Doktorum kan şekerin normal diye dönüş yaptı çok şükür bebeğin iriliği şekerden değil yani
Ama benim doktorum çok titizdir arkasından da eklemiş. Şekerden fakir beslenmeye devam et diye
Annelik endişelik hali hiç bitmiyor. Bebeğin kafası çevresi ile çapı kendi haftası ile uyumlu ancak uyluk kemiği ölçümü ve karın çevresi önde. Bu bir sorun mu sizce? Yani kafa çevresinin de aynı oranda gitmesi gerekir miydi? Tecrübeli anneler nolur aydınlatın beni
Doktorum kan şekerin normal diye dönüş yaptı çok şükür bebeğin iriliği şekerden değil yani
Ama benim doktorum çok titizdir arkasından da eklemiş. Şekerden fakir beslenmeye devam et diye
Annelik endişelik hali hiç bitmiyor. Bebeğin kafası çevresi ile çapı kendi haftası ile uyumlu ancak uyluk kemiği ölçümü ve karın çevresi önde. Bu bir sorun mu sizce? Yani kafa çevresinin de aynı oranda gitmesi gerekir miydi? Tecrübeli anneler nolur aydınlatın beni
Normal canım sorun yok iri bebek genetik biraz da benim de şekerim uok ama iri aman bebeğe kilo.uapsin beslenmem de yok kilolu olduğum için şu an eksi 2 kilodayim hala
Normal canım sorun yok iri bebek genetik biraz da benim de şekerim uok ama iri aman bebeğe kilo.uapsin beslenmem de yok kilolu olduğum için şu an eksi 2 kilodayim hala
Kızlar çok fazla ağrım var sol tarafım çok agriyor 29.haftadayim ama çok agriyor göğsümün alti çok agriyor,karnimda oyle bide karnimdan sanki baloncuk sesi geliyor doktora gitmeli miyim korkmadım degil
1438 gram olmuş kuzum rutın kan testımı aldı bıdaha ameliyata kadar almaz dıye dusunuyorum 32 de gel dedi tekrardan sonra haftada bire düşecek dedi sekretere sordum nstyı de 32-33 te baslıyor erken gel mutlaka sıran öğleden sonra falan olsa bıle dedı 32 den sonra 34 de gıtsem bıdaha sonra haftada bır gıtsem olmaz mı acaba sımdıden sıramı aldım zaten ıkı hafta sonraya cıkıyor randevu genelde bundan sonrakilere sıra bulamam kapıda beklemem gerekecek hep erken gıdıp
Banyo tavanımla uc senedır cebellesıyorum dökülüyor rutubet berbatt halde en son kavga kıyamet yaptırdık ust ev sahıbıne yarım yamalak yapmıslar ıkınay kurusun dıye bekledık sıva cektırelım dıye usta geldı yukardan şıp şıp su damlıyor banyo dolabım şişmiş eskı ev sahıbı baska bırıne satmış kıracaklar kapı bıle açmayan uyumsuz kısıler oladar para verdık tavanı yaptırdık onamı yanayım yıne eskı halıne dönecek onamı yanayım yanı şaştım kaldım artık
Oğlum son ıkı ucgundur felaket huysuz resmen küçük bır ergen gıbı bızı asırı gerıyor bırde bu olayların ıcınde öğlen tansıyonum dustu yıne ev suan savaş alanı kocamda ısyerınde sorunları var extra benıde kovdu basından ben yaparım gıt dıye yanı bılmıyorum bakalım
Anladım kuzum çok can sıkıcı konular gerçekten
Ev alma komşu al diye boşa dememişler, insanlar neden bu kadar bencil anlamıyorum valla
İnşallah en kısa zamanda hallolur her şey
Anladım kuzum çok can sıkıcı konular gerçekten
Ev alma komşu al diye boşa dememişler, insanlar neden bu kadar bencil anlamıyorum valla
İnşallah en kısa zamanda hallolur her şey
Umarım kuzum umarım Komşulardan yana şansım hıc gülmedi zaten sey dıyorum bızım apartman deli ordusu hepsı bı farklı otomatık yaptıralım dıyorum kımse oralı degıl koca bebek arabam çalındı bu dönemde durduk yere araba almak zorunda kaldım mesela
Kızlar çok fazla ağrım var sol tarafım çok agriyor 29.haftadayim ama çok agriyor göğsümün alti çok agriyor,karnimda oyle bide karnimdan sanki baloncuk sesi geliyor doktora gitmeli miyim korkmadım degil
Ban daha başlamadım araştırmalara ama meraktan yabancı bakıcı fiyatlarını araştırdım bir kaç ajanstan İngilizce öğrenir hecesiyle benim maaşın tamamını versem kadına borçlu kalıyorum öyle düşün birde temizlik yapmadığı halde
benim doktorumda tahmini doğum tarihi dediği bir tarih söyledi normal doğum için 26-27 Kasım gibi düşünebiliriz şimdilik dedi ama neyi nasıl hesapladı bilmiyorum