyorhep 8/6 civarlarinda nabzim 110 üzeri çıkıyor arada fenalik geliyor sıcaklardan bunaldim artık kış hamileligi en guzeli kendi yangınımız da var kizimda kışı ne guze gecirmistim corapsiz ferah ferak şimdi üzerimdekiler agırlık yapıyor

Ben geçen yıl taşınırken boyatmıştım 1 yıl oldu odayı hiç kullanmadık tertemiz o derdim yok çok şükür kuzum sıcakta zor olbilir biraz
Bizde gelecek yıl taşınacağız o nedenle ne düzenli bir bebek odası planlıyorum ne bana işlerine giriştim açıkçası kendimi yormak istemedim. Ama çocuk odası yaparken badana da yapmak güzel ve temiz duruyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…