2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cidden gitmiyor hava da sıcak zorladı iyice
Dun ve bugun gercekten cok zorlandım ya
21 agustosa sıra aldım bundan sonrakılere randevu bulamam sanırım haftada bır cagırdı 32 den sonra belkı gıtmem 34 yaparım bı tur daha sonra haftalık gıderım randevuları beklerken hızlanır inşallah

Kesinlikle canım bende bakıcı kısmını kara kara düşünüyorum şimdiden başladı m araştırmaları

Allah herkese kendi evini nasip etsin.
Her şey üst üste gelmiş, üzüldüm.
Bazen öyle zamanlar oluyor, insan daralıyor. İnsanlık halı.

Allah herkese kendi evini nasip etsin.
Her şey üst üste gelmiş, üzüldüm.
Bazen öyle zamanlar oluyor, insan daralıyor. İnsanlık halı.
Bizim kendi evimiz cok sukur kuzum yukarısı kıracı oda hıcbıseye ızın vermıyor merdıven temızlenecek kapısını açıp su vermıyor su halımle sabahtan berı uğraşıyoruz bosa gıdecek bellı

Benımkınınde kafası buyuk heryerı aynı gelişmez zaten o ucunun ortalama haftası cıkıyor ıste sonradan
Kafası büyük olsun aman napalım sevecez
Ya bazı yerlerde hamilelikte üç ultrason yapıyorlar birincisi kalp atışı var mı, sonra ikili 13. Haftada sonra da organ taraması 20de bu kadar. İnsanın kafasını bulandırmaz en azından Ama meraktan çatlardık orası ayrı.

Benim daha 30 olmadan durdu sanki zaman
Tek rakam haftalara düşüyorum dediğimden beri gelmedi son 9

Of hiç benlik değil çünkü eve ciddi ciddi fetal ultrason almayı düşündüm bir ara

Önlem için yapmakta fayda var inş güzel sonuçlar çıkar ama biraz ileri olması genetikte olabilir
Suyun fazlaydı sanki cnm seninde bi ara nasıl oldu bakıldımı?

Önlem için yapmakta fayda var inş güzel sonuçlar çıkar ama biraz ileri olması genetikte olabilir
Suyun fazlaydı sanki cnm seninde bi ara nasıl oldu bakıldımı?
Evet suyum fazlaydı ama bugun suyun normal dedi doktorum, şekerim de çıkmadı zaten benim kızın şişko olası gelmiş

Bizimde kendi evimiz değil kiradayız ama yapacağım yinede birşeyler minik beye tabi badana her zaman temizliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…