2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok hic önemi kizim baya göbüşlü dogdu hatta sarilik olunca hemsireler mama yetistiremiyoardı oburiks

Normal canım sorun yok iri bebek genetik biraz da benim de şekerim uok ama iri aman bebeğe kilo.uapsin beslenmem de yok kilolu olduğum için şu an eksi 2 kilodayim hala

Normal canım sorun yok iri bebek genetik biraz da benim de şekerim uok ama iri aman bebeğe kilo.uapsin beslenmem de yok kilolu olduğum için şu an eksi 2 kilodayim hala
Kuzum birsey soracagim. Bazidoktorlar dogum tarihi veriyor. Normal icin bile. Nasil oluyor bu ya. Henuz benim doktorum birsey demedi

Çook teşekkür ederim cevap için
Kilo kontrolünde süper gitmişsin tebrik ederim

Ne dedi kuzum doktor ben girmedim mi ki
1438 gram olmuş kuzum rutın kan testımı aldı bıdaha ameliyata kadar almaz dıye dusunuyorum 32 de gel dedi tekrardan sonra haftada bire düşecek dedi sekretere sordum nstyı de 32-33 te baslıyor erken gel mutlaka sıran öğleden sonra falan olsa bıle dedı 32 den sonra 34 de gıtsem bıdaha sonra haftada bır gıtsem olmaz mı acaba sımdıden sıramı aldım zaten ıkı hafta sonraya cıkıyor randevu genelde bundan sonrakilere sıra bulamam kapıda beklemem gerekecek hep erken gıdıp

Anladım kuzum çok can sıkıcı konular gerçekten
Ev alma komşu al diye boşa dememişler, insanlar neden bu kadar bencil anlamıyorum valla
İnşallah en kısa zamanda hallolur her şey

Anladım kuzum çok can sıkıcı konular gerçekten
Ev alma komşu al diye boşa dememişler, insanlar neden bu kadar bencil anlamıyorum valla
İnşallah en kısa zamanda hallolur her şey
Umarım kuzum umarım Komşulardan yana şansım hıc gülmedi zaten sey dıyorum bızım apartman deli ordusu hepsı bı farklı otomatık yaptıralım dıyorum kımse oralı degıl koca bebek arabam çalındı bu dönemde durduk yere araba almak zorunda kaldım mesela

Kesinlikle canım bende bakıcı kısmını kara kara düşünüyorum şimdiden başladı m araştırmaları
Ban daha başlamadım araştırmalara ama meraktan yabancı bakıcı fiyatlarını araştırdım bir kaç ajanstan İngilizce öğrenir hecesiyle benim maaşın tamamını versem kadına borçlu kalıyorum öyle düşün birde temizlik yapmadığı halde
Bizimde kendi evimiz değil kiradayız ama yapacağım yinede birşeyler minik beye tabi badana her zaman temizliktir
Allah kendi evinizde daha güzel odalarda nasip etsin minnoşcuğa
Kuzum birsey soracagim. Bazidoktorlar dogum tarihi veriyor. Normal icin bile. Nasil oluyor bu ya. Henuz benim doktorum birsey demedi
benim doktorumda tahmini doğum tarihi dediği bir tarih söyledi normal doğum için 26-27 Kasım gibi düşünebiliriz şimdilik dedi ama neyi nasıl hesapladı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…